Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

bnde cnm bende hergece yalvarıyorum rabbime onu bizden almasın diye hakkımızda hayırlısı canım benim..inşallah senin noktan benimde kan değerlerimle bebeklerimiz bizimle canım benim..çok zor biliyorum ama içimizi ferah tutmaktan başka çaremizde yok

dinlenmeye çalışıyorum cnm ama çalıştığım için ancak oturarak dinleniyorum işte eve gelincede iş fln yapmıyorum..bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah cuma günü hayırlı haberler alırım..

rapor alsana canım bana dr rapor verdi iyi geldi valla bence sende alabiliyosan izin yada rapor al temizliki fialnda yapma benim eşim yapıyooo valla:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: el mecburr sadece yemekler benden bide kızımın ev ödevleri bana aittt iyi oldu anlayacağınnn:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

bnde cnm bende hergece yalvarıyorum rabbime onu bizden almasın diye hakkımızda hayırlısı canım benim..inşallah senin noktan benimde kan değerlerimle bebeklerimiz bizimle canım benim..çok zor biliyorum ama içimizi ferah tutmaktan başka çaremizde yok

inşallah canım korkularımdan kurtulamıyorum düşündükçe stresoluyorum stres oldukça herşey yolunda olsa bile zarar vereceğimden korkuyorum.ben hala inanamıyorum hamile olduğuma sanırım mesele bu allahtan o kadar çok istedim ki bu anı yaşayabilmek için o kadar çok şeye katlandım ki artık olmayacağını düşünmüşken benimle olduğunu bilmek...hala rüyaymış gibi geliyoo ben şimdiden çok bağlandım her anım bebişimi düşünmekle geçiyo ya hele bide pıt pıt seslerini duysam o zaman mutluluktan knat çırpıp bu mululuğun tadını çıkaracağım allahımmm bebişlerimizle sana emanetizz:KK24:

hayırlı akşamlar herkese kızlar bende aranıza katılmış oldum. RABBİM bebek isteyen herkese hayırlısı ile versin inş.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.bugün kan tahlili yaptırdım hcg 1957,7 çıktı yanı 4-5 haftalıkmış benim ikinci bebiş hayırlısıyla herkesin gönlüne göre olsun inş.

rapor alsana canım bana dr rapor verdi iyi geldi valla bence sende alabiliyosan izin yada rapor al temizliki fialnda yapma benim eşim yapıyooo valla:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: el mecburr sadece yemekler benden bide kızımın ev ödevleri bana aittt iyi oldu anlayacağınnn:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

cnm benim iş yerim biraz sıkıntılı o yüzden rapor su asamada alamam sanmıyorum..bizde hafta sonu eşimle yaptık ben sadece sildim ama yinede yapmamak lazım sanırım..

inşallah canım korkularımdan kurtulamıyorum düşündükçe stresoluyorum stres oldukça herşey yolunda olsa bile zarar vereceğimden korkuyorum.ben hala inanamıyorum hamile olduğuma sanırım mesele bu allahtan o kadar çok istedim ki bu anı yaşayabilmek için o kadar çok şeye katlandım ki artık olmayacağını düşünmüşken benimle olduğunu bilmek...hala rüyaymış gibi geliyoo ben şimdiden çok bağlandım her anım bebişimi düşünmekle geçiyo ya hele bide pıt pıt seslerini duysam o zaman mutluluktan knat çırpıp bu mululuğun tadını çıkaracağım allahımmm bebişlerimizle sana emanetizz:KK24:

tamamen aynı duygular içindeyiz cnm senle bende keseyi görmeden emin olamıycam..annem hala dur bir bakalım var mı yok mu cuma gidinde ona göre diyor kadın hala inanamıyor düşün :)..inşallah cuma bir sıkıntı olmadan görürüm meleğimi cnm..

hayırlı akşamlar herkese kızlar bende aranıza katılmış oldum. RABBİM bebek isteyen herkese hayırlısı ile versin inş.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.bugün kan tahlili yaptırdım hcg 1957,7 çıktı yanı 4-5 haftalıkmış benim ikinci bebiş hayırlısıyla herkesin gönlüne göre olsun inş.

canım hayırlı ugurlu olsun rabbim saglıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin inşallah

bende hamileleik günlüğü yapmak istdedimde olmadı galiba kızlar

olmuş cnm benim 5 haftalık gözüküyor :)

tamamen aynı duygular içindeyiz cnm senle bende keseyi görmeden emin olamıycam..annem hala dur bir bakalım var mı yok mu cuma gidinde ona göre diyor kadın hala inanamıyor düşün :)..inşallah cuma bir sıkıntı olmadan görürüm meleğimi cnm...

benim annemde aynı duygular içinde hem ağlıyo sevinçten(annem uğruna nelere katlandığımı en iyi bilen çünkü)hemde gerçekten mi?diyo ailem 2 düşükten sonra hala kaybedebiliriz diye sevincini yaşayamıyo ama bugünleri çok hayal ettim şuan sevinçten uçmam lazım aslında ama...cumayı iple çekiyorum senden hayırlı haberler alalım inşallah bende pazartesiyi bekleyeceğimm.bu arada hangi ilaçları kullanıyosun sen?ben çok ilaç kullanıyorum da.

benim annemde aynı duygular içinde hem ağlıyo sevinçten(annem uğruna nelere katlandığımı en iyi bilen çünkü)hemde gerçekten mi?diyo ailem 2 düşükten sonra hala kaybedebiliriz diye sevincini yaşayamıyo ama bugünleri çok hayal ettim şuan sevinçten uçmam lazım aslında ama...cumayı iple çekiyorum senden hayırlı haberler alalım inşallah bende pazartesiyi bekleyeceğimm.bu arada hangi ilaçları kullanıyosun sen?ben çok ilaç kullanıyorum da.

bende cok ilaç kullanıyorum cnm hergün 1 tane göbekten 1 tane kalçadan iğne oluyorum sabahları jel kullanıyorum günde 6 tane estrofem içiyorum onun dışında hergün coraspin elevit ve folbiol ilaçlarını içiyorum..sanırım benim 3 ay böle devam edicek düşük tehlikesine karşı..sen neler kullanıyorsun

2 aydır adet olmadığım için doktora gittim ve ultrasonda kesemizi gördük 5 haftalıkmış kan sonucum daha çıkmadı inşallah herşey yolunda gider.1 yıldır her ay sönen umutlarımız çiçek açtı 11 ekimde çıkmamıştı gebelik olmayacak diye düşünürken mucize oldu allahın izniyle Allahım isteyen herkese arattırmadan versin

2 aydır adet olmadığım için doktora gittim ve ultrasonda kesemizi gördük 5 haftalıkmış kan sonucum daha çıkmadı inşallah herşey yolunda gider.1 yıldır her ay sönen umutlarımız çiçek açtı 11 ekimde çıkmamıştı gebelik olmayacak diye düşünürken mucize oldu allahın izniyle Allahım isteyen herkese arattırmadan versin

canım hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin inşallah..aramıza hoşgeldin

amin canım inşallah allah sana da nasip etsin.Adet dönemindeki lekelenmeler yerleşme kanaması olabiliyor ya pembe gelir yada koyu kahve ve adetten ayıran en belirgin özelliği günde birkaç damlayı geçmez genelde 2-3 gün sürer.Bence kendinden şüphelenmelisin.

Canım teşekkür ederim. Bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm. Akşam da iş çıkışı kan testi yaptıracağım. Sabahleyin çok az bir-iki damla akıntı olmuştu kahverengi. Çok korktum. Dr.umu aradım ama doğumda olduğu için konuşamadım. Daha önce düşük yaşadığım için bu lekelenmeler korkutuyor beni.

Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder. İsteyen herkese rabbim bu mutluluğu yaşatır.

dün tes yapmış ikinci çizgiyi görmüştüm
dün akşamdan beri bel ağrım var
şubatta boş gebelik geçirmiştim onda da belim ağrımıştı
çok korkuyorum...
biri bana bu bel ağrısının normal oldıgını söylesin:18:

gözün aydın allah sağlıcakla bebişlerimize kavuşmak nasip etsinnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

dün tes yapmış ikinci çizgiyi görmüştüm
dün akşamdan beri bel ağrım var
şubatta boş gebelik geçirmiştim onda da belim ağrımıştı
çok korkuyorum...
biri bana bu bel ağrısının normal oldıgını söylesin:18:

hayırlı olsun inşallah kötü bir durum söz konusu değildir günün ne kadar geçti kan testi yaptır hcg değerinden belki dr bi tahmin yürütebilir canımmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı akşamlar herkese kızlar bende aranıza katılmış oldum. RABBİM bebek isteyen herkese hayırlısı ile versin inş.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.bugün kan tahlili yaptırdım hcg 1957,7 çıktı yanı 4-5 haftalıkmış benim ikinci bebiş hayırlısıyla herkesin gönlüne göre olsun inş.[/QU

benimde ikinci baya yüksek görünüyor test sonucu hayırlı olsun allah gönlüne göre versin inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun inşallah kötü bir durum söz konusu değildir günün ne kadar geçti kan testi yaptır hcg değerinden belki dr bi tahmin yürütebilir canımmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

4 gün geçti ...cuma dr gitmeyi düşünüyorum
direk ultrasyonda görmek istiyorum ama bu bel ağrısı bütün sevincimi alıyor
inş kötü birşey yoktur

benimde ikinci baya yüksek görünüyor test sonucu hayırlı olsun allah gönlüne göre versin inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]

seninde hayırlı olsun gönlüne göre olsun inş.ilkin kızmı erkekmi senin.
hcg yüksekmi kaç olması gerekiyorki?

4 gün geçti ...cuma dr gitmeyi düşünüyorum
direk ultrasyonda görmek istiyorum ama bu bel ağrısı bütün sevincimi alıyor
inş kötü birşey yoktur

bel ağrısı kasık ve karında ağrılar normal aklına kötü getirme benimde sancım çok oluyor yeni olduğu için oluyor bence.
hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inş.

benimde ikinci baya yüksek görünüyor test sonucu hayırlı olsun allah gönlüne göre versin inşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hcg yüksekmi kaç olması gerekiyorki?[/QUOTE]

yani gayet iyi demek istedim ne kadar yüksek o kadar iyi diyorlar ben ilk 1 gün geçmişti yaptırdım 204 çıkmıştı. sonra bir daha yaptırmadımm benim 1 kızım var 7 yaşında ilkokula başladı bu sene bakalım hayırlısı eşim ısrarla tatlı yedirmeye çalışıyor ama nafile canım hep ekşi birşeyler çekiyorrrr:))))):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hcg yüksekmi kaç olması gerekiyorki?

yani gayet iyi demek istedim ne kadar yüksek o kadar iyi diyorlar ben ilk 1 gün geçmişti yaptırdım 204 çıkmıştı. sonra bir daha yaptırmadımm benim 1 kızım var 7 yaşında ilkokula başladı bu sene bakalım hayırlısı eşim ısrarla tatlı yedirmeye çalışıyor ama nafile canım hep ekşi birşeyler çekiyorrrr:))))):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

benimde kızım 5 yaşında aynen bende hiç tatlı yemek istemiyorum canım hiç çekmiyor hayırlısı olur inş.
internettede ekşiye erkek diyordu tam tersiydi şimdi hangisi doğru:))

ben adetim 4 gün geçti kan tahlilini öyle yaptırdım sende şimdi yaptırsan yüksek çıkar bence.

X