Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

kizlarr yardım edin bana fikir verin ya anlayamadım.. şimdi şöyle; normalde 30 günde 1 adet olurum geçen ay 7 sinde oldum ve geçen ay 31 çektiği için bu ay 6sında olmam gerekirdi yada en kötü ihtimalle yine 7sinde.. Adet olmadım ve göğüslerim çok gergin uçlarıda feci kaşınıyo ara ara.. sinir gerginlik hat safhada ve midem akşamları hafif hafif kalkıyo kusma şeklinde değil akıntım da var ama krem renkte.. nedir nasıldır günler kısaldı diyemi geciktim normal mi bunlar bilmiyorum :KK43:

bende anlatayım, fikir olur:

yaklaşık 3 yıldır istiyoruz geçtiğimiz şubat ayında boş gebelik tanısıyla düşük yaptım..
bulundugumuz şehir doğuydu...ben hep doğuadan batıya taşınınca hamile kalıp doğurmak istiyordum..
hastane,imkanlar vs açısından
eşimin tayin olayı tam netlik kazanmadan hamile kalmışım..olsun dedim rabbim hayırlısını versin
ama devam etmedi..
tam 10 ay sonra işte bugün testte ikinci çizgiyi gördüm..
yaklaşık iki ay önce doğudan taşındık..
yeni şehir yeni umutlar dedik ...sanırım hamileyim..
sanırım diyorum kese dedğil kalp atışını dıuymadan kesin hamileyim diyemem
gelelim belirtilere

adet belirtisiyle birebir aynı..
7-8 gün önceden sancılarım başladı
göğüs uçlarım diğer aydan farklı olarak daha erken ağrıdı
adet günüm geldi, komik olacak ama benim adetlerim çok sancılı olur
2 gün boyunca ruh gibi olurum hiçbirşey yapamam
sanki doğuma hazırlanır gibi duşumu aldım çoraplarımı giydim yattım
gece adet olacam diye bekliyorum
ağrı kesicimide koydum başucuma içeyim diye
sabah kalktım yok olmamış
ogün garip bir şekilde hissettim zaten
karnım çok sertleşti içime çekemiyorum
özellikle gece çok sancım oluyo,kazı çalışması var sanki
ayaklarımı uzatıp yatamıyorum karnım çok geriliyor
yan yatsam sancı oluyor
özellikle yataktaki bu rahatsızlıklardan dolayı şüphelendim
zaten boş gebeliktede aynı sancılar olmuştu ordan biliyorum
sabah kahvaltıyı ettim eczaneye gittim gelir gelmez yaptım ve anında çift çizgi
şuan göğüslerim yandan bastırınca ağrıyor
ara ara gelen karın ağrılıarı onun dışında başka bir belirti yok
birde çok rüya gördüm yumurta, kurbanlık koyun, turşu, süt, kaymak
üst üste iki gün gelinlik giydim rüyamda
birinde hamileymişim kıyafet arıyorum mağazalarda
öyle işte...

arkadaşlar daha yolun başında olan çok kişi var heyecanlanıyorsunuz
sürekli belirti arıyrsunuz biliyorum bu yollardan bende geçtim
kk yı didik didik ederdim belirti bulacam diye
korunmayı bıraktık ilk ay hamile kalcam sandım adet olunca oturdum ağladım
bende sorun mu var diye...
her gün her dakika ne t başında psikolojimi bozdum resmen
ömrü hayatım boyunca gecikme yaşamayan ben 5 gün gecikmeler yaşadım
çünkü rahat olamıyordum hep stres hep stres
rahatlayın kendinizi çok kasmayın
rabbim en doğru yeri ve zamanı bilyorrdur
bol bol dua edin yeri göğü tutan dua
......
ne çok yazmışım...
kusura bakmayın

09.11.2013 te doktora gittim.dört haftalık hamileyim.oğluma bir kardeş geliyor 10 sene sonra tekrar aynı duyguları yaşıyorum
allaha şükürler olsun.allah herkeze ve bana kolaylık versin

amin canım inşallahhh...Zaten yerleşme kanaması ortalama adet dönemine denk geliyo ağrın yoksa bir avuç kadar da gelmiyosa endişe etme derim ama yinede doktora görünmende fayda var tabiki.Benim doktorumda beni pazartesi çağırdı kese için alttan ultrasonla bakmak istemiyorum biraz büyüsün karından gözükmez yoksa dedi ama seni biliyorum dayanamayacaksın sen en erken cumartesi gel öncesinde gelme dedi.Bende cumartesi gideyim diyorum.Aynı endişeler bende de var ya kese görünmezse ya kalp atışını duyamazsam çok korkuyorumm:KK24:

ağrım yok cnm..benim çok çok az geldi ama insan yinede cok tedirgin oluyor işte.bende cuma gidicem acaba cumaya kadar karından gözükür mü?yoksa alttan mı bakar doktor.alttan baksın istemiyorum ama bakalım kısmet artık.

bat 8 az önce test yaptım ve çift çizgi...
saçma salak bi ruh halindeyim :KK37:
resmini çekip eşime yolladım daha almadı sanırım alsa arardı:KK55:

cnm hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

ağrım yok cnm..benim çok çok az geldi ama insan yinede cok tedirgin oluyor işte.bende cuma gidicem acaba cumaya kadar karından gözükür mü?yoksa alttan mı bakar doktor.alttan baksın istemiyorum ama bakalım kısmet artık.

beta hcg 5000 in üzerindeyken karından gözüküyormuş canım.Benim doktorum alttan bakma taraftarı değil o yüzden geç alacak ultrasona sanırım pazartesiye kalacak benim.Senin beta hcg ye ne zaman bakıldı ve kaç çıkmıştı?benimde kanamam yok adet sancısına benzer ağrım ve kramp çok oluyo bende korkuyorum o yüzden.Hayırlısı ile 1.keseyi gördük mü 2.kalp atışlarını duyduk mu evet gerçekten hamişiz ve sorunsuz devam ediyoruz demek.Beklemek çok stres yaa:KK50:

Son düzenleme:
kizlarr yardım edin bana fikir verin ya anlayamadım.. şimdi şöyle; normalde 30 günde 1 adet olurum geçen ay 7 sinde oldum ve geçen ay 31 çektiği için bu ay 6sında olmam gerekirdi yada en kötü ihtimalle yine 7sinde.. Adet olmadım ve göğüslerim çok gergin uçlarıda feci kaşınıyo ara ara.. sinir gerginlik hat safhada ve midem akşamları hafif hafif kalkıyo kusma şeklinde değil akıntım da var ama krem renkte.. nedir nasıldır günler kısaldı diyemi geciktim normal mi bunlar bilmiyorum :KK43:

neden test yapmıyorsun?

beta hcg 5000 in üzerindeyken karından gözüküyormuş canım.Benim doktorum alttan bakma taraftarı değil o yüzden geç alacak ultrasona sanırım pazartesiye kalacak benim.Senin beta hcg ye ne zaman bakıldı ve kaç çıkmıştı?benimde kanamam yok adet sancısına benzer ağrım ve kramp çok oluyo bende korkuyorum o yüzden.Hayırlısı ile 1.keseyi gördük mü 2.kalp atışlarını duyduk mu evet gerçekten hamişiz ve sorunsuz devam ediyoruz demek.Beklemek çok stres yaa:KK50:

canım ben en son cumartesi günü yaptırdım 1488 di degerim yaptıgım günden beri hesaplamama göre normalde 1060 fln olması gerekiyordu ama daha fazla artmış 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya o şekilde hesaplarsam cumaya kadar 5000 i gecmiş olucak inşallah karından gösterir bizimki :)) bakalım hakkımızda hayırlısı..kalp atışını duyana kadar rahat yüzü yok bize

bende anlatayım, fikir olur:

yaklaşık 3 yıldır istiyoruz geçtiğimiz şubat ayında boş gebelik tanısıyla düşük yaptım..
bulundugumuz şehir doğuydu...ben hep doğuadan batıya taşınınca hamile kalıp doğurmak istiyordum..
hastane,imkanlar vs açısından
eşimin tayin olayı tam netlik kazanmadan hamile kalmışım..olsun dedim rabbim hayırlısını versin
ama devam etmedi..
tam 10 ay sonra işte bugün testte ikinci çizgiyi gördüm..
yaklaşık iki ay önce doğudan taşındık..
yeni şehir yeni umutlar dedik ...sanırım hamileyim..
sanırım diyorum kese dedğil kalp atışını dıuymadan kesin hamileyim diyemem
gelelim belirtilere

adet belirtisiyle birebir aynı..
7-8 gün önceden sancılarım başladı
göğüs uçlarım diğer aydan farklı olarak daha erken ağrıdı
adet günüm geldi, komik olacak ama benim adetlerim çok sancılı olur
2 gün boyunca ruh gibi olurum hiçbirşey yapamam
sanki doğuma hazırlanır gibi duşumu aldım çoraplarımı giydim yattım
gece adet olacam diye bekliyorum
ağrı kesicimide koydum başucuma içeyim diye
sabah kalktım yok olmamış
ogün garip bir şekilde hissettim zaten
karnım çok sertleşti içime çekemiyorum
özellikle gece çok sancım oluyo,kazı çalışması var sanki
ayaklarımı uzatıp yatamıyorum karnım çok geriliyor
yan yatsam sancı oluyor
özellikle yataktaki bu rahatsızlıklardan dolayı şüphelendim
zaten boş gebeliktede aynı sancılar olmuştu ordan biliyorum
sabah kahvaltıyı ettim eczaneye gittim gelir gelmez yaptım ve anında çift çizgi
şuan göğüslerim yandan bastırınca ağrıyor
ara ara gelen karın ağrılıarı onun dışında başka bir belirti yok
birde çok rüya gördüm yumurta, kurbanlık koyun, turşu, süt, kaymak
üst üste iki gün gelinlik giydim rüyamda
birinde hamileymişim kıyafet arıyorum mağazalarda
öyle işte...

arkadaşlar daha yolun başında olan çok kişi var heyecanlanıyorsunuz
sürekli belirti arıyrsunuz biliyorum bu yollardan bende geçtim
kk yı didik didik ederdim belirti bulacam diye
korunmayı bıraktık ilk ay hamile kalcam sandım adet olunca oturdum ağladım
bende sorun mu var diye...
her gün her dakika ne t başında psikolojimi bozdum resmen
ömrü hayatım boyunca gecikme yaşamayan ben 5 gün gecikmeler yaşadım
çünkü rahat olamıyordum hep stres hep stres
rahatlayın kendinizi çok kasmayın
rabbim en doğru yeri ve zamanı bilyorrdur
bol bol dua edin yeri göğü tutan dua
......
ne çok yazmışım...
kusura bakmayın

canım gözünaydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:KK16: Ne güzel anlatmışsın, heleki 3.paragraf beni bana anlattı. Rabbim sonunda göndermiş meleğini darısı bana ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşların başına olsun inşallah.AMİNN :KK34:

09.11.2013 te doktora gittim.dört haftalık hamileyim.oğluma bir kardeş geliyor 10 sene sonra tekrar aynı duyguları yaşıyorum
allaha şükürler olsun.allah herkeze ve bana kolaylık versin

rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin canım..hayırlı uğurlu olsun..

kızlar dün akşam silerken çok az kan geldi çok çok azdı ama çok korkuyorum acaba bişey mi oldu? niye kan gelmiş olabilir..acil yardım edin bana...

Canım geçmiş olsun, şuan bir problem yok dimi? Dikkat et kendine yorulma sakın. Uzun zamandır beklediğin kıymetlin seninle unutma annesi:KK34:

Canım geçmiş olsun, şuan bir problem yok dimi? Dikkat et kendine yorulma sakın. Uzun zamandır beklediğin kıymetlin seninle unutma annesi:KK34:

valla cnm su an bişey yok ama çok tedirgin oldum inan içim hiç rahat değil acaba bişey mi oldu diye sürekli düşünüyorum..yorulmamaya özen gösteriyorum ama bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur cnm yaa..

valla cnm su an bişey yok ama çok tedirgin oldum inan içim hiç rahat değil acaba bişey mi oldu diye sürekli düşünüyorum..yorulmamaya özen gösteriyorum ama bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur cnm yaa..

çk az geldi demişsin yoktur inşallh canım, dr. a sordun mu?

evet cnm çok az geldi silince sadece.aradım cnm olabilir dedi.stres yapmayın önemli olan çoğalmaması dedi. ama işte stres yapmamak elde değil :KK43:(

Keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek diyordun, bak şimdi de buna stres yapıyorsun. Biraz daha rahat olmaya çalış canım, başka şeyler düşün, sıkıntı yapma kendine olur mu?

Keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek diyordun, bak şimdi de buna stres yapıyorsun. Biraz daha rahat olmaya çalış canım, başka şeyler düşün, sıkıntı yapma kendine olur mu?

ahh ahh keşke elimde olsa kan dün akşam geldi gece saga dön sola dön zor uyandım 2-3 saatte bir lavaboya gidiyorum acaba geliyor mu diye kabus gibiydi valla dün gece..kendimi rahat bırakmaya calışıyorum ama yok yapamıyorum :KK43:

ahh ahh keşke elimde olsa kan dün akşam geldi gece saga dön sola dön zor uyandım 2-3 saatte bir lavaboya gidiyorum acaba geliyor mu diye kabus gibiydi valla dün gece..kendimi rahat bırakmaya calışıyorum ama yok yapamıyorum :KK43:

Anlıyorum canım adet günü gelen akıntılar olurya koşup durursun 5 dk.da bir wc ye adetmi oldum acaba diye..onun gibi.Sana hak veriyorum bende olsam aynısını yapardım. Ama evhamlarımız doğru davranışlar değil yine zararlarını biz çekiyoruz. Hobilerin varmı kendini oyalayacağın, örgü el işi vs.?iyi kafa dağıtır onlar. Oturduğun yerden kafanı dağıtacak şeylere ihtiyacın var bugünlerde. Bi denesen?

canım ben en son cumartesi günü yaptırdım 1488 di degerim yaptıgım günden beri hesaplamama göre normalde 1060 fln olması gerekiyordu ama daha fazla artmış 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya o şekilde hesaplarsam cumaya kadar 5000 i gecmiş olucak inşallah karından gösterir bizimki :)) bakalım hakkımızda hayırlısı..kalp atışını duyana kadar rahat yüzü yok bize

maşallah canım senin bayağı yüksek çıkmış benimkinin 3 katı fazla acaba benimki düşük mü seyrediyoo.benim sat 9 ekim c.tesi günü 560 çıktı değerim şüphelendim şimdi:KK24:

X