- 27 Eylül 2013
- 675
- 41
- 34
geçmiş yazıları okudumda bu kan tahlilleri bi bende mi fazla.771 tl dediler sigortalı olsam 510 tl gibi birşey oluyormuş.bende sağlık ocağında yaptırdım ama doktorun verdiği her testi yapmadı sonuçta.idrar ve toksoplazma gibi testlerim kaldı.bunları ne kadara yaptırdınız.devlet hastanesindede yapılır mı acaba oraya gitsem.yani bi kaç testede 771 lira vermem yani
kızlar yaaa haftasonu idrardan sonra kan gördüm çok korktum doktora gıttık ama yoktu cumaya rand alabıldık bırdaha gelmedı ama ben hala korkuyorum((
inş birşey yoktur stres yapma canım ama başka doktora git acilden giiriş falan yağ bnce bekleme
canım gün içinde yazmıştım sana ama cvp vermedin görmedin sanırım ikili teste ne zaman gidiceksin
aman kızlar doktorumla sımdı konuştum korkulacak bırsey yok dedı kanama uzun ve cok olsaydı gelmenı ısterdım dedı cuma gunu gıdecegım ıkılı test için ınsallah bırdaha kanama falan olmaz korkmam boyle bebişimde ıyıdır
Ben hep tayt giyiyorum small bedendi taytlarım gittim mediumlarını aldım gobegim belli oluyor cok erken değil mi ya
Evet canım okuyorum seni sürekli sabrına hayranım neyse ki bitti bebeğini görebileceksin sonunda dualarım seninle:)
Çok iyi fikir ben kremlerin kokusundan tiksiniyorum ben de vazalin alayım geç kalmadan. Yag desen hic suremem kremi bile zor suruyorum.
canım doktorumla gorustum gelmene gerek yok dedı eger cok fazla ve uzun surse gelmenı ısterdım dedı birşey olmaz dedı ınsallah olmaz gelmez bırdaha
inş canım da ben doktorlara güvenemiyorum görmeden nasıl söylüyo ki en son ne zaman kontrol oldun...?
Ayy sanki kendi yazdığımı okuyormuş gibi oldum aynen benim de sol tarafımda nabız gibi pıt pıt bir hareket oluyor sırt üstü yattığımda:)) kayınvalidem bebektir diyor damar gibi atar hissedersin diyor:)Benimde arada öyle bir hissiyat oluşuyor, pıt pıt atıyor , hareketlenmeler oluyor, bu arada hep sol tarafımdaymış gibi hissediyorum :) Merak ediyorum acaba bebeğimin hareketleri mi onlar, böyle hisseden var mı ?
Ben de midemin bulantısını yiyerek bastırdığım için kilo alıyorum midem bulanmasa fazla yemem kilo da almamya ben gecen ay gıttıgımde 1 kılo almışım bu ay sankı daha fazla almış gıbıyım çok şiştım ya bıde şişko hamılelerdenım bu aylarda hıc almamam gerekırken alıyorumherkes mıde bulantısından yemek yemezken bu aylarda zayıflarken benım mıdem yemekle duzelıyordu :)))
ne güzel ya ben bebişten önce meyve delisiydim şimdi hiç yiyesim gelmiyor günde bir elmayı zor yiyorum, doktorum yemek istemediğin hiç bir şeyi zorlama dedi. Ceviz de yemiyorum hiç istemiyor canım.meyveler!!meyveye çok düştüm ben de,ki o kadar aman aman yemezdim..ama şimdi sürekli meyve yiyorum,gün içinde..zaten sık sık acıkıyorum,acıkınca yemezsem midem bulanıyo
bir de benim canım hiç tatlı bişey yemek istemiyo,tatlıdan tatlı şeylerden nefret eder oldum,meyveler hariç..
hep tuzlu,ekşi istiyorum...tuz yalasam tam olacak
Tenis topu gibi olan rahim degil kesedir belki canım, niye sinir oldun ki takılma bu tarz seylere dusunecek guzel seylerin var:)Rahim, gebe olunmayan dönemde mandalina büyüklüğünde sert bir yapıdır ve ağırlığı yaklaşık 60 gramdır. bu bilgiyi araştırın sizde görün.Zaten boyutu o kadar ne diye yazıyorlar tenis topu kadar oldu diye anlamadım ki...Sinir oldum şimdi..
canım gözün aydın senin adına çok sevindim senin bebiş büyümüş artık cinsieti belli olmuştur belki,bi tahminde bulundular mı?bende bugün bebişimi gördüm bende senin gibi çok rahatladım :))sağol canım bugün gördük çok şükür içimden neler neler geçiyodu ilki kötü sonla bittiği içn ama ultrasyonda gördüm çok şükür rabbime bi sorun yok dediler o kadar güzel bir duyguki rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize olmayana da hayırlısıyla tez zamanda versin inş...
Merhabalar, nihayet bugün bebegimin kalp atışlarını duydum henüz 7 hafta 1 günlükmüş ve 10.1 mm şuanda miniğim
Ayy sanki kendi yazdığımı okuyormuş gibi oldum aynen benim de sol tarafımda nabız gibi pıt pıt bir hareket oluyor sırt üstü yattığımda:)) kayınvalidem bebektir diyor damar gibi atar hissedersin diyor:)
Ben de midemin bulantısını yiyerek bastırdığım için kilo alıyorum midem bulanmasa fazla yemem kilo da almam
ne güzel ya ben bebişten önce meyve delisiydim şimdi hiç yiyesim gelmiyor günde bir elmayı zor yiyorum, doktorum yemek istemediğin hiç bir şeyi zorlama dedi. Ceviz de yemiyorum hiç istemiyor canım.
Tenis topu gibi olan rahim degil kesedir belki canım, niye sinir oldun ki takılma bu tarz seylere dusunecek guzel seylerin var:)
canım gözün aydın senin adına çok sevindim senin bebiş büyümüş artık cinsieti belli olmuştur belki,bi tahminde bulundular mı?bende bugün bebişimi gördüm bende senin gibi çok rahatladım :))
sağol canım ben yurtdışındayım ve burda sadece ultrasyona baktılar kan aldılar cinsiyet falan birşey demediler zaten fazla ingilizcemde yok soramadım da aman sağlıklı olsun da gerisi önemli değil nş ilk bebişim olcak anlayacağın kızda lazım erkek de hangisi olursa artık
geçmiş yazıları okudumda bu kan tahlilleri bi bende mi fazla.771 tl dediler sigortalı olsam 510 tl gibi birşey oluyormuş.bende sağlık ocağında yaptırdım ama doktorun verdiği her testi yapmadı sonuçta.idrar ve toksoplazma gibi testlerim kaldı.bunları ne kadara yaptırdınız.devlet hastanesindede yapılır mı acaba oraya gitsem.yani bi kaç testede 771 lira vermem yani
arkadaşlar daha önce doğum yapan bir arkadaşım mulipaya üye olmamı önermişti ara ara hediyeler gönderiyorlarmış numune ve doğumda indirim kuponları gönderiyorlarmış aklınızda olsun ben üye oldum bebek bezleri mamalar vs. gönderiyorlarmış doğum tarihlerini takip ediyorlarmış ve en iyisi indirim kuponları sanırım çok ihtiyacımız olucak doğumdan sonra :)
afiyet olsun tatlım bende hamile olduğumu ilk öğrendiğim hafta acayip turşu yemiştim sonra o isteğim geçti ama şimdi ne tatlı ne tuzlu dönem dönem bişeyi çok yiyorum sonra ondan da vazgeçiyorum bizimki garip bir hamilelik :))) bu testleride ilk hamile kaldığımda 5+0 da keseyi görmeye gitmiştik o gün doktorumuz istemişti 6+2 de sonuçlarımızı götürmüştük ama bahsettiğin hastaneden bilgim yok birde hamilelikte çok fazla tuzu önermiyorlar ödem oluşuyormuş belki sende bi zaman sonra vazgeçersin turşudan ama vazgeçemezsen kendini kısıtlamaya çalış derim iyi hamileliğimiz olur umarım
Canım ben devlette yaptırdım neden devleti düşünmüyosun?
hemmmennn üye oldum tatlım:)