Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

devlet hastanesinde yapılıyo diye biliyorum araştırma hastanelerinde yani.

canım gün içinde yazmıştım sana ama cvp vermedin görmedin sanırım ikili teste ne zaman gidiceksin

aynen canım görmedim benim mesaj iletisi gelmiyo artık ayarlarını mı bozdum nedir anlamadım gitti((
ikili test,ense kalınlığı ve cinsiyet için doktorum 7 ocağa gün verdi o zaman gideceğim acaba geç kalmış olmam mı ki?sen naptın nasıl gidiyo gübüşte büyüme başladı mı?sen ne zaman nerde yaptırcan?

iyi bari canım endişe edilecek birşey yok demek ki senin adına çok sevindim içini ferah tut o zaman:)))

sağol canım bugün gördük çok şükür içimden neler neler geçiyodu ilki kötü sonla bittiği içn ama ultrasyonda gördüm çok şükür rabbime bi sorun yok dediler o kadar güzel bir duyguki rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize olmayana da hayırlısıyla tez zamanda versin inş...

inş canım da ben doktorlara güvenemiyorum görmeden nasıl söylüyo ki en son ne zaman kontrol oldun...?

canım kasımın30 unda gıttım 2 hafta olmuş yanı cuma gününe rand aldım. valla haklısın gormeden soyluyorlar bende okudum ama cok kan ve agrıda korkuluyormuş sanırım bende sadece cok az gordugum ve bırdaha gormedıgım için rahatca sorun yok dedı bılemıyorum kı ya

Merhabalar, nihayet bugün bebegimin kalp atışlarını duydum henüz 7 hafta 1 günlükmüş ve 10.1 mm şuanda miniğim

Benimde arada öyle bir hissiyat oluşuyor, pıt pıt atıyor , hareketlenmeler oluyor, bu arada hep sol tarafımdaymış gibi hissediyorum :) Merak ediyorum acaba bebeğimin hareketleri mi onlar, böyle hisseden var mı ?
Ayy sanki kendi yazdığımı okuyormuş gibi oldum aynen benim de sol tarafımda nabız gibi pıt pıt bir hareket oluyor sırt üstü yattığımda:)) kayınvalidem bebektir diyor damar gibi atar hissedersin diyor:)
Ben de midemin bulantısını yiyerek bastırdığım için kilo alıyorum midem bulanmasa fazla yemem kilo da almam
ne güzel ya ben bebişten önce meyve delisiydim şimdi hiç yiyesim gelmiyor günde bir elmayı zor yiyorum, doktorum yemek istemediğin hiç bir şeyi zorlama dedi. Ceviz de yemiyorum hiç istemiyor canım.

Tenis topu gibi olan rahim degil kesedir belki canım, niye sinir oldun ki takılma bu tarz seylere dusunecek guzel seylerin var:)

canım gözün aydın senin adına çok sevindim senin bebiş büyümüş artık cinsieti belli olmuştur belki,bi tahminde bulundular mı?bende bugün bebişimi gördüm bende senin gibi çok rahatladım :))

Merhabalar, nihayet bugün bebegimin kalp atışlarını duydum henüz 7 hafta 1 günlükmüş ve 10.1 mm şuanda miniğim

oyhh yesinler o miniği gözün aydın tatlım:))

ya canım bende senin gibi oldum acıktığımı ancak mide gurultumdan anlıyorum meyve delisi olan ben meyve canım istemiyo süt ve süt ürünleri en çok tiksindiğim şey oldu,et de öyle,sulu içecekler midemi ağrıtıyo herşeyi yemeye korkar oldum hiçbişi canım istemiyo:)))

kızlar aranızda liste oluşturmayı bilen var mı?bizim isim yaş sat bebiş cinsiyet doğum tarihini belirten listemiz olsun yaa .bunca zamandır yapılmadı bu sayfada oluşturalım artık.

Canım ben devlette yaptırdım neden devleti düşünmüyosun?

hemmmennn üye oldum tatlım:)

Evet pers'cim benim doktorum da çok tuzlu yeme diye tavsiye etti ve turşu fazla yeme diye özellikle söyledi, sen de kendini bilirsin zaten ona göre dikkat et canım:)

Anne adayıYaşKaçıncı bebekŞehirSatBDTCinsiyet
aslijann26ilkİstanbul13.10.201325.07.2014

Kızlar alayım bakalım bilgileri:))
İsterseniz mesaj olarak atın ????

Son düzenleme:
Canım ben devlette yaptırdım neden devleti düşünmüyosun?

hemmmennn üye oldum tatlım:)

sigortam yok oradada para veririm zaten diye düşünmemiştim ama bu fiyattan sonra devlete gidicem.yalnız o kadar yolu aç karnına alıp muayene olmak test yaptırmak zor geliyor ama öyle yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…