- 25 Kasım 2013
- 15
- 0
- 34
geçmiş yazıları okudumda bu kan tahlilleri bi bende mi fazla.771 tl dediler sigortalı olsam 510 tl gibi birşey oluyormuş.bende sağlık ocağında yaptırdım ama doktorun verdiği her testi yapmadı sonuçta.idrar ve toksoplazma gibi testlerim kaldı.bunları ne kadara yaptırdınız.devlet hastanesindede yapılır mı acaba oraya gitsem.yani bi kaç testede 771 lira vermem yani[/
oooooooooo şunlara bak sen ne testmiş :)) devlette bedavaya olan test 771 mi şimdi çüşşş desem ayıp olacak ama dedim :)) ben 200 verdım sonra kızdım kendıme hala kızıyorum herkes heryerde yaptırıyor devlette bedavaya yapılıyor tamam bebegıız herseyden onemlı ama resmen adamı soyuyorlar ya ikili test için fıyat ogrendım millet en fazla 50 60 diyor bızım hastane 150
Tekmeleri hissetmek o kadar güzeldi ki. Ben o duyguyu yaşayalı tam 13 yıl oldu. Şimdi dört gözle bekliyorum tekrar hissetmeyi. Resmen anne ben buradayım seninleyim diyor.
Henüz çoğumuzun gebeliği 10 haftalık veya daha küçük. Yani yaklaşık 5 hafta daha var bebekleri hissetmemize. İlk tekmeyi hisseden yazsın. Bakalım en erken kim hissedecek ve bence erken hissedenlerin oğlu olacak. Bakalım görelim....
geçmiş yazıları okudumda bu kan tahlilleri bi bende mi fazla.771 tl dediler sigortalı olsam 510 tl gibi birşey oluyormuş.bende sağlık ocağında yaptırdım ama doktorun verdiği her testi yapmadı sonuçta.idrar ve toksoplazma gibi testlerim kaldı.bunları ne kadara yaptırdınız.devlet hastanesindede yapılır mı acaba oraya gitsem.yani bi kaç testede 771 lira vermem yani
geçmiş yazıları okudumda bu kan tahlilleri bi bende mi fazla.771 tl dediler sigortalı olsam 510 tl gibi birşey oluyormuş.bende sağlık ocağında yaptırdım ama doktorun verdiği her testi yapmadı sonuçta.idrar ve toksoplazma gibi testlerim kaldı.bunları ne kadara yaptırdınız.devlet hastanesindede yapılır mı acaba oraya gitsem.yani bi kaç testede 771 lira vermem yani
oooooooooo şunlara bak sen ne testmiş :)) devlette bedavaya olan test 771 mi şimdi çüşşş desem ayıp olacak ama dedim :)) ben 200 verdım sonra kızdım kendıme hala kızıyorum herkes heryerde yaptırıyor devlette bedavaya yapılıyor tamam bebegıız herseyden onemlı ama resmen adamı soyuyorlar ya ikili test için fıyat ogrendım millet en fazla 50 60 diyor bızım hastane 150
evet canım ya her yer farklı fiyat veriyor benim ilk gittiğim hastane 25 tl dedi ikili tarama testine muayene ücretleride 12 tl di
şimdi başka bi hastaneye gitmeye karar verdim orası da 32 tl muayene ücreti + 50 tl ikili tarama testi diyor anlam veremiyorum ben bu hastanelere sonuçta her iki hastanede özel sgk anlaşmalı fiyatlar iki katı ama dediğin gibi daha pahalı yerlerde var birde sizlerin ikili tarama testleri kaç günde çıkıyor burda iki hastanede bana 10 günü buluyor dedi ankaraya gidicek sonuçlar ordan cvp gelicek dedi ama ilk gittiğim özel doktor ben kendim yorumluyorum anaraya göndermiyorum 1 saat içinde sonuç çıkıyor diyor
Para tuzagı valla bıle bılede gıdıyoruz bizim burada yakında var muayene ücreti 30a olan var yok herkes oraya gıttı dıye bızde 60olan yere gıdıyoruz dogum ücretıde normal dogum 2.600 sezeryan 3 valla bndee anlamadım bu işi testler desen ucuyor fıyatları :)))
ikili test içinde bende 10 gun ıcerısınde çıktıgını heryerde degıl turkıyede bazı yerlere gonderılıp yapıldıgını bılıyordum ama senın doktorun vardır bır bıldıgı sen yınede başka yerlerede sor canım ben cuma gunu yaptıracagım ogrenıp haber verırım sen daha gec yaptıracaksan
ayyyhh bak çok heyecanlandım şimdi ama ilk hisseden siz tecrübeli anneler olur 2.ler daha erken hissediliyomuş çünkü biiz gazla karıştırıyomuşuz siz hemen ayırt ediyomuşunuz.şimdi senin 2.ya bunda annelik daha bi başka hisssedilir hem tecrübe hem anneliğe özlem.ama canım uzun zaman olmuş 2.yi düşünmek için niye o kadar ara verdiniz ki?
Uyuyanlara benide yazın heryerde maşallah😴😴 birde tuzlu manyağı oldum ,sağolsun anneannem duymuş turşu göndermiş bana👯. Bu tahliller kaçıncı haftada oluyor,başkentte gidiyorum ben orda yaptıran varmı ücret ne kadar fikri olan🙍🙍 hadi bakalım öptüm kızlar ben bi turşu yiyimm🙆🙆
valala ben o özel doktoru bıraktım artık para dayanmaz ona çok para alıyor ilk gittiğim hastnede 25 aralığa gün verdi ikinci gittiğimde ocak başı 3-4 gibi gün verdi belki 28-29 aralık gibi falan ikinci gittiğim yerde yaptırırm biraz daha geçsin bakalımda sen ikili testi yaptırdığın gün tam olarak kaç günlük oluyosun ben eğer ki 28 de giderm 11+3 falan oluyoruz yani 12 haftada oluyoz Allah nasio ederse inş.
canım cuma yaptıracagım 12+3 günlük falan oluyor zaten 11 14 haftaları arasında yapılıyor bu test yanı ocak 3 4 gıbıde gıtsen olur ama neolur neolmaz bı aksılık olur dıye yaptır 28ınde rahatla :) bunlarıda ınsan kafasına takıyor ne cıkacak nasıl olacak bıran once olsamda dusunmesem artık dıyorum ben
evet biran önce büyüseler hareketlerini de hissetmeye başlasak daha bi rahatlıcaz sanırım hayırlısı inş herşeyi zamanında yaşarız sorunsuz ya bu arada hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarız ikinci gebeliği olan tecrübeli arkadaşlar bilgilendirsenize bizleri
kızlar ya ıkılı test fiyatlarını bılen varmı medicanaya gidiyorum kan ve idrar testine 200 verdık ikili test nekadar acaba
canım arkadaşın ne zaman doğum yaptı yeni mi?ablam bana sakın olma bişey göndermiyolar anca kuru kuru mesaj atıp duruyolar dedi,ablam olmuştu 9 ay önce doğum yaptı bişey gelmedi ondan sordum.arkadaşlar daha önce doğum yapan bir arkadaşım mulipaya üye olmamı önermişti ara ara hediyeler gönderiyorlarmış numune ve doğumda indirim kuponları gönderiyorlarmış aklınızda olsun ben üye oldum bebek bezleri mamalar vs. gönderiyorlarmış doğum tarihlerini takip ediyorlarmış ve en iyisi indirim kuponları sanırım çok ihtiyacımız olucak doğumdan sonra :)