o diilde...
ne bitmez ilk 3 aymış arkadaş. bi huzura eremedik Allah ın izniyle söyle gerile gerile dolaşamadık hamileyiz die. =))
Anne adayı Yaş Kaçıncı bebek Şehir Sat BDT Cinsiyet aslijann 26 ilk İstanbul 13.10.2013 25.07.2014
Kızlar alayım bakalım bilgileri:))
İsterseniz mesaj olarak atın ????
anladım canım herşeyde vardır bi hayır böyle düşünmek lazım demek ki vakti zamanı bu zamanmış ama rabbim o günleri nasip ederse biz 2.bebiş için en fazla 2 yıl ara vercez,bende önceden 6-7 yaş olur diye düşünüyodum ama bebişimiz bizi 2 yıl bekletti aramanın ne demek olduğunu çok feci öğrendim ve fikirlerim değişti allah kimseye yokluğunu göstermesin çok zor.
Anne adayı Yaş Kaçıncı bebek Şehir Sat BDT Cinsiyet aslijann 26 ilk İstanbul 13.10.2013 25.07.2014
Kızlar alayım bakalım bilgileri:))
İsterseniz mesaj olarak atın ????
Kızlar ayıptır söylemesi çok fena istifra ettim.
İçim dışıma çıktı. .
Ama midem çok kötü şuanda tahriş mi oldu noldu cok yanıyo..nane limon kaynattım içtim çok da fayda etmedi..ne yapsam var mı fikriniz?
Benim yine kahverengi akıntım geldi bugün, 4-5 gün arayla bir kere geliyor nedense. son akıntımdan sonra bir daha gelmeyince progestana hiç başlamamıştım ama şimdi hemen başlamak istiyorumbir an önce akşam olsa da evime gitsem
Cok tatlisin aynen ya bide risk li felan diyolar ya ewimde oyle gun sayiyor birde bizim kiymetli bebek olunca bi gecsin su 3 ay 5 ay 9 ay saglicakla rabbim aminnnn🙏🙏
ya benımde çok var kahverengı leke ama doktorum vermedı ılac falan cuma gıdecegım sorsammı
sen hiç sormadın mı doktora lekelenmeyi? yoğun akıntı şeklinde geliyor benimki. sonra kesiliyor. seninki nasıl?
ya benım kı cok mınık leke oluyor akıntı seklınde degıl doktora cuma gıdecegım bakalım ne dıyecek ama benım bıldıgım duydugum kahverengı lekeler degılde kan olursa içiliyordu o ılac bılemedım sende varmıydı kan
kan değil, kahverengi yoğun akıntı. yarım gün bile sürmüyor ama ürkütücü yine deBen 2 ayrı doktora gittim, kendi doktorum ilaç kullan her ihtimale karşı dedi, diğer doktor da ilaç kullanmak gereksiz, bebeğin düşeceği varsa zaten hiçbir şey engel olmaz ona dedi. Kendi babam da doktor, ona da sorayım bari :/
Sor bakalım canım ama dınlenmeye calıs bol bol yatıs yanı :)) inşallah bırsey yoktur banada yazarsan sevınırım merak ettım
kan değil, kahverengi yoğun akıntı. yarım gün bile sürmüyor ama ürkütücü yine deBen 2 ayrı doktora gittim, kendi doktorum ilaç kullan her ihtimale karşı dedi, diğer doktor da ilaç kullanmak gereksiz, bebeğin düşeceği varsa zaten hiçbir şey engel olmaz ona dedi. Kendi babam da doktor, ona da sorayım bari :/
kızlar bu kahverengi akıntı dediğiniz nasıl oluyor benim bazen akıntım çok oluyor ama afedersiniz çamaşırda sarı gibi oluyor dokotra sordum o sarı değil dedi beyaz akıntı çamaşırda kuruyunca sarı gibi olur dedi kahve rengi akıntı dediğinizde öle bişey mi anlamadımyoksa rengi baya koyu mu oluyor
Bildiğin koyu kahverengi canım, yoğun kıvamlı. çamur gibi böyle. Seninki normal akıntıymış hiç endişe etme :)