Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

o diilde...
ne bitmez ilk 3 aymış arkadaş. bi huzura eremedik Allah ın izniyle söyle gerile gerile dolaşamadık hamileyiz die. =))

o diilde...
ne bitmez ilk 3 aymış arkadaş. bi huzura eremedik Allah ın izniyle söyle gerile gerile dolaşamadık hamileyiz die. =))

Cok tatlisin aynen ya bide risk li felan diyolar ya ewimde oyle gun sayiyor birde bizim kiymetli bebek olunca bi gecsin su 3 ay 5 ay 9 ay saglicakla rabbim aminnnn🙏🙏

Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin. Gerçekten bu duyguyu yaşayamamak çok zor. Allah çocuğu olmayanlara sabır ve güç versin. İnşallah onlarında olur demekten başka elimizden hiç birşey gelmiyor...Bu hamileliğim için 20 ay bekledim ve benim bir çocuğum olmasına rağmen 20 ay boyunca niye olmuyor diye kendimi çok üzdüm...Allahım herkesin yardımcısı olsun

Anne adayıYaşKaçıncı bebekŞehirSatBDTCinsiyet
aslijann26ilkİstanbul13.10.201325.07.2014

Kızlar alayım bakalım bilgileri:))
İsterseniz mesaj olarak atın ????

ay bende istiyorumm
eras8580
28
ilk
istanbul
25.09.2013
03.07.2014

Son düzenleme:
Kızlar ayıptır söylemesi çok fena istifra ettim.
İçim dışıma çıktı. .
Ama midem çok kötü şuanda tahriş mi oldu noldu cok yanıyo..nane limon kaynattım içtim çok da fayda etmedi..ne yapsam var mı fikriniz?

off canım çok kötu biliyorumyaaa ıyıkı yazdın bende tam yazacaktım ve oh gectı çok sukur derken iki gündür midem yanıyor

Benim yine kahverengi akıntım geldi bugün, 4-5 gün arayla bir kere geliyor nedense. son akıntımdan sonra bir daha gelmeyince progestana hiç başlamamıştım ama şimdi hemen başlamak istiyorum bir an önce akşam olsa da evime gitsem

ya benımde çok var kahverengı leke ama doktorum vermedı ılac falan cuma gıdecegım sorsammı

Cok tatlisin aynen ya bide risk li felan diyolar ya ewimde oyle gun sayiyor birde bizim kiymetli bebek olunca bi gecsin su 3 ay 5 ay 9 ay saglicakla rabbim aminnnn🙏🙏

canım benim... HERKEZİN BEBEĞİ KIYMETLİ.... rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...hele ki şu 3 ayı hayırlısıyla bi atlatsak herkez derin bir nefes alıcak...

sen hiç sormadın mı doktora lekelenmeyi? yoğun akıntı şeklinde geliyor benimki. sonra kesiliyor. seninki nasıl?

ya benım kı cok mınık leke oluyor akıntı seklınde degıl doktora cuma gıdecegım bakalım ne dıyecek ama benım bıldıgım duydugum kahverengı lekeler degılde kan olursa içiliyordu o ılac bılemedım sende varmıydı kan

kan değil, kahverengi yoğun akıntı. yarım gün bile sürmüyor ama ürkütücü yine de Ben 2 ayrı doktora gittim, kendi doktorum ilaç kullan her ihtimale karşı dedi, diğer doktor da ilaç kullanmak gereksiz, bebeğin düşeceği varsa zaten hiçbir şey engel olmaz ona dedi. Kendi babam da doktor, ona da sorayım bari :/

Sor bakalım canım ama dınlenmeye calıs bol bol yatıs yanı :)) inşallah bırsey yoktur banada yazarsan sevınırım merak ettım

Sor bakalım canım ama dınlenmeye calıs bol bol yatıs yanı :)) inşallah bırsey yoktur banada yazarsan sevınırım merak ettım

çalıştığım için pek dinlenme şansım yok ama masabaşı işim Allahtan, oturuyorum bütün gün. Bu akşam ilaca başladıktan sonra takipte olacağım bakalım, 28'inde randevum var. Hayırlısı inşallah... Yazarım mutlaka buraya :)

kızlar bu kahverengi akıntı dediğiniz nasıl oluyor benim bazen akıntım çok oluyor ama afedersiniz çamaşırda sarı gibi oluyor dokotra sordum o sarı değil dedi beyaz akıntı çamaşırda kuruyunca sarı gibi olur dedi kahve rengi akıntı dediğinizde öle bişey mi anlamadım yoksa rengi baya koyu mu oluyor

Bildiğin koyu kahverengi canım, yoğun kıvamlı. çamur gibi böyle. Seninki normal akıntıymış hiç endişe etme :)

Bildiğin koyu kahverengi canım, yoğun kıvamlı. çamur gibi böyle. Seninki normal akıntıymış hiç endişe etme :)

anladım canım sağol bilgilendirdin için dün gün içinde koyu bi akıntı oldu ama açık renk beyaz gibi çamaşırda sarı oluyor acaba öyle birşey mi dedim anlayamadım. inş sizlerinkide bir sorun değildir geçer en yakın zamanda umarım Rabbim hayırlı hamilelikler versin inş biraz daha sabredersek yakında bebişlerimizin cinsiyetlerini paylaşmaya başlarız burdan umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…