Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

sigortam yok oradada para veririm zaten diye düşünmemiştim ama bu fiyattan sonra devlete gidicem.yalnız o kadar yolu aç karnına alıp muayene olmak test yaptırmak zor geliyor ama öyle yapıcam artık

Evet ben bi de çok ağır bir doktora denk geldim, açlıktan bayılcaktım artık, Allah'tan çantamda çubuk krakerim vardı, tahlillerimi verince hemen çıbığımı yedim:)))

Anne adayıYaşKaçıncı bebekŞehirSatBDTCinsiyet
aslijann26ilkİstanbul13.10.201325.07.2014

Kızlar alayım bakalım bilgileri:))
İsterseniz mesaj olarak atın ????

Sanirim daha mesaj atamiyorum
Pers. 29 Ilk. Konya 18.10.2013

Son düzenleme:

Aaaa iyi fkir olmus bu, bende olmaliyim listede:) yas 24, ilk bebek, sehir kocaeli, sat 4 ekim , bdt 15 temmuz :)

Son düzenleme:

İnanın ki bu kadar ara vermek istememiştim. Ama cesaret edemedim. Oğlum çok fazla hareketliydi bir saniye oturamıyordum. Şimdi ergenliğe girmek üzere yine zorluyor beni. Ama her evlenene ve çocuk isteyene diyorum ki sakın benim kadar ara vermeyin hata yaparsınız. Ben 34 yaşındayım yaklaşık 20 ay bebek için çalıştık ancak 20. ayda Allahım nasip etti. Yani iki senede beklemeyle geçti. Yani işin kısası bu kadar bekleyerek hata yaptık...

Bu tablonun ilk mesajda olması lazım ama haayat'ın yapması lazım sanırım tabloyu ya da yetki veriliyor galiba başkasının ilk mesaja girebilmesi için?

heeyyy canımmm beni yazar mısın hemen:))))sen süpersin ya tamda istediğim gibi olmuş ellerine sağlık :) beren,yaş 23,ilk bebek,sat 9 ekim,bdt 15 temmuz ve şehir izmir.bir an önce görmek istiyommm:)))))

Son düzenleme:
Bu tablonun ilk mesajda olması lazım ama haayat'ın yapması lazım sanırım tabloyu ya da yetki veriliyor galiba başkasının ilk mesaja girebilmesi için?

başa almak için evet haayatın yapması gerek ama aslan yapsın hayat alıntı ile başa alsın bence belki o oluşturmayı bilmiyodur.

anladım canım herşeyde vardır bi hayır böyle düşünmek lazım demek ki vakti zamanı bu zamanmış ama rabbim o günleri nasip ederse biz 2.bebiş için en fazla 2 yıl ara vercez,bende önceden 6-7 yaş olur diye düşünüyodum ama bebişimiz bizi 2 yıl bekletti aramanın ne demek olduğunu çok feci öğrendim ve fikirlerim değişti allah kimseye yokluğunu göstermesin çok zor.

aynen canım ya bende aynıyım tansiyon sıkıntım olmasa bende tuzu yalıcam ben ki tatlı delisi olan insan bir aydır tatlı namına bişey yiyemiyorum

ateş cim satlarımıza bak aynı :)

evet canım ya düğünler doğumlar inş Rabbim yüzümüzü güldürür seninle cok benziyoruz :))) şehirler cnm buarada ben ctesi karataş hast gittim sanırım orada devam edicem ikili test orda 32 muayene+50 t yani 82 tl ye gelicek dr iyi biz sevdik :) ocak başı gidicez tekrar inş ikili test için ben beğendim önerebilirim sanada

bizde iki yıl bekledik mücizemizi Rabbim bu yokla kimseyi aratmasın inş sağlıklı doğumlarımız evlatarımıx olur doğumdan sonra hiç korunmayı düşünmüyoruz biz Rabbim 2. ciyi ne zaman nasip ederse artık inş. peş peşe olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…