Çok mu ufak tefeksiniz.Boyunuz ve kilonuz kaç merak ettim. Allah yardımcınız olur taşırsınız merak etmeyin...
Hafta sonu hep yattım bugün işe uyuklayarak geldim hala uyukluyorum kafamı bir yere yaslıyorum sürekli hiç halim yok...Enerji sıfır ..Benim gibi olanınız var mı merak ettim..Uyumasam bile hep yatayım istiyorumm. Ne zaman geçecek bu durum acaba?
öyle çok da ufak değilim de,1,61 boy..50 kilo..
yani 50 kilonun üstünü görmedim hiç bugüne kadar..
taşırım taşırım evvelallah yuvarlanır giderim
yaa canım aynen öyle bende çok ama çok duygulandım çok sağol canım benim
ee sıra seninkine geliyo sende izlersin artık ya şimdiden nasıl hareket yeteneğine sahipler gerçekten allahın hikmeti.aminn hepimizi ve bebişlerimizi rabbim korusun inş.:)))ya bak söylemeyi unuttum doktorumuz dedi kiiiiiii bir sonraki kontrolümüzde erkekse cinsiyeti belli olurmuş:)))bide artık her hafta değil ayda 1 e düşecek kontrollerim sanırım bir sonraki 3 hafta sonra çünkü,bir sonrakinde hem 2 li tarama testi,hem ense kalınlığı hemde cinsiyet tahmini yani şimdiden sabırsızlanıyorum,sen bide 3 hafta sonra gör bebişini inanamayacaksın koca bir bebek olacak diyo doktor:))))
canım bır ıkı haftaya gecer ben aglamak ıstıyordum her sabah akşamlarıda 9 10 demeden uyuyordum sımdı alıştım sanırım ama bana kalsa gece gunduz uyurum :))
amiin arkadaşım inşallah hepimiiz..
canın mı çekti yoksaaben de bu aralar ne görsem ya canım çok istiyo ya da acayip tiksiniyorum,ortası yok
bu arada sen de hem taze evlisin hem de hamilesin,ne güzell,çifte tebriklerimi gönderiyorum sanaa
Gayette güzel taşırsınız. Çok sevimli olursunuz eminim..Asıl iş doğduktan sonra. Umarım aileden birileri yanınızdadır..
Hafta sonu hep yattım bugün işe uyuklayarak geldim hala uyukluyorum kafamı bir yere yaslıyorum sürekli hiç halim yok...Enerji sıfır ..Benim gibi olanınız var mı merak ettim..Uyumasam bile hep yatayım istiyorumm. Ne zaman geçecek bu durum acaba?
çoook teşekkür ederim :) bende aynı durumdayım bazı şeyleri görmek bile istemiyorum ama meyveler çok iştah açıcı oluyor hayır diyemiyorum :)
ya canım inşallah ve mutluluga muhtac dıyorsun ya ben bugunlerde hergun aglıyorum ya herseye kırılıp alınıyorum çok uzuluyorum((
meyveler!!meyveye çok düştüm ben de,ki o kadar aman aman yemezdim..ama şimdi sürekli meyve yiyorum,gün içinde..zaten sık sık acıkıyorum,acıkınca yemezsem midem bulanıyo
bir de benim canım hiç tatlı bişey yemek istemiyo,tatlıdan tatlı şeylerden nefret eder oldum,meyveler hariç..
hep tuzlu,ekşi istiyorum...tuz yalasam tam olacak
kız mı geliyor acabaaaa
ekşi kız mıydıı ay hadi inşallah
sağlık olsun hayırlı olsun da gönlümde de kız var öncelikle..
benim bebeklerim ikiz..yani inşallah biri ya da ikisi de kız olur,süper olur
inşallah naz yapıyodur, 2 ay önce düşük şimdi bu bir oğlum var çok şükür artık vazgeçicem kardeşi de olmayı versin napıyım ağustostan beri yaşlandım resmen
canım hiç telaşlanma bebeğin orda bence benim de normalde adetime göre 8 haftalık ama daha yeni zar zor gördük bebişimi....perşembe günü de allah izin verirse kalp atışları için çağırdı doktorum geç yumurtlamış olabilirsin dedi ... Muhtemelen seninde öyle olmuştur...yolk sac ının olmaması boş gebeliğin en erken belirtisi zaten ....