Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ya ben gecen ay gıttıgımde 1 kılo almışım bu ay sankı daha fazla almış gıbıyım çok şiştım ya bıde şişko hamılelerdenım bu aylarda hıc almamam gerekırken alıyorum herkes mıde bulantısından yemek yemezken bu aylarda zayıflarken benım mıdem yemekle duzelıyordu :)))

Çok mu ufak tefeksiniz.Boyunuz ve kilonuz kaç merak ettim. Allah yardımcınız olur taşırsınız merak etmeyin...

öyle çok da ufak değilim de,1,61 boy..50 kilo..
yani 50 kilonun üstünü görmedim hiç bugüne kadar..

taşırım taşırım evvelallah yuvarlanır giderim

canım bır ıkı haftaya gecer ben aglamak ıstıyordum her sabah akşamlarıda 9 10 demeden uyuyordum sımdı alıştım sanırım ama bana kalsa gece gunduz uyurum :))

öyle çok da ufak değilim de,1,61 boy..50 kilo..
yani 50 kilonun üstünü görmedim hiç bugüne kadar..

taşırım taşırım evvelallah yuvarlanır giderim

Gayette güzel taşırsınız. Çok sevimli olursunuz eminim..Asıl iş doğduktan sonra. Umarım aileden birileri yanınızdadır..

canım ya sabahta yazdım sana ama çıkmamış niyese anlamadım.
çok başka duygular bunlar ya Rabbim isteyen herkeze tez zzamanda tattırsın inş bu duyguları ben hayat hastanesine gitmiştim en son konuşmuştuk seninle hatırlarsan yalçın beye ya ben nedense ısınamadım pek oraya o gün hamile kalmadan önce cevremde duyumlarıma göre hep hayat hastanesine giderim diyordum hep aklımda orası vardı işte 4 aralıtka gittik ilk olarak ama o beklediğim şeyi alamadım düşün düşün napsam netsem diye başka hastaneleride araştırnmaya karar verdim açıkcası şifa ve gazi yi çok söleyen oluyor ama hiç bir türlü içimden ikisinede gitmek gelmiyor. karataşı da çok öneren oldu c.tesi günü gittim karataşa osman çelik doktor bana orası daha sıcak geldi hastanenin içi dışı komple tadilattaydı bi karışıklık vardı ama yinede sıcak geldi doktorumuzda öle daha yakın hissettim manayla bebişimizide gördük çok şükür ki kalp atışlarını dinledik tekrardan boyumuz 2,53 olmuş ve hareket ettiğini gördük karından baktığı için belki çok fazla net deildi ama rahatlıkla kafası kolları poposu ayırt ediliyor kollarını bacaklarını oynatıyordu el sallıyodu sanki bize çok güzel çok farklı bişey bu bu kadar anlattı bize çok uzundan uzadıya bi muayene sürmedi ama ilk randevumuzdu önceki tahlillerimize baktı sormak istediklerinizi sorun dedi e sorduk o kadar senin daha ayrıntılı geçmiş kontrolun anladığım kadarıyla ama osman çelikte hoşuma giden bir nokta da şu oldu cep nosu verdi her hangi birşeyde arayabilirsiniz dedi doğum ücretleri falanda öle çok ucuk bişey deil muayeneside 32 tl ikili teste 50 tl ödicez 3-4 ocak gibi gelin dedi bize ikili teste sonra ayda bir çağırcam dedi sende doktorundan memnundun sen ne kadar ücret ödüyosun doğum ücretlerini falan öğrenebildin mi açıckası durumumuz çok şükür iyi ama öle ucuk rakamlar ödemek istemiyorum ben sonucta sgk ya giden işini görüyor ama ben çalıştığım için özel bir hastane özel bir doktor istiyorum yinede bişey oldumu arayım sorayım çok öle izin alma şansımız olmuyo çünkü çok uzun oldu :) bu arada benim karnım gerilmeye başladı ve dün bazen soldan bazen sağdan gelen karnıma küçük küçük ağrı gibi bişey oldu elimi tuttuğum zamanda da pıtpıtpıt diye bişey atıyordu seyirme gibi böle garip bişey o nedir acaba ya tabiki haraketleri hissetmemiz için çok ama çok erken ama ne bilim anlamadım ne olduğunu

canım bır ıkı haftaya gecer ben aglamak ıstıyordum her sabah akşamlarıda 9 10 demeden uyuyordum sımdı alıştım sanırım ama bana kalsa gece gunduz uyurum :))

Demek ki uyku durumu devam edecek daha...Gerçi her hamile farklı oluyor ama hiç enerjim yok hep yatayım istiyorum...
Bahar gelse şöyle yürüyüşlere çıksak tekmeler hissetsek biraz enerjik olsak...ne güzel olurdu...

çoook teşekkür ederim :) bende aynı durumdayım bazı şeyleri görmek bile istemiyorum ama meyveler çok iştah açıcı oluyor hayır diyemiyorum :)

Gayette güzel taşırsınız. Çok sevimli olursunuz eminim..Asıl iş doğduktan sonra. Umarım aileden birileri yanınızdadır..

ayy inşallah
annem var sağolsun yakınımda sayılır,her istediğimde yanımda olur,doğduktan sonra da o yardımcım olacak,Allah eksik etmesin

bu arada ben de çok uyuyorum,gece gündüz gün içinde her an uyusam uyurum zorlanmadan..

aynı durumdayız canım ya akşamları çok erken yatıryom inanmıcaksınız bazen 7 de uyuyrum hiç kalkmadan sabah 7 ye kadar ama yinede yetmiyor uyku tek sorunumuz bu zaten başka hamileleik belirtimiz hiç bişeyimiz olmadı bizim uyku ve yorgunluk sanki bütün gün sırtımda yük taşıyorum akşam eve gittiğimde hışırım çıkıyor resmen bende çalışıyorum mecburen sabah 7 de kalkıyorum çok şükür yine bi işimiz varda çalışıyoruz hamilelikte faydasını görürürüz çalışmamısında evde olsam çünkü 7/24 yatarım zaten kilo alıyorum artık bidok gibi olurdum :)

çoook teşekkür ederim :) bende aynı durumdayım bazı şeyleri görmek bile istemiyorum ama meyveler çok iştah açıcı oluyor hayır diyemiyorum :)

meyveler!! meyveye çok düştüm ben de,ki o kadar aman aman yemezdim..ama şimdi sürekli meyve yiyorum,gün içinde..zaten sık sık acıkıyorum,acıkınca yemezsem midem bulanıyo
bir de benim canım hiç tatlı bişey yemek istemiyo,tatlıdan tatlı şeylerden nefret eder oldum,meyveler hariç..
hep tuzlu,ekşi istiyorum...tuz yalasam tam olacak

kız mı geliyor acabaaaa

Mesela canım çiğ etli olan gerçek çiğköfte istiyor. Diğerlerinden hiç yemek istemiyorum. Çiğ etli olanını da şimdi yiyemem.. bekleyeceğiz artık..Doğumdan sonra inşallah anneme yaptıracağım gerçek çiğköfte...

Bildiğim kadarıyla zaten rahmimiz yumruğumuz kadar değil mi? Tenis topu kadar olmuş yazıyor bana ilginç geliyor..

Rahim, gebe olunmayan dönemde mandalina büyüklüğünde sert bir yapıdır ve ağırlığı yaklaşık 60 gramdır. bu bilgiyi araştırın sizde görün.Zaten boyutu o kadar ne diye yazıyorlar tenis topu kadar oldu diye anlamadım ki...Sinir oldum şimdi..

inşallah naz yapıyodur, 2 ay önce düşük şimdi bu bir oğlum var çok şükür artık vazgeçicem kardeşi de olmayı versin napıyım ağustostan beri yaşlandım resmen

canım hiç telaşlanma bebeğin orda bence benim de normalde adetime göre 8 haftalık ama daha yeni zar zor gördük bebişimi....perşembe günü de allah izin verirse kalp atışları için çağırdı doktorum geç yumurtlamış olabilirsin dedi ... muhtemelen seninde öyle olmuştur...yolk sac ının olmaması boş gebeliğin en erken belirtisi zaten ....

inşallah duyarsın kalp atışlarını, ben 2 hafta sonra gitmeye karar verdim, acil bir şey olmazsa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…