Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

aynen canım ya bazen yazılara cevaplar verırken kız sus kımse senı tınlamıyor dıyorum :)))

aynen valla..

bende de kanama oldu canım iki gün önce..
kahverengi..
ultrasona girdim,doktor herşey normal dedi,bu kanamalar olur dedi,kırmızı ve yoğun adet gibi kanama gelmedikçe korkma dedi..
içim de rahatladı..bir de iğne oldum..
bitti şimdi..

demek ki 15 kiloya kadar alıyoruz fazlası olacak olursa kendimizi frenliyoruz,birde öyle bir durum ilk hamilelikte sanırım daha çok alınıyo çevremdekilerde de öyle oldu niye ki?ah o hareketler zaten onları hissttiğimiz zaman herşey geride kalmış hamileliğin tadını çıkarıyor olacağız,riskli günler geçecek,bulantılar halsizlikler bitecek,bebiş iyice güçlenmiş olacak e tabi göbüşlerdede bebiş olduğu belli olacak allahım bir an önce gelsin o günlerrr.

Tekmeleri hissetmek o kadar güzeldi ki. Ben o duyguyu yaşayalı tam 13 yıl oldu. Şimdi dört gözle bekliyorum tekrar hissetmeyi. Resmen anne ben buradayım seninleyim diyor.
Henüz çoğumuzun gebeliği 10 haftalık veya daha küçük. Yani yaklaşık 5 hafta daha var bebekleri hissetmemize. İlk tekmeyi hisseden yazsın. Bakalım en erken kim hissedecek ve bence erken hissedenlerin oğlu olacak. Bakalım görelim....

Ya ben zaten kilolu olarak hamile kaldığımdan, göbeğimde çatlaklarım vardı, acaba bu çatlak kremleri geçmişteki çatlaklara da etki eder mi?

valla bir fikrim yok canım ama,zaman önemli olabilir..ya da bütün çatlaklardan kurtulursun bir anda bilemedim...:KK34:

Tekmeleri hissetmek o kadar güzeldi ki. Ben o duyguyu yaşayalı tam 13 yıl oldu. Şimdi dört gözle bekliyorum tekrar hissetmeyi. Resmen anne ben buradayım seninleyim diyor.
Henüz çoğumuzun gebeliği 10 haftalık veya daha küçük. Yani yaklaşık 5 hafta daha var bebekleri hissetmemize. İlk tekmeyi hisseden yazsın. Bakalım en erken kim hissedecek ve bence erken hissedenlerin oğlu olacak. Bakalım görelim....

ya canım yattıgım zaman sankı içimde bırsey ucusuyor anlamadıgım için nasıl bırduygu bıleemıyorum acaba hıssettımmı :))

canım biz eski arkadaşız diğer topikten alışkınım her sorduğuma cevap gelirdi,ne bilim kesintisiz muhabbet vardı..
burda sonradan katıldım diye uyum sağlayamadım herhalde diye düşündüm ama herkes şikayetçi konuşmamaktan :)
neyse,daha güzel sohbetler olsun inşallah..

vee kızlar!
benim bebişim küçük,sizler daha ileri haftalardasınız diye beni küçümsemeyin hee,küçük müçük,iki tane bebek var içimde :KK9::KK8:

aynen valla..

bende de kanama oldu canım iki gün önce..
kahverengi..
ultrasona girdim,doktor herşey normal dedi,bu kanamalar olur dedi,kırmızı ve yoğun adet gibi kanama gelmedikçe korkma dedi..
içim de rahatladı..bir de iğne oldum..
bitti şimdi..

ay canım iyi olmana sevındım ya inşallah bırdaha olmaz ve benimkide inşallah onemlı degıldır bugun gıtmek ısterdım ama esım akşam yok amcası önemli bir ameliyat olacak şimdi ılla benı gotur dıyemedim yarın ınşallah gıdecegız :KK43:

ay canım iyi olmana sevındım ya inşallah bırdaha olmaz ve benimkide inşallah onemlı degıldır bugun gıtmek ısterdım ama esım akşam yok amcası önemli bir ameliyat olacak şimdi ılla benı gotur dıyemedim yarın ınşallah gıdecegız :KK43:

sen yarına kadar dinlen bol bol,uzat bacaklarını yat..
ve moralini bozma,inşallah herşey yolundadır,böyle ufak kanamalar çoğu kişide oluyo..hem normal olduğunu biliyo hem de korkuyoruz,senin de bişeyin yok inşallah..
ama için rahat etsin diye yarın görün bakalım bi..
olumlu düşün canım..

ya canım yattıgım zaman sankı içimde bırsey ucusuyor anlamadıgım için nasıl bırduygu bıleemıyorum acaba hıssettımmı :))

Benim kendi tecrübelerime dayanarak tekmeyi kesinlikle ayırt ediyorsunuz acaba mı demiyorsunuz..Ben ilk gebeliğimde 13. haftada ilk tekmeyi hissetmiştim bana herkes erken olduğunu hissetmemin mümkün olmayacağını söylemişti. Ama inannın ki kimin ne söylediğinin önemi yok. Ben o hissettiğimin tekme olduğundan emindim. Tabiki sonraları tekmeler çok güçlendi..ve çok şükür bir oğlum oldu. Zaten 38. haftasında tekmelerle suyunu patlattı ve doğdu. Erkek çocuklarının hareketinin erken olabileceğini söylüyorlar ve tekmeleri çok güçlü oluyor..:KK49:

şimdi geldim doktordan, 13mm kese, 6,5mm yolk sac var bebiş yok göremediler vajinal de baktılar, üffff çok canım sıkkın kan verdim sonuç 4 te napıcam şimdi yaaaaa. 7+1 de bide vajinal görünmeliydi bebiş dimi???

canım yolk sac varsa merak etme bebeğin de orda dır... boş kese olduğu zaman yolk sac da oluşmuyo....:nazar::nazar::nazar:

Benimde arada öyle bir hissiyat oluşuyor, pıt pıt atıyor , hareketlenmeler oluyor, bu arada hep sol tarafımdaymış gibi hissediyorum :) Merak ediyorum acaba bebeğimin hareketleri mi onlar, böyle hisseden var mı ?

canım biz eski arkadaşız diğer topikten alışkınım her sorduğuma cevap gelirdi,ne bilim kesintisiz muhabbet vardı..
burda sonradan katıldım diye uyum sağlayamadım herhalde diye düşündüm ama herkes şikayetçi konuşmamaktan :)

vee kızlar!
benim bebişim küçük,sizler daha ileri haftalardasınız diye beni küçümsemeyin hee,küçük müçük,iki tane bebek var içimde :KK9::KK8:

Bende şikayetçiyim konuşmamaktan. saat 3 te dersim başlayacak, o zamana kadar yazıyorum burada.. Aşk olsun seni niye küçümseyelim. Hepimiz yeniyiz zaten. Daha bende 10 haftalığım..Sizin karnınız çabuk büyür nede olsa iki bebiş var.Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun hepimizin..kolay değil iki bebeği taşımak...:KK49::KK49:

Merhaba kızlar bende ilk gunden beri sizi takipp ediyorum ama daha yeni yaziyorum eylul ayinda bos gebelik lurtaji olmus ve zor gunler yasamistim bu hamileligim kurtajdan sonraki ilk adetimden sonra gerceklesti.beklemiyordum..psikolojik olarak da hazir degildim cok korku dolu gunler yasadim bebek gozukecekmi kalp atisi olacakmi gibi endişeler. ..cok şükür bunun gelisimi ve kalp atisi var. .kahverengi akintim vardi dinlenince gecti.Doktorum sagolsun bir ay heyet raporu verdi dinleneyim diye...simdi akintida beyaza dondu sukur...Yani artik diyebilirim bende hamileyim allah hepimizin gebeliklerini tamamina erdirsin. ..Allah bebislerimizi korusun...iste boyle bizim hikayemiz...

kötü şeyleri hatırlatmak istemem ama benim 2 ay önce düşüğüm oldu, şimdide sat a göre 7+1 im 12x8 mm kese ve 6,5mm yolk sac göründü vajinal ama bebek yok 06-12-2013 bhcg 6.400 ve 16-12-2013 bhcg 13.400 çıktı. rica etsem yazar mısın senin boş gebelik nasıldı?

vee kızlar!

Allah tamamına erdirsin , güzel bir hamilelik geçiririz inşallah , bu arada nickin çok iştah açıcı ağzım sulandı çileklimonata :) :KK56:

Bende şikayetçiyim konuşmamaktan. saat 3 te dersim başlayacak, o zamana kadar yazıyorum burada.. Aşk olsun seni niye küçümseyelim. Hepimiz yeniyiz zaten. Daha bende 10 haftalığım..Sizin karnınız çabuk büyür nede olsa iki bebiş var.Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun hepimizin..kolay değil iki bebeği taşımak...:KK49::KK49:

ben sohbetin en yoğun olduğu saatler hangi saatler diye gün içinde giriyorum..ama ne zaman girsem kimse olmuyo,herkesler gitmiş oluyo :KK9:

inşallah daha iyi olur bundan sonra..

ben 7 haftalığım,keşke 10 olsam sizin gibi,12 olsam ne bilim ilerlemek istiyorum şu riskli dönemler geçsin istiyorum bir an önce..
valla tipimi görseniz ben o iki bebişi neremde taşıcaksam :KK53: nasıl sığdıracaksam bu bünyeye:KK50: artık yardımını Allahtan diliyorum,taşıyabilecekmişimki vermiş diyorum....
hepimize yardım etsin Allah..

Benimde arada öyle bir hissiyat oluşuyor, pıt pıt atıyor , hareketlenmeler oluyor, bu arada hep sol tarafımdaymış gibi hissediyorum :) Merak ediyorum acaba bebeğimin hareketleri mi onlar, böyle hisseden var mı ?

Ben henüz hiç birşey hissetmiyorum. Kendime de telkin veriyorum sabır 5 hafta daha sabır diyorum...
İlk tekmeyi hissettiğim zaman bağır çağır yazacağım buraya inşallah...Ayrıyeten cinsiyetini de çok merak ediyorum. Eski zamanlarda ki gibi sabretsekte öğrenmesek cinsiyetini ama dayanamam herhalde...

sen yarına kadar dinlen bol bol,uzat bacaklarını yat..
ve moralini bozma,inşallah herşey yolundadır,böyle ufak kanamalar çoğu kişide oluyo..hem normal olduğunu biliyo hem de korkuyoruz,senin de bişeyin yok inşallah..
ama için rahat etsin diye yarın görün bakalım bi..
olumlu düşün canım..

aynen canım valla kafaya herseyı takıyoruz bugunlerde gececek ınsallah bebişlerimizi kucagımıza alacagız

Ben henüz hiç birşey hissetmiyorum. Kendime de telkin veriyorum sabır 5 hafta daha sabır diyorum...
İlk tekmeyi hissettiğim zaman bağır çağır yazacağım buraya inşallah...Ayrıyeten cinsiyetini de çok merak ediyorum. Eski zamanlarda ki gibi sabretsekte öğrenmesek cinsiyetini ama dayanamam herhalde...

Allah sağlıklı nasip etsin inşallah gerçekten cinsiyet hiç önemli değil ama insan yinede merakına engel olamıyoorr :emir_bebek:

ben sohbetin en yoğun olduğu saatler hangi saatler diye gün içinde giriyorum..ama ne zaman girsem kimse olmuyo,herkesler gitmiş oluyo :KK9:

inşallah daha iyi olur bundan sonra..

ben 7 haftalığım,keşke 10 olsam sizin gibi,12 olsam ne bilim ilerlemek istiyorum şu riskli dönemler geçsin istiyorum bir an önce..
valla tipimi görseniz ben o iki bebişi neremde taşıcaksam :KK53: nasıl sığdıracaksam bu bünyeye:KK50: artık yardımını Allahtan diliyorum,taşıyabilecekmişimki vermiş diyorum....
hepimize yardım etsin Allah..

Çok mu ufak tefeksiniz.Boyunuz ve kilonuz kaç merak ettim. Allah yardımcınız olur taşırsınız merak etmeyin...

Allah tamamına erdirsin , güzel bir hamilelik geçiririz inşallah , bu arada nickin çok iştah açıcı ağzım sulandı çileklimonata :) :KK56:

amiin arkadaşım inşallah hepimiiz..
canın mı çekti yoksaa :KK9: ben de bu aralar ne görsem ya canım çok istiyo ya da acayip tiksiniyorum,ortası yok :KK52:

bu arada sen de hem taze evlisin hem de hamilesin,ne güzell,çifte tebriklerimi gönderiyorum sanaa:KK16:

Hafta sonu hep yattım bugün işe uyuklayarak geldim hala uyukluyorum kafamı bir yere yaslıyorum sürekli hiç halim yok...Enerji sıfır ..Benim gibi olanınız var mı merak ettim..Uyumasam bile hep yatayım istiyorumm. Ne zaman geçecek bu durum acaba? :KK49:

X