- 27 Eylül 2013
- 675
- 41
- 34
Lcw den 50den 40 inmis hamile kadife pantolanlar,kaliplarda genis genis baya ben 38 giyirum ama 36 oldu bana tavsiye ederim cnm.nasil anlarim catlamaya musait oldugunu benim deri cok sert ,annemde olmamis ins bende olmaz ama ikiz kocaman olursa gobus bide hic bulantida yok hobidi girtlak yiyorumda o zaman basliyacagimizda beraber baslayalim😊😊😊
of canım ya ctesı gunu ıdrardan sonra kan gordum doktorda yoktu aramadımda hala ve aklıma takıldı boyle olan varmı cumaya alabıldım rand belki benım gibi yasayan vardır dıye yazdım ama cevap yok((
Benim ilk dusugunmde sabaha kadar agri cekmistim sabah yogunkanamayla kaybettim.seninde devam etmiyorum sorun yok ama yarin ihmal etme birde bol bol ayaklarina yastik koy dinlen tatlim.ins bir daha gelmez .bilirim o korkuyu😞😞
kanaman kesildi mi sonrasında ayrıca ağrın varmı? Acile gidip baktırsaydın için rahat ederdi arkadaşım. Ama devamı yoksa kanamanın bence bebişinde sende iyisindir endişelenme.
En yakın zamanda doktora gitmelisin bence..12.haftadasın bu haftada kanama olmaması lazım...miktarı ne kadardı ve renk nasıldı?
of canım ya ctesı gunu ıdrardan sonra kan gordum doktorda yoktu aramadımda hala ve aklıma takıldı boyle olan varmı cumaya alabıldım rand belki benım gibi yasayan vardır dıye yazdım ama cevap yok((
tamam canım önce basen bel ve göğüsler olmak üzere kremlerimize bu hafta başlıyoruz o zaman çünkü önümüzdeki hafta itibari ile haftalık 450 gram almaya başlayacakmışız hazır olun kızlar
çok şukur bı sorun yok canım ya bulantılar 2 hafta falan surdu arada yanıyor mıdem ama ekşi ve soda cok rahatlatıyor benı bakalım 3ay oldu ama çok merak edıyorum neyaptıgını nasıl oldugunu ellerını kollarını hareketlerini gormek ıstıyorum hemen
ya canım sabah ıdrarımı yaptım rengı koyu gıbı derken hafıf ayaga kalktım ve acık renk kan damlası damladı sıldım bıdaha gelmedı ( cok acık yazdım sanırım ama nasıl anlatacagımı bılemedım )
ya canım sabah ıdrarımı yaptım rengı koyu gıbı derken hafıf ayaga kalktım ve acık renk kan damlası damladı sıldım bıdaha gelmedı ( cok acık yazdım sanırım ama nasıl anlatacagımı bılemedım )
canım kan vajinadan mı geldi idrarından mı?eğer idrarındansa idrar yolu enfeksiyonu habercisi 0.1 mg lık antibiyotikler var hamişlerin kullanabileceği( largopen gibi) doktorun tahlil yapar öyleyse ilaca başlar ama rahimden geldiyse zaman kaybetmeden doğum hastanesi aciline git belki mini kese etrafından kaynaklı bi kanamadır yine ilaca başlatırlar.geçmiş olsun dikkat et kendine.
Ohoo seninki çoktan hareketlenmiştir annesi:)))
Hoppidi hoppidi geziyodur:))))))
Rabbim bize de o zamanları nasip etsin inşallah:))
Ben de bulantılarımı bol limonlu açık çayla veya maden suyuyla geçiriyorum, yaklaşık 4 gündür iyiyim..
Ayy kızlar bi de benim dün canım ne çekti biliyo musunuz?
Hayatımda hiç tadına bakmamış olmama rağmen, şalgam suyu çekti canım
Eşime soruyorum, diyorum ki: "böle ekşi gibi bişidir dimi? ıımmmhh, böle pancar ekşisi gibidir dimi? ııımmhh" derken derken adamı saat 11de ayaklandırdım, gitti aldı hemen, tam tahmin ettiğim gibiydi tadı:)))
ya enfeksiyonda olabılır cunku tahlıl sonuclarımda
HER SAHADA 2-3
ERİTROSİT, 4-5 LÖKOSİT, 8
-10EPİTEL HÜCRESİ VE
BAKTERİ GÖRÜLDÜ.
doktorumda onemlı bırsey degıl dedı ama ılerlemıs olabılır haklısın canım ya
eşim adanalı benim artık o kadar çok tükettim ki ekşili olmasına rağmen cazip gelmiyor dünde ben o saatlerde eşimi gönderdim mısır alsın diye:)))))
kızlaaar çok sagolun yaaa inşallah yarın gıdecegım bakalım ne dıyecek oh beee benımlede ılgılendınız ya artık hep gırecegım :))))
güzel anneler olacagız inşallah bikaç ay sonra ve yuvarlana yuvarlana gezdıgımız gunlerde burada konusuruz :)))
o benim her tahlil sonucumda var hamilelikte belli düzeye kadar bakteri çıkıyomuş ama eğer arttıysa idrarda yanma,kasık ağrısı sık idrara çıkma şikayetleri verir bazen kendi kendimizin doktoru olmak zorunda kalıyoruz malesef.
Ben ilk hamileliğimde asıl kiloyu 6. aydan itibaren almıştım.tam 22 kilo almıştım. Ama hiç belli olmuyordu.10 kilosu normal doğundan hemen sonra gitti. Geriye kalanların bir kısmı emzirirken gitti. 5-6 kiloda bana kaldı....
Bu bebişte henüz kilo almadım ama bel bölgem kalınlaştı. Çok istiyorum hareketlerini hissedeyim.Çok sabırsızlanıyorum..birde bulantılar geçsin istiyorum...Ama henüz hareket hissetmek için erken sabır sabır sabır...
İnşallah canım benim, sen mutlaka git bi görün, kendine de bebeğe de stres yapıp zarar verme..
Annesi o şimdi sıcacık kesesinde uyuyo ve senin mutluluğuna muhtaç
of canım ya ben kasık agrısıyla doktora gıdenlerdenım ilk uc hafta cok agrıyordu şimdi arada gelıyor agrılar ama yanma sık ıdrara cıkma falan yok bakalım ne dıyecek doktor yazacagım buradan
o zaman sanırım idrarla alakalı değil kanama canım çünkü idrardan kan geldiğinde idrarını yaparken dünya başına yıkılıyo yerinde duramıyo insan acıdan bide istemsizce 2-3 dk bir idrarın kaçıyo tutamıyosun.sen sürekli ayaklarını dik yatmaya gayret et canım bol bol su iç bide doktor kontrolüne git ihmal etme evet bizi de haberdar et durumundan.