Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Bu foruma yazmak bana iyi geliyor. Birşeyler paylaşmak hissettiklerini yazmak insanı hafifletiyor. Hayırlısı ile 10. haftaya gireceğiz..Birde bakmışız ki 30.haftaları yazıyoruz..Tüm gebeler kendinize iyi bakın...:KK49:

slm hamişler bende sizin gibi bebişimi bekliyorum sabırsızlıkla :) 8+3 günlük hamileyim bende. uyku ve mide bulantısı olmasa çok rahat edeceğim. mide bulantısı işte çok zorluyor her gün seminer vermek zorundayım ama o seminerler benim için işkence gibi geçiyor zor konuşuyorum :KK43: testlerimi daha yaptırmadım cumartesi günü yaptıracağım Allahın izniyle inş sorun çıkmadan geçiririz hamişliğimizi :) ilk gebeliğim kimyasal olmuştu ikinci de kimyasal olacak diye çok korktum ama Rabbim yüzümüze baktı bize bu sevinci yaşattı inş kucağımıza da almayı nasip eder :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
herkesin sorunsuz bir hamilelik geçirmesi dileğiyle anne adayları :)

Son düzenleme:
merhabalarr herkesee bende daha çok yeni hamileyim geçen gün öğrendim hamile olduğumu:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek: rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah .. :KK16: rabbimizin hazinesi boldur yeterki o ol desin herşey olur yeterki dua edinn ...:KK16::KK16::KK16:

merhaba arkadaşlar bende hamileliğimi yeni ögrendim sayılır daha kesemizi ve kalp atışını duymamıştık salı günü kontrole gidicem inş keseyide kalp atışınıda görürüz dualarınızı eksik etmeyin bu 2.gebeliğim ilkini dogumdan 1 ay sonra kaybettim onun için çok korkuyorum

merhaba arkadaşlar bende hamileliğimi yeni ögrendim sayılır daha kesemizi ve kalp atışını duymamıştık salı günü kontrole gidicem inş keseyide kalp atışınıda görürüz dualarınızı eksik etmeyin bu 2.gebeliğim ilkini dogumdan 1 ay sonra kaybettim onun için çok korkuyorum
hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sen gonlunu ferah tut bol bol dua et, hayatta herşey bizler için, iyiside kötüsüde.

Bu foruma yazmak bana iyi geliyor. Birşeyler paylaşmak hissettiklerini yazmak insanı hafifletiyor. Hayırlısı ile 10. haftaya gireceğiz..Birde bakmışız ki 30.haftaları yazıyoruz..Tüm gebeler kendinize iyi bakın...:KK49:

ahh cnm benim ağzından bal damlıyor rabbim 30 ları 38 leri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah

gebişler nasılsınız?bugün kontrolüm vardı biliyosunuz merak edenler için sonucu paylaşmak istedim:)))
kontrolüm iyi geçti çok şükür gülen yüzle ayrıldım veee bebişimin hareketlerini gördükkk:21:görmeye çalıştık desek daha doğru doktorun dediğine göre çok hareketliymiş sürekli yer değiştiriyomuş ve usg ölçümlerinde 9 hafta ile uyumlu çıktı yani gününde gidiyo çok şükür ayyy hareketlerini görmek de nasip oldu yaaaa musmutluyummm darısı hareketleri bekleyen aynı dönem hamişlerimize :nazar::emir_bebek:

ohh hadi gözün aydın benimde haftaya cuma kontrolüm bebeklerimi görmek için sabırsızlanıyorum..biraz daha büyümüş hallerini göreyim başka bişey istemiyorum..içim içimi yiyor acaba iyiler mi diye...

Okuluma derse geldim ama siz birde bana sorun nasıl geldim...Sabah kalktım yataktan sallanıyorum..Tansiyonum oldukça düşük. Çok korkuyorum artacak diye moralim bozuluyor. İlk gebeliğimde ki gibi olacak diye korkuyorum...Halbuki azalacak diye umut ediyordum..Kaçıncı haftada bitecek bunlar..Ne olur bitsin artık...Rahatlayalım...Bir daha hiç midemiz bulanmasın tansiyonumuz düşmesin..Allah hepimizin yardımcısı olsun...Düzelelim inşallah...

Okuluma derse geldim ama siz birde bana sorun nasıl geldim...Sabah kalktım yataktan sallanıyorum..Tansiyonum oldukça düşük. Çok korkuyorum artacak diye moralim bozuluyor. İlk gebeliğimde ki gibi olacak diye korkuyorum...Halbuki azalacak diye umut ediyordum..Kaçıncı haftada bitecek bunlar..Ne olur bitsin artık...Rahatlayalım...Bir daha hiç midemiz bulanmasın tansiyonumuz düşmesin..Allah hepimizin yardımcısı olsun...Düzelelim inşallah...

günaydın arkadaşım...aynı dertten muzdarip olduğum için yazıyorum..
benim de tansiyonum hep düşüyo,midem desen anlatılacak gibi değil ve bütün bunlar deli gibi baş ağrısı yapıyo,öyle böyle değil..
geçsin artık bu günler,tek dileğim o..
korkuyorum da bi yandan,bu durumda ola ola sağlığımıza bişey olmasın :KK50:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım adet tarihim bir gün geçince(perşembe günü) kan testi yaptırdım ve b hcg 236 çıktı yani doktorun söylediğine göre 4.5 haftalık hamileyim daha erken olduğu için kese görünmez dedi ara ara kasıklarım ağrıyor ve kahverengimsi leke geliyor sizce bu normalmi çok korkuyorum:KK43:((

canım bende 4 haftalık hamıleyım bıraz once doktordan geldık gebelık kesesını goruyo doktor 3mm capındaymıs benımkısı

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah:)))
Hoşgeldin:)

X