Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
progestan bende aşırı başdönmesi yaptı tansiyonumu düşürdü 2tane içtim bıraktım sizde bi etkisi oldumu?
ben canım.ilk bebeşimi 2 aylıkken kaybettim, kürtaj oldum.
bendede uyku ve baş dönmesi yaptığı için gece uyumadan önce 2 tane içiyorum sabaha bir etkisi kalmıyor tavsiye ederim :)
kızlar benım bunaltılarıma sımdıde yanmalar eksımeler eklendı soda da ıctım ama genede gecmıyo ne yapmam lazım gecede hıc uyuyamıyorum
benim gece uyumamda problem yok da, bulantılarda ekşime ve yanma bende de var, çok kötü bişey
Benim dr um hamileler için rennie verdi olursa iç diye kullanabilirsin
Evet rennie yi biliyorum emmeliydii. Aklımda bulunsun canım doktoruma gidince sorarım:))
hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sen gonlunu ferah tut bol bol dua et, hayatta herşey bizler için, iyiside kötüsüde.merhaba arkadaşlar bende hamileliğimi yeni ögrendim sayılır daha kesemizi ve kalp atışını duymamıştık salı günü kontrole gidicem inş keseyide kalp atışınıda görürüz dualarınızı eksik etmeyin bu 2.gebeliğim ilkini dogumdan 1 ay sonra kaybettim onun için çok korkuyorum
Bu foruma yazmak bana iyi geliyor. Birşeyler paylaşmak hissettiklerini yazmak insanı hafifletiyor. Hayırlısı ile 10. haftaya gireceğiz..Birde bakmışız ki 30.haftaları yazıyoruz..Tüm gebeler kendinize iyi bakın...
gebişler nasılsınız?bugün kontrolüm vardı biliyosunuz merak edenler için sonucu paylaşmak istedim:)))
kontrolüm iyi geçti çok şükür gülen yüzle ayrıldım veee bebişimin hareketlerini gördükkkgörmeye çalıştık desek daha doğru doktorun dediğine göre çok hareketliymiş sürekli yer değiştiriyomuş ve usg ölçümlerinde 9 hafta ile uyumlu çıktı yani gününde gidiyo çok şükür ayyy hareketlerini görmek de nasip oldu yaaaa musmutluyummm darısı hareketleri bekleyen aynı dönem hamişlerimize
Okuluma derse geldim ama siz birde bana sorun nasıl geldim...Sabah kalktım yataktan sallanıyorum..Tansiyonum oldukça düşük. Çok korkuyorum artacak diye moralim bozuluyor. İlk gebeliğimde ki gibi olacak diye korkuyorum...Halbuki azalacak diye umut ediyordum..Kaçıncı haftada bitecek bunlar..Ne olur bitsin artık...Rahatlayalım...Bir daha hiç midemiz bulanmasın tansiyonumuz düşmesin..Allah hepimizin yardımcısı olsun...Düzelelim inşallah...
merhaba arkadaşlar bende hamileliğimi yeni ögrendim sayılır daha kesemizi ve kalp atışını duymamıştık salı günü kontrole gidicem inş keseyide kalp atışınıda görürüz dualarınızı eksik etmeyin bu 2.gebeliğim ilkini dogumdan 1 ay sonra kaybettim onun için çok korkuyorum
canım bende 4 haftalık hamıleyım bıraz once doktordan geldık gebelık kesesını goruyo doktor 3mm capındaymıs benımkısı