dün ikili test için kontrolum vardı ve belki cinyetini öğrenirim diye gittim ama bebeğimin kalbi atmıyordu10 haftalık kalmış ölmüş içimde dün apar topar aldılar bebeğimi... Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş... herkes sağlıklı bebeklerini kucaklarına alır inşalla...
Herkese selamlarr...su and a cok korkuyorum cnku cumartesiden beri sag kasigimda devam eden bir ağrım var. Arada sırada 1-2sn saplanın çıkıyor. Çok korkuyorum...elimle sanki kesenin daha çok sagda olduğunu hissediyorum ama bu tamamen benim kuruntum da olabilir. Rahim büyümesinden mı başka birşeyden mı bilmiyorum. Sizin buna benzer te rütbeleriniz var mı? Doktoruma konuştum yarın aksam görüşeceğiz kanamam hiç olmadı şükür şimdi de yok....yardimmm
canım yane diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm, Allah sabır versin
dün ikili test için kontrolum vardı ve belki cinyetini öğrenirim diye gittim ama bebeğimin kalbi atmıyordu10 haftalık kalmış ölmüş içimde dün apar topar aldılar bebeğimi... Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş... herkes sağlıklı bebeklerini kucaklarına alır inşalla...
Merhaba Arkadaşlar,
Bende 14 Haftamdayım.. Cinsiyet öğreneniz var mı? drum bu hafta sonu söyleyeceğim dedi ama gösterirse tabi :):)
Merhaba,
bende 14 haftalık hamileyim ve bu pazartesi cinsiyetini öğreneceğim :) "http://hamilelikteben.blogspot.com/"
Ben yaptırdım gayet iyi çıktı, umarım seninde sonuçların iyi çıkar. Max. 4güne kadar sonuçları alıyorsun... 11. haftalık bebeğin cinsiyetinin tam doğru söyleneceğini düşünmüyorum.. Ben bu hafta gideceğim cinsiyeti için...
kafamı karıştırdı sağlık ocağı..aslında buna hep kaam karışık neyse 19unda muayenem var dr.a soracağım tabiki..
Konu mu ne;
konu şu...sağlık ocağına gittim az önce kayıt için ultrasonlara falan baktılar..benim son sat'ım 8 şubattı..hastanede de böyle söylemiştim,insan emin olmaz mı bende eminim reglimin tarihinden..ama hayır dediler bebek daha küçük..15ini son sat olarak belirledir..ancak şimdi sağlık ocağındakiler "hayır 8i doğru tarif ultrasonlarda böyle diyor" dedi..eee hangisi doğru şimdi?:44:
kasım anneleri ıkılı tarama sonucunuz ne zaman çıktıydı benım 10 gün olmasına rağmen çıkmadı daha da cuma çıkar diyorlar guya özel hastanede yaptırdık sinir oldum
selam kızlar bu arada bende aranıza yenı katıldım haftaya 4 aylık olucak bebişim inşallah..bu persembede randevum var cınsıyetı bellı olucak ınsallah hersey yolundadır hepımız ıcın..bu arada bende nisa hastanesıne gıdıorum mürvet hnm.a...sımdılık memnunum bakalım..daha bebişin oynamalarını hıssetmıyorum ılk bebegımın daha erken hıssetmıstım oyuzden bazen vesvese yapıorum..bide bı arkadas kasıkta ani gelen sancılardan bahsetmıs bendede oluyodu hatta hala bazen oluyo bi iki sanıye olup gecıyo zaman zaman... hatta ılk basladıgında doktora gıtmıstm korkudan ama hersey yolundaydı normalmıs yanı gaz sancısı felanda olabılır heralde..kanama olmadıgı surece telaşa gerek yok sanırım..Allah hepımızın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerimizi..
BENİMKİ DE O TARİHTE DOĞACAK İNŞALLAH.RAHİM BÜYÜDÜĞÜ İÇİN ONU TUTAN BAĞLAR GERİLİYOR BEN DE OLUYOR ANİ KASIK AĞRILAR ÇOK YAVAŞ HAREKET ETMKE GEREKİYOR BİŞE OLMAZ AMA.
çoğu özel hastanelerin laboratuarlarında ikili test yapılmıyor.onlarda kanı alıp güvendikleri başka özel lab. Gönderiyolar.o nedenle sonuçlar geç geliyor ellerine.ense kalınlığı normal ve burun kökü oluşumu vrsa içiniz ferah olsun herşey negaatiftir
ben 2 li testi yaptırdım ertesi günde sonucunu aldık dr. muayenehanesinde aldılar kanı laboratuvara gönderdiler neden 1 hafta 10 gün bekletmişleri sizi anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?