Allah yardımcın olsn,diş ağrısını bilirim kafayı yedirtir adama..
Kafamı duvarlara vuracaktım o dereceydi,hayır normal olsan iç keskin bir ağrı kesici yada antibiyotik ama elinden hiç birşey gelmiyor ki..Çekeceksin yani ağrıyı başka yolun yok..Allah kimseye vermesin berbat birşey...
Bak kendinde ne güzel demişsin "Allahım böyle uygun gördü" diye..Söylenecek çok fazlada birşey yok,inşallah sen de sağlıklı bir bebeğe tez zamanda kavuşursun..Rabbim tekrardan nasip eder inşallah..
Edit: Wish35 yardımın için teşekkürler..
Bak kendinde ne güzel demişsin "Allahım böyle uygun gördü" diye..Söylenecek çok fazlada birşey yok,inşallah sen de sağlıklı bir bebeğe tez zamanda kavuşursun..Rabbim tekrardan nasip eder inşallah..
Edit: Wish35 yardımın için teşekkürler..
didemm23 nasılsın canım?? okudum yazılarını kalp atışını duymuşsun bebişinin çok sevindimmm:)) ben en son gittiğimde küçücük bebişimin kollarını bacaklarını gördüm ay çok tuhaf ya nasıl geçer bu aylar:)) bide benim şansıma doktorun odasında gelişmiş ultrason var 4 boyutlu falan gösteriyo. 9 mayısta 2li taramamız var hayırlısıyla onuda atlatıcaz inşallah.... burdan herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum..
merhaba canım. 5 haftalığız daha yarın doktor kontrolum var çok heyecanlıyım :))))
mrb arkadaşlar nasılsınız nasıl geçiyor benim hala mide bulantılarım halsizliğim devam ediyor karnım çok büyüdü herkes gülüyo bana kaç kilo aldınız siz tabi aldıysanız ben 3 kilo aldım midem bulanıyor ama kilo alma maşallah sonumu düşünemiyorum :))))
mrb arkadaşlar nasılsınız nasıl geçiyor benim hala mide bulantılarım halsizliğim devam ediyor karnım çok büyüdü herkes gülüyo bana kaç kilo aldınız siz tabi aldıysanız ben 3 kilo aldım midem bulanıyor ama kilo alma maşallah sonumu düşünemiyorum :))))
Merhaba Esra. Mide bulantıların sabret bitmek üzeredir. Benim bugün 14.Haftam bitti ve 1 haftadır hissedilir derecede azaldı mide bulantım. Ve bugün ikili tarama testi sonuçlarımı öğrendim :) Bir sorun yok Allah'a şükür.Bir sonraki kontrolümde de cinsiyetini öğrencekmişiz artık :)
canım gözün aydın darısı bana bende güzel haberler alırım inşallah sağlıkları hep iyi olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
canım gözün aydın darısı bana bende güzel haberler alırım inşallah sağlıkları hep iyi olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
merhaba hamiş arkadaşlarım :) hamiş kelimesi çok hoşuma gidiyor :)
herkese hayırlı olsun ilk başta tabi.. şu an ben 12-13 haftalığım. bugün ikili tarama testin sonucunu almaya gittim herşey yollunda gitti.
geçen hafta da cinsiyeti bile belli oldu :) allahın izniyle sağlıklı bir erkek çocuğum olcak. :)
bugün sordum doktoruma ama sadece dikkat et dedi. benim şöyle bir sıkıntım var. belim çok ağrıyor. bel fıtığı filan yaşamadım.
mide bulantım filan da olmadı ama bu bel ağrısı bir kaç gündür var. genelde hafif ama hareket ettikçe ağrı ve akşamları artık yatakta dönerken bile zorlanıyorum.
napcam ben? invalit gibi yatmak istemiyorum ben. hamileyim ben, ağır hasta değil ya. :) çok ağrıyorsa bir ağrı kesici ismini verdi onu alabilirmişim bir tane..ama öle diil işte. belimin kuyruk sokum kemiği var ya..sanki kırtlıcakmış gibi oluyo kal geliyor.
neyse hamişler umarım derdimi anlatabildim ve siz de bana yardımıcı olabilceniz :)
herkese tekrar hayırlı olsun..ve nede çok kasım çocuğu varmış :) hepsi cok iyi futbolcu olcak :)
sevgilerle
idare ediyoruz tatlım sen nasılsın ewet duydukkk tesesi saol cnm.bnm doktor taa 5hafta soraya cagırdı o yüsden ben bibişimi 2 haftadır göremiom oo sennki iimiş doktorun benm doktorun normal ulturason özel hastane olmasına ragmen ben ne ikili nede 3lü tarama yabtırmaı düşünmüorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?