Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

Allah yardımcın olsn,diş ağrısını bilirim kafayı yedirtir adama..

Kafamı duvarlara vuracaktım o dereceydi,hayır normal olsan iç keskin bir ağrı kesici yada antibiyotik ama elinden hiç birşey gelmiyor ki..Çekeceksin yani ağrıyı başka yolun yok..Allah kimseye vermesin berbat birşey...

Allah seninde tez zamanda kurtarsın.

rica ederim ne demek...çok çok geçmiş olsun...doktor önerdiyse çok canını sıkma herşey ikinizin daha iyi olabilmesi için...

rica ederim ne demek...çok çok geçmiş olsun...doktor önerdiyse çok canını sıkma herşey ikinizin daha iyi olabilmesi için...

didemm23 nasılsın canım?? okudum yazılarını kalp atışını duymuşsun bebişinin çok sevindimmm:)) ben en son gittiğimde küçücük bebişimin kollarını bacaklarını gördüm ay çok tuhaf ya nasıl geçer bu aylar:)) bide benim şansıma doktorun odasında gelişmiş ultrason var 4 boyutlu falan gösteriyo. 9 mayısta 2li taramamız var hayırlısıyla onuda atlatıcaz inşallah.... burdan herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum..

idare ediyoruz tatlım sen nasılsın ewet duydukkk tesesi saol cnm.bnm doktor taa 5hafta soraya cagırdı o yüsden ben bibişimi 2 haftadır göremiom oo sennki iimiş doktorun benm doktorun normal ulturason özel hastane olmasına ragmen ben ne ikili nede 3lü tarama yabtırmaı düşünmüorm

mrb arkadaşlar nasılsınız nasıl geçiyor benim hala mide bulantılarım halsizliğim devam ediyor karnım çok büyüdü herkes gülüyo bana kaç kilo aldınız siz tabi aldıysanız ben 3 kilo aldım midem bulanıyor ama kilo alma maşallah sonumu düşünemiyorum :))))

mrb arkadaşlar nasılsınız nasıl geçiyor benim hala mide bulantılarım halsizliğim devam ediyor karnım çok büyüdü herkes gülüyo bana kaç kilo aldınız siz tabi aldıysanız ben 3 kilo aldım midem bulanıyor ama kilo alma maşallah sonumu düşünemiyorum :))))

hepsi kilo değildir şişlik vs. olabilir bende 2 kilo almıştım sonra 1 kilo verdim aslında hiç almasaydık çok iyiydide bakalım hayırlısı artık :18:

Merhaba Esra. Mide bulantıların sabret bitmek üzeredir. Benim bugün 14.Haftam bitti ve 1 haftadır hissedilir derecede azaldı mide bulantım. Ve bugün ikili tarama testi sonuçlarımı öğrendim :) Bir sorun yok Allah'a şükür.Bir sonraki kontrolümde de cinsiyetini öğrencekmişiz artık :)

Kafamı karıştırdı sağlık ocağı..aslında buna hep kaam karışık neyse 19unda muayenem var dr.a soracağım tabiki..

Konu mu ne;

Konu şu...Sağlık ocağına gittim az önce kayıt için ultrasonlara falan baktılar..Benim son sat'ım 8 Şubattı..Hastanede de böyle söylemiştim,insan emin olmaz mı bende eminim reglimin tarihinden..Ama hayır dediler bebek daha küçük..15ini son sat olarak belirledir..Ancak şimdi sağlık ocağındakiler "hayır 8i doğru tarif ultrasonlarda böyle diyor" dedi..eee hangisi doğru şimdi?:44:

kızlar dua edin bugün 2 kez sallandık deprem oldu çok korktum evde yalnızdım Allah'ım korusun hepimizi
sizler nasılsınız neler yapıyosunuz ben haftaya gitcem dr.a benim dr.um 2 li test yaptırmıyormuş usgde sorun görürse ancak aynı hastanede çalıştığımız için bende ısrarcı olamam bilmiyorum ne olacak kalbimi ferah tutmaktan başka bi çare yok heralde ayyyy ama çok heyecanlıyım oğlumda gelmek istiyo ama henüz çok erken diye düşünüyorum korkar filan belli mi olur :))) daha oda ufak 5 yaşında kararsız kaldım

canım gözün aydın darısı bana bende güzel haberler alırım inşallah sağlıkları hep iyi olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

canım gözün aydın darısı bana bende güzel haberler alırım inşallah sağlıkları hep iyi olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

İnşallah hepimiz için .
Bir de artık bebeklerimiz sesleri duymaya başlıyomuş çok çok az da olsa:) Anne karnında müzik dinletmenin çocuğun genel gelişimine ve özellikle beyin gelişimine faydası olduğunu duymuştum.Ama her müzik değil tabi :) O yüzden bir araştırma yaptım. Hangi parçaları dinlememiz iyi olur diye. Böyle bir liste buldum .Sizlerle paylaşayım istedim.
Umarım faydalı olur sizler içinde.

İnşallah hepimiz için .
Bir de artık bebeklerimiz sesleri duymaya başlıyomuş çok çok az da olsa:) Anne karnında müzik dinletmenin çocuğun genel gelişimine ve özellikle beyin gelişimine faydası olduğunu duymuştum.Ama her müzik değil tabi :) O yüzden bir araştırma yaptım. Hangi parçaları dinlememiz iyi olur diye. Böyle bir liste buldum .Sizlerle paylaşayım istedim.
Umarım faydalı olur sizler içinde.

Bu siteye link vermem sorun olmaz herhalde :

anne karnnda bebee dinletilecek mzikler bebeklere klasik mzik eserleri hangi uyurken

merhaba hamiş arkadaşlarım :) hamiş kelimesi çok hoşuma gidiyor :)
herkese hayırlı olsun ilk başta tabi.. şu an ben 12-13 haftalığım. bugün ikili tarama testin sonucunu almaya gittim herşey yollunda gitti.
geçen hafta da cinsiyeti bile belli oldu :) allahın izniyle sağlıklı bir erkek çocuğum olcak. :)
bugün sordum doktoruma ama sadece dikkat et dedi. benim şöyle bir sıkıntım var. belim çok ağrıyor. bel fıtığı filan yaşamadım.
mide bulantım filan da olmadı ama bu bel ağrısı bir kaç gündür var. genelde hafif ama hareket ettikçe ağrı ve akşamları artık yatakta dönerken bile zorlanıyorum.
napcam ben? invalit gibi yatmak istemiyorum ben. hamileyim ben, ağır hasta değil ya. :) çok ağrıyorsa bir ağrı kesici ismini verdi onu alabilirmişim bir tane..ama öle diil işte. belimin kuyruk sokum kemiği var ya..sanki kırtlıcakmış gibi oluyo kal geliyor.

neyse hamişler umarım derdimi anlatabildim ve siz de bana yardımıcı olabilceniz :)
herkese tekrar hayırlı olsun..ve nede çok kasım çocuğu varmış :) hepsi cok iyi futbolcu olcak :)
sevgilerle

EVET bendede aynı sorun var. Mide bulantım falan olmadı ama bel ağrım bu hafta çok şiddetli. Ollllsunn bebişim beni hiç üzmedi o kadarcıkta nazı olur anneciğine::)) Umarım herkesin hamileliği sorunsuzca hallolur .Bu arada ben ikili testi yaptırmadım. Yaptırmayı düşünmüyorum. Nedeni de çok sağlıklı sonuçlar vermediğini duydum. Ayrıca Allah korusun bir sorun bile olsa anne karnında iken herhangi bir tedavi de olmuyormuş. Bilmiyorum ne bilim işte içimden hiç yaptırasım gelmedi hayırlısı olsunnn......

canım zaten 2li tarama dediği sadece kan alıyorlar senden o kadar, Allah a emanet yavrularımız ama yine yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum. 2 gün önce gittim öyle güzel ki onu görmek, maşallah yavrularımıza bi dahaki randevum 1 haziran, doktor cinsiyeti belli olur dedi ya bakalım..hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…