Arkadaşlar göbişler çıkmaya başladı mı hafiften???:)) benim biraz çıktı sanki
Rabbim izin verirse aynı gün doğum yapacağız biraz demek ne güzel benım maşaallahım var 5 aylık gibiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar göbişler çıkmaya başladı mı hafiften???:)) benim biraz çıktı sanki
Arkadaşlar Merhabaa ben aranıza yeni katıldımmm
Öncelikle hepinizin hamilelikleri hayırlı olsun ALLAH sağsalim kucaklarımıza aldırmayı nasip etsin inşallahhh ve ayrıca bebek isteyen tüm kullarınada tez zamanda hayırlısıyla bu mutluluğu yaşatsınnn ALLAHım AMİNNN
Nasip olursa inşallahh bende kasım 2012 de bebişimizi kucağımıza alıcaz muhtemel doğum tarihim 27 Kasım 2012 hayırlsı bakalımmm
Şuan 11+4deyiz ara ara kasık ağrısı ve çok fazla şişlik hissediyorum sizce normalmi çatlıyacak gibi şişim birde çok fazla su içiyorum ondan sanırım bizde nasipse ikili testi yaptırdık yarın göstermeye gidicez doktorumuza inşallahhh hayırlı iyi sonuç verir bize
Şimdiden hepimiz hakkında hayırlısı olsun kısslarrr ALLAH yardımcımız olsunnn
hoşgeldın güzel dileklerin için de amın amın diyorum sana bir sorum olacak ben de ıkılı taramayı yarın yaptıracağımda kan tahlılı için aç ,tok farkediyor mu
Arkadaşlar Merhabaa ben aranıza yeni katıldımmm
Öncelikle hepinizin hamilelikleri hayırlı olsun ALLAH sağsalim kucaklarımıza aldırmayı nasip etsin inşallahhh ve ayrıca bebek isteyen tüm kullarınada tez zamanda hayırlısıyla bu mutluluğu yaşatsınnn ALLAHım AMİNNN
Nasip olursa inşallahh bende kasım 2012 de bebişimizi kucağımıza alıcaz muhtemel doğum tarihim 27 Kasım 2012 hayırlsı bakalımmm
Şuan 11+4deyiz ara ara kasık ağrısı ve çok fazla şişlik hissediyorum sizce normalmi çatlıyacak gibi şişim birde çok fazla su içiyorum ondan sanırım bizde nasipse ikili testi yaptırdık yarın göstermeye gidicez doktorumuza inşallahhh hayırlı iyi sonuç verir bize
Şimdiden hepimiz hakkında hayırlısı olsun kısslarrr ALLAH yardımcımız olsunnn
canım zaten 2li tarama dediği sadece kan alıyorlar senden o kadar, Allah a emanet yavrularımız ama yine yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum. 2 gün önce gittim öyle güzel ki onu görmek, maşallah yavrularımıza bi dahaki randevum 1 haziran, doktor cinsiyeti belli olur dedi ya bakalım..hayırlısı..
biliorum tatlım kan alındıgınıda bana sacma gelior 2 li taramayla 3 lü tarama Allah esirgesin bebeginde bi sorun var deseler sanki aldıracakmısın bana sorarsan asla o yüzden hamileligimi böle seleri yaptırarak sıkıntılı bi şekilde gecirmeyi düşünmüyorm en iyisimi Allah a emanet :) bnde cuma görücem bebişimi inş
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkesin bebekleri hayırlı olsun. ben de şu gün itibari ile 12+3teyim. kasım sonu bebeğimi alıcam inşalla kucağıma.
öncelıkle hoşgeldın senınde bebeğin hayırlı olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin am önümüzde uzun bir yol var
evet uzun heyecanlı ve inşalla mutlu sonla bitecek güzel bir yol :) forumda yeniyim. kasım annelerinin yazdıklarını hepsini okumayamasam da bir çoğunu okumaya çalıştım. bir şey soracaktım. ben yarın doktora gideceğim ikili test için çağırmıştı. yaptıran arkadaşlar varmı ve sonuçlar nasıl? bir de 11. haftadan sonra bazılarının cinsiyetleri öğrenilebiliyormuş tabi doktora ve ultrason makinesine bağlıymış bilgisi olan varmı? ben yarın cinsiyetini öğrenebilirmiyim bebeğimin?
dün ikili test için kontrolum vardı ve belki cinyetini öğrenirim diye gittim ama bebeğimin kalbi atmıyordu 10 haftalık kalmış ölmüş içimde dün apar topar aldılar bebeğimi... Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş... herkes sağlıklı bebeklerini kucaklarına alır inşalla...
Merhabalar benim SAT 06 Şubat. İkinci gebeliğim, 4 yaşında bir oğlum var. İlkine göre biraz daha farklı, ilkinde hiç bir şikayetim olmadı (aldığım 23 kilo dışında :)) sanki hamile değil gibiydim. Bu sefer çok başım dönüyor. Allah kalbimdekini biliyr sağlık ve sıhhatle önce tabii, kız bebek istiyoruz. Çevremde kız bebeği olanlar, hamilelikte çok mide bulantıları olduğunu söylüyor. Kız olursa çok bulantı yaparmış. Bulantı ve kusmasız kız bebek sahibi olan var mı acaba, çok merak ediyorum
Rabbim izin verirse aynı gün doğum yapacağız biraz demek ne güzel benım maşaallahım var 5 aylık gibiyim
biliorum tatlım kan alındıgınıda bana sacma gelior 2 li taramayla 3 lü tarama Allah esirgesin bebeginde bi sorun var deseler sanki aldıracakmısın bana sorarsan asla o yüzden hamileligimi böle seleri yaptırarak sıkıntılı bi şekilde gecirmeyi düşünmüyorm en iyisimi Allah a emanet :) bnde cuma görücem bebişimi inş