Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

Arkadaşlar Merhabaa ben aranıza yeni katıldımmm
Öncelikle hepinizin hamilelikleri hayırlı olsun ALLAH sağsalim kucaklarımıza aldırmayı nasip etsin inşallahhh ve ayrıca bebek isteyen tüm kullarınada tez zamanda hayırlısıyla bu mutluluğu yaşatsınnn ALLAHım AMİNNN
Nasip olursa inşallahh bende kasım 2012 de bebişimizi kucağımıza alıcaz muhtemel doğum tarihim 27 Kasım 2012 hayırlsı bakalımmm
Şuan 11+4deyiz ara ara kasık ağrısı ve çok fazla şişlik hissediyorum sizce normalmi çatlıyacak gibi şişim birde çok fazla su içiyorum ondan sanırım bizde nasipse ikili testi yaptırdık yarın göstermeye gidicez doktorumuza inşallahhh hayırlı iyi sonuç verir bize
Şimdiden hepimiz hakkında hayırlısı olsun kısslarrr ALLAH yardımcımız olsunnn

hoşgeldın güzel dileklerin için de amın amın diyorum sana bir sorum olacak ben de ıkılı taramayı yarın yaptıracağımda kan tahlılı için aç ,tok farkediyor mu

hoşgeldın güzel dileklerin için de amın amın diyorum sana bir sorum olacak ben de ıkılı taramayı yarın yaptıracağımda kan tahlılı için aç ,tok farkediyor mu

serapcım merhaba aç tok hiç farketmiyor dediler bana hatta bende güzelce kahvaltımı yapıp gittim bir tüp kan aldılar tek okadardı yani şimdiden seninde hayırlı olsun inşallahhh

Herkese merhabalar bende tam 14+6 dayım butun hamileler ins saglıkla alırız bebişlerimizi:)

rabbim herkese nasip etsin aramıza HOŞGELDİN ...kasım ayı dert ayı tam soğuklara geliyor gebeliğimiz kış gebesiyiz...

biliorum tatlım kan alındıgınıda bana sacma gelior 2 li taramayla 3 lü tarama Allah esirgesin bebeginde bi sorun var deseler sanki aldıracakmısın bana sorarsan asla o yüzden hamileligimi böle seleri yaptırarak sıkıntılı bi şekilde gecirmeyi düşünmüyorm en iyisimi Allah a emanet :) bnde cuma görücem bebişimi inş

senın bu düşüncene katılıyorum aslında çok saçma bu taramalar olmusuz bile çıksa içindekı cana kıyamazsın kı hemde rabbım onu öyle verdıyse mutlaka bir sebebi vardır veya sorun var denıpte normal olan bebeklerde var .benım kardeşimin herşeyı normaldi doğumda oksıjensiz kaldı ve şuan konuşamıyor yuruyemıyor başımıza gelecekse bu konudan kaçışımız yok. ama eşim istediği için yaptırdık ikili taramayı

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkesin bebekleri hayırlı olsun. ben de şu gün itibari ile 12+3teyim. kasım sonu bebeğimi alıcam inşalla kucağıma.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkesin bebekleri hayırlı olsun. ben de şu gün itibari ile 12+3teyim. kasım sonu bebeğimi alıcam inşalla kucağıma.

öncelıkle hoşgeldın senınde bebeğin hayırlı olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin am önümüzde uzun bir yol var

öncelıkle hoşgeldın senınde bebeğin hayırlı olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin am önümüzde uzun bir yol var

evet uzun heyecanlı ve inşalla mutlu sonla bitecek güzel bir yol :) forumda yeniyim. kasım annelerinin yazdıklarını hepsini okumayamasam da bir çoğunu okumaya çalıştım. bir şey soracaktım. ben yarın doktora gideceğim ikili test için çağırmıştı. yaptıran arkadaşlar varmı ve sonuçlar nasıl? bir de 11. haftadan sonra bazılarının cinsiyetleri öğrenilebiliyormuş tabi doktora ve ultrason makinesine bağlıymış bilgisi olan varmı? ben yarın cinsiyetini öğrenebilirmiyim bebeğimin?

Herkese selamlarr...su and a cok korkuyorum cnku cumartesiden beri sag kasigimda devam eden bir ağrım var. Arada sırada 1-2sn saplanın çıkıyor. Çok korkuyorum...elimle sanki kesenin daha çok sagda olduğunu hissediyorum ama bu tamamen benim kuruntum da olabilir. Rahim büyümesinden mı başka birşeyden mı bilmiyorum. Sizin buna benzer te rütbeleriniz var mı? Doktoruma konuştum yarın aksam görüşeceğiz kanamam hiç olmadı şükür şimdi de yok....yardimmm

Merhaba Arkadaşlar,

Bende 14 Haftamdayım.. Cinsiyet öğreneniz var mı? drum bu hafta sonu söyleyeceğim dedi ama gösterirse tabi :):)

Ben yaptırdım gayet iyi çıktı, umarım seninde sonuçların iyi çıkar. Max. 4güne kadar sonuçları alıyorsun... 11. haftalık bebeğin cinsiyetinin tam doğru söyleneceğini düşünmüyorum.. Ben bu hafta gideceğim cinsiyeti için...

dün ikili test için kontrolum vardı ve belki cinyetini öğrenirim diye gittim ama bebeğimin kalbi atmıyordu 10 haftalık kalmış ölmüş içimde dün apar topar aldılar bebeğimi... Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş... herkes sağlıklı bebeklerini kucaklarına alır inşalla...

Çok üzüldüm ya..Allah sabır versin canım...

hayırlı olsun :) ay en heyacanlı günler hamilelik çok güzel bende şubatta doğum yaptım kızım oldu 3 ay mide bulantısı çektim çok kötüydü doğru olabilir bu teori arkadaşımda temmuzda doğum yapacak hiç mide bulantısı çekmedi oğlu olacak

Rabbim izin verirse aynı gün doğum yapacağız biraz demek ne güzel benım maşaallahım var 5 aylık gibiyim

evet öyle gözüküyor hesaplamalar hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.. vallahi ben gözüne bakıyorum göbişim çıksın diye:) maşallah gerçekten sana

hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsinler inşallah, birdahakine cinsiyetleri yazalım bakalım ne olacak, kız senesi diyorlar, gerçektende çevremde nekadar gebe varsa hepsi kız bekliyor:) benim için farketmez gerçi ben çok bekledim Allahım ne uygun görürse, sağlıklı olsunlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…