selam kızlar bu arada bende aranıza yenı katıldım haftaya 4 aylık olucak bebişim inşallah..bu persembede randevum var cınsıyetı bellı olucak ınsallah hersey yolundadır hepımız ıcın..bu arada bende nisa hastanesıne gıdıorum mürvet hnm.a...sımdılık memnunum bakalım..daha bebişin oynamalarını hıssetmıyorum ılk bebegımın daha erken hıssetmıstım oyuzden bazen vesvese yapıorum..bide bı arkadas kasıkta ani gelen sancılardan bahsetmıs bendede oluyodu hatta hala bazen oluyo bi iki sanıye olup gecıyo zaman zaman... hatta ılk basladıgında doktora gıtmıstm korkudan ama hersey yolundaydı normalmıs yanı gaz sancısı felanda olabılır heralde..kanama olmadıgı surece telaşa gerek yok sanırım..Allah hepımızın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerimizi...
selam kızlar bu arada bende aranıza yenı katıldım haftaya 4 aylık olucak bebişim inşallah..bu persembede randevum var cınsıyetı bellı olucak ınsallah hersey yolundadır hepımız ıcın..bu arada bende nisa hastanesıne gıdıorum mürvet hnm.a...sımdılık memnunum bakalım..daha bebişin oynamalarını hıssetmıyorum ılk bebegımın daha erken hıssetmıstım oyuzden bazen vesvese yapıorum..bide bı arkadas kasıkta ani gelen sancılardan bahsetmıs bendede oluyodu hatta hala bazen oluyo bi iki sanıye olup gecıyo zaman zaman... hatta ılk basladıgında doktora gıtmıstm korkudan ama hersey yolundaydı normalmıs yanı gaz sancısı felanda olabılır heralde..kanama olmadıgı surece telaşa gerek yok sanırım..Allah hepımızın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerimizi...
merhaba arkadaşlar,bende gebeliğimin 16. haftası içindeyim,çalışan bir bayanım ve dün sabah ağrıyla birlikte kanamam oldu,doktora gittiğimizde çok yorulduğun için olmuş dedi ve bir ilaç verdi.çok şükür bebeğim iyiymiş,aranızda benim gibi 16. haftasında kanaması olan var mı acaba????[/QU
aynı haftadadayız sennle ilk 3 ay düşük tehlisesinden yattım kanama oluyodu arada 10 gün sonra işe başlayacam çok korkuyorum bişe olur diye
Diş çektirdim kızlar perşembe günü..Bugğn iyiyim çok şükür,dün işe gelmiştim kötüydüm biraz ama bugün iyiyim..Asıl Salı günü çok zor bir diş operasyonu beni bekliyor..2 gömük dişi cerrahi oper.ile alacaklar,dikişli falan olacak..İnşallah Allahım yardım edecek..Benim için dua edin olur mu.?
Merhaba arkadaşlar, cinsiyeti belli olan yok mu??? lütfen paylaşalım cuma günü randevum var çok merak ediyorum. çevrenizde tahminde bulunanlar ya da içine doğan falan yok mu??:)
Canim benim belli oldu iki gun once bir oglumuz olucak cok mutluyuz :)
Canim benim belli oldu iki gun once bir oglumuz olucak cok mutluyuz :)
perşembe günü randevumuz var 14.haftadayız inşallah gösetrir kendinii çok heyecanlıyız..etrafımda herkesin tahminde bulunmasından sıkıldım =)) ama çok ilginç ben hiçbişey hissetmiorumyani hiçbi tahminm yok..bende mi bi anormallık var=)) o olsun bu olsun diyemiyorum
hayırlı olsun oğluşun yavaş yavaş kıyafet almaya sonrada isim bulmaya başlarsınız bugun bende gideceğim inş benimki de belli olur ben eşimi birşey almamak için zor tutuyorum
nasıl geçti 14serap38 gösterdi mi kendini??
Oğluşum olacak benimde..Emir'im.! bamyasını gösterdi C.tesi günü annesine
Yıllardır erkek olursa adı belli Emir derim..Eşimin adı da Emre olunca hiç sesi çıkmadı..O da yıllardır Kuzey yada Poyraz'a takık..Anket yapıcam Emir Kuzey 'mi yoksa Emir Poyraz mı diye ? :)
Serapcığım 4 ile 6 ay arası çektirebiliyosun,kanal tedavisi bile yaptırabiliyosun..Eğer 4.ayındaysan dişçiye git bir baktır bile derim..Hiç bir sakıncası yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?