Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

merhaba kullanılmayannick, aynı sorun bende de var kasığıma aniden bi sancı girip çıkıyor ve geçen hafta doktora gittim bi sorun yok çok şükür ama insanı korkutuyor. bide benim ilk gebeliğim ondan insan daha bi kendini dinliyor. Amin inşallah sağlıkla gelsinler yavrularımız..

merhaba arkadaşlar,bende gebeliğimin 16. haftası içindeyim,çalışan bir bayanım ve dün sabah ağrıyla birlikte kanamam oldu,doktora gittiğimizde çok yorulduğun için olmuş dedi ve bir ilaç verdi.çok şükür bebeğim iyiymiş,aranızda benim gibi 16. haftasında kanaması olan var mı acaba????

Aminn..Allah sanada sağlıkla bebişinin dünyaya gelmesini nasip etsin..

Bende Nisa Hast.gidiyorum..Abimin eşi Mürvet Hn.ımın hastası,kendisi girdi yeğenimin doğumuna,baldızları falanda ona gidiyor..Yoğun bir Dr.Mürvet hn.bu yüzden ben de aynı hastanede Fatma Ersan'a gidiyorum..Şimdilik memnunum bende..
Benim doğum tarihi 14 Kasım seninkiside 13 Kasım Aynı zamanlarda doğum bölümünde yatıyor olacağız..Ne ilginç ya :)

hepinize günaydın hayırlı kandiller olsun dualarınızda biz hamilelerede yer verin ki sağlıkla kucağımıza alalım.

Diş çektirdim kızlar perşembe günü..Bugğn iyiyim çok şükür,dün işe gelmiştim kötüydüm biraz ama bugün iyiyim..Asıl Salı günü çok zor bir diş operasyonu beni bekliyor..2 gömük dişi cerrahi oper.ile alacaklar,dikişli falan olacak..İnşallah Allahım yardım edecek..Benim için dua edin olur mu.?

kızlar hamileliğim 4.ayına girmek üzere fakat bilmeden etli çiğ köfte yediğimi öğrendim. toxoplazma testi yaptırmıştım 2 ay önce negatif çıkmıştı.şimdi tekrar yaptırıyorum.bişey bulaşmışmıdır acaba .oturduğum yerde elazığ çiğköftecisi var ben etsiz satıyolar biliyodum.yediklerimin hepsi etliymiş.çiğ köfte yemeden mutlaka sorun etlimi etsiz mi diye yada gebelik boyunca yemeyin içiniz rahat olsun keşke hç yemeseydim

Merhaba arkadaşlar, cinsiyeti belli olan yok mu??? lütfen paylaşalım cuma günü randevum var çok merak ediyorum. çevrenizde tahminde bulunanlar ya da içine doğan falan yok mu??:)

çok geçmiş olsun rabbim ikinci operasyonunda da yardım etsın.ama kafama birşey takıldı hamileyken diş çektirilebilir mi?

Merhaba arkadaşlar, cinsiyeti belli olan yok mu??? lütfen paylaşalım cuma günü randevum var çok merak ediyorum. çevrenizde tahminde bulunanlar ya da içine doğan falan yok mu??:)

Canim benim belli oldu iki gun once bir oglumuz olucak cok mutluyuz :)

Canim benim belli oldu iki gun once bir oglumuz olucak cok mutluyuz :)

hayırlı olsun oğluşun yavaş yavaş kıyafet almaya sonrada isim bulmaya başlarsınız bugun bende gideceğim inş benimki de belli olur ben eşimi birşey almamak için zor tutuyorum

Oğluşum olacak benimde.. Emir'im.! bamyasını gösterdi C.tesi günü annesine

Yıllardır erkek olursa adı belli Emir derim..Eşimin adı da Emre olunca hiç sesi çıkmadı..O da yıllardır Kuzey yada Poyraz'a takık..Anket yapıcam Emir Kuzey 'mi yoksa Emir Poyraz mı diye ? :)

Serapcığım 4 ile 6 ay arası çektirebiliyosun,kanal tedavisi bile yaptırabiliyosun..Eğer 4.ayındaysan dişçiye git bir baktır bile derim..Hiç bir sakıncası yok...

perşembe günü randevumuz var 14.haftadayız inşallah gösetrir kendinii çok heyecanlıyız..etrafımda herkesin tahminde bulunmasından sıkıldım =)) ama çok ilginç ben hiçbişey hissetmiorum yani hiçbi tahminm yok..bende mi bi anormallık var=)) o olsun bu olsun diyemiyorum

aynen ya etraftaki herkes bir yorum getiriyor, bende insanlardan çok etkileniyorum ama inşallah bende cuma gideceğim bizimki de belli olur.... hayırlısı olsun hepimize yazalım cinsiyetlerimizi:))

bunu duyduğum iyi oldu benim de bir tane çekilecek var birşey olur diye korkuyorum .
sizin de erkek ve isim emir mi bizim ki de erkeğe benziyormuş eşim emir koyalım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…