kıslar ben size kese ve kalp atışı duyulduktan sonra katılıcam.inşallah herşey yolunda giderde 30 Kasım gibi bebişimi Allah izin verirse kuağmıza alıcaz.
benımde sat 8 subat dogumum 14 kasım 6+0 gunluk hamıleyımm herkese hayırlı olsun
benımde sat 8 subat dogumum 14 kasım 6+0 gunluk hamıleyımm herkese hayırlı olsun
inşallah duyucaksın tatlım.. allahın izniyle kavuşucaz bebişlerimize
Merhabalar benim SAT 06 Şubat. İkinci gebeliğim, 4 yaşında bir oğlum var. İlkine göre biraz daha farklı, ilkinde hiç bir şikayetim olmadı (aldığım 23 kilo dışında :)) sanki hamile değil gibiydim. Bu sefer çok başım dönüyor. Allah kalbimdekini biliyr sağlık ve sıhhatle önce tabii, kız bebek istiyoruz. Çevremde kız bebeği olanlar, hamilelikte çok mide bulantıları olduğunu söylüyor. Kız olursa çok bulantı yaparmış. Bulantı ve kusmasız kız bebek sahibi olan var mı acaba, çok merak ediyorum
belirtiler neydi? takvim yöntemi ile mi gebe kaldınız ilk çocuk sanıırm hayırlı olsun darısı ilerde başıma :) bende öğrenmeye çalışıom püf noktalarınıyeni evliyimde..
merhaba canım. 5 haftalığız daha yarın doktor kontrolum var çok heyecanlıyım :))))
MERHABA KIZLAR BENDE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM:)))) Ancak kalp atışları ve kese için acele etmememnizi tavsiye ederim. Çünkü ben biraz erken davranıp dün ultrasona girdim ancak kese çok küçüktü ve kalp atışları duyulmuyordu.Doktor normal dedi ama benim yinede içim burkuldu birazzz(
merhaba canim gittin mi doktora nasil geciyor hamilelik.benimde yarin var kontrolum kalp atislarini duycaz insallah cok heyecanliyim bende korkuyorum bi yandanda o duyamazsak diye
Merhaba,
İlk kez yazıyorum foruma..Hamileliğimin 6.haftasındayım henüz..Hala inanamıyorumİnşallah 14.11.2012 de bebeğimle buluşacağım..Kese gözükmemişti bugün kontrolüm var inş.herşey yolunda gider benim için de sizler için de..
Sevgiler..
Merhabalar benim SAT 06 Şubat. İkinci gebeliğim, 4 yaşında bir oğlum var. İlkine göre biraz daha farklı, ilkinde hiç bir şikayetim olmadı (aldığım 23 kilo dışında :)) sanki hamile değil gibiydim. Bu sefer çok başım dönüyor. Allah kalbimdekini biliyr sağlık ve sıhhatle önce tabii, kız bebek istiyoruz. Çevremde kız bebeği olanlar, hamilelikte çok mide bulantıları olduğunu söylüyor. Kız olursa çok bulantı yaparmış. Bulantı ve kusmasız kız bebek sahibi olan var mı acaba, çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?