selam kızlar bu arada bende aranıza yenı katıldım haftaya 4 aylık olucak bebişim inşallah..bu persembede randevum var cınsıyetı bellı olucak ınsallah hersey yolundadır hepımız ıcın..bu arada bende nisa hastanesıne gıdıorum mürvet hnm.a...sımdılık memnunum bakalım..daha bebişin oynamalarını hıssetmıyorum ılk bebegımın daha erken hıssetmıstım oyuzden bazen vesvese yapıorum..bide bı arkadas kasıkta ani gelen sancılardan bahsetmıs bendede oluyodu hatta hala bazen oluyo bi iki sanıye olup gecıyo zaman zaman... hatta ılk basladıgında doktora gıtmıstm korkudan ama hersey yolundaydı normalmıs yanı gaz sancısı felanda olabılır heralde..kanama olmadıgı surece telaşa gerek yok sanırım..Allah hepımızın saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerimizi...
merhaba kullanılmayannick, aynı sorun bende de var kasığıma aniden bi sancı girip çıkıyor ve geçen hafta doktora gittim bi sorun yok çok şükür ama insanı korkutuyor. bide benim ilk gebeliğim ondan insan daha bi kendini dinliyor. Amin inşallah sağlıkla gelsinler yavrularımız..