bizimde dün belli oldu kız olacakmış ben hep erkek istiyodum içimede öyle doğuyodu çoookk şaşırdım hala atlatamadım
dün tam 16. haftada idi tam olarak belli oluyodu
erkeğe benziyor dedi ama uufak bir sorun var plesenta previa olmuş dedi yani bebek aşağıdaymış bu tabi bizi korkuttu
canım hayırlı olsun.banada ikili taramada erkek dedi yüzde seksen erkek dedi ama inanasım gelmedi görmeden.bişey sorucam bence vesvese yapıorum evet ama kızlar. ultrason resimlerinde benim bebişin sol kolu hep düz aşağıda sağ kolunu oynatıyo her resimlerde. kuruntu yaptım bi sorun yoktur değilmi
canım hayırlı olsun.banada ikili taramada erkek dedi yüzde seksen erkek dedi ama inanasım gelmedi görmeden.bişey sorucam bence vesvese yapıorum evet ama kızlar. Ultrason resimlerinde benim bebişin sol kolu hep düz aşağıda sağ kolunu oynatıyo her resimlerde. Kuruntu yaptım bi sorun yoktur değilmi
erkeğe benziyor dedi ama uufak bir sorun var plesenta previa olmuş dedi yani bebek aşağıdaymış bu tabi bizi korkuttu
olsun ne olacak ki kızlar daha bir sevimli oluyor kendilerini zorla sevdiriyor hemde kıyafette çeşit sıkıntısı yaşamazsın ne olur kız erkek diye ayrım yapmayın ikisi de evlat bence bir annenin en az bir tane kız evladı olmalı benimde annemde var erkek düşkünlüğü hadi o eski düşünceye sahipde sen yapma
benimkide plasenta previaymış ama 24 haftaya kadar normalmiş 24 haftadan sonra yukarı çıkmazsa sezeryan olursun korkulacan birşey yok ablamd ada böyle oldu yukarı çıkmadı son ana kadar dr sezeryan yaptı düşer diye korkma öğretmen kensini hergün 30 km yol gidip geliyodu hamileleğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?