Sizin adınıza çok sevindim. Umarım beni de sürecim öyle ilerler. Annem beni kardeşimin bakıcısı olarak görevlendirip evi terk edip gitti uzunca bir zaman önce. Baba deseniz sorumsuz, el iyisi derler ya o hesap. Annemi en son evlenmeden 5 ay önce gördüm birkaç saat. İstemede altın takılmadığını öğrenince ucuza gitmişsin dedi en son.Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum. Bu hissettikleriniz hiç de garip veya daha önce hiçkimsenin yaşamadığı şeyler değil lütfen kendinize yüklenmeyin. Özel olmazsa size birşey soracağım, kendi annenizle aranız nasıl?
Benim annem biraz soğuktur. Sarılmaz öpmez pek. Mesela küçükken onunla oyun oynadığımı da hiç hatırlamıyorum. Ben de sizinle benzer duygular yaşadım. Ah ana rahmine düştü yavrum, anayım ben moduna giremedim. Ben anneliği kızımı büyütürken sil baştan öğrendim. Şuan kızım 6 yaşında ve ilmek ilmek dokunmuş, düşe kalka öğrenilmiş ama çok güzel giden bir ilişkimiz var çok şükür
Kötü yani anlayacağınız. Bunlar da hep annem babam başımda değil diye katlandığım şeyler zaten. İnsanın başında anne olsa elalem gelip böyle davranabilir mi?
Sabaha kadar çok düşündüm. Evet hamilelik zor ama benim sorunum bebeğimle değil. Bana yapılanlarla. Hamile olduğum için başımı alıp gidemeyeceğim için belki de bana yüklenmekte beis görmüyor kimse.
Neyse işte, ben de sizi anladım sanırım. Çok güzel bir anne olduğunuza eminim. Umarım bir şeyleri kırıp dökmeden yoluna girer her şey ve ben de sizin gibi olabilirim