Hamileyim ama nasıl anne olacağım bilmiyorum

Şimdilik araştırıyorum. Daha önceden görüştüğüm bir psikolog vardı ama yoğunmuş iki haftaya müsait olacakmış. Birini bulamazsam onunla görüşeceğim bundan sonra
İyi olur. Bu süreçte bebeği gerçekten isteyen anne adaylarının bile desteğe ihtiyacı olabiliyor bazen. O yüzden destek alarak daha hafifleyebilirsiniz bu süreçte. Sağlıcakla kucağınıza alın🌸

Sorma ya evinize gidin iması bile yaptım. Ya biz artık görüşmesek mi malum stres de zararlı dedim gülüp geçtiler çok garip bu şekilde 3 kişi var toplam diğerleri de bunlar varken "doğru diyor ama " falan diyorlar. Kavga çıkmasın diye şakaya vurup kendi aralarında devam ediyorlar.
Bunu söyleyenlerin ikisi hamileyken ne sigarayı bıraktı ne alkolü hatta birini iki kere zil zurna sarhoşken ayılttık. ben ağzıma hazır içecek bile sürmedim öğrendiğimden bu yana ...

Eşim de işte söylüyor arada işimiz var ev temiz değil sonra gelirsiniz diye ama yok ona da biz temizleriz siz yemek yapın yeter diyip yine geliyorlar.

Son çare kendi arkadaşlarımdan rica edicem gelip arada bir bizde kalsınlar. Ben de rahatlarım biraz belki

Ama çok teşekkür ederim sana da. Diyorum ya çok kötüydüm dün gerçekten. Güzel yorumlarla çevirdiler beni. İnsan birileri de sen yeterlisin iyisin desin istiyor.
Desteğine çok teşekkür ederim iyi geldi bunları okumak ✨
Cevabını da çok güzel vermişsin aslında anlamıyorlar yüzsüzler bir de çok ilginç gerçekten. Bence ya annen kız kardeşin falan varsa çağır o kişilere müsait değilim de ya da misafirimiz var arkadaşlarımız gelecek falan de gelmesinler evine sevmediğim insanın ne işi var evimde, eşine de söyle psikolojimi bozuyorlar her şeyime laf söylüyorlar bir çözüm bulalım diye. Ben bile kızdım şu anda çok ayıp yaptıkları. Dediğim gibi sen hiç önemseme hepimiz aynı yollardan geçtik insanlar tüm hassasiyetleri kendilerine gelinde istiyor başkalarını hiç düşünmüyorlar empati kurmuyorlar. Ne demek sen burda derdini açmışsın biraz içine su serpebildiysem çok mutlu oldum. Sen bebişine odaklan kitap falan okumaya başla bebek gelişimi ile alakalı hem hamileliğe hem de anneliğe bakış açın değişir hem odağın biraz değişir hem daha çok erken dönemlerin sosyal ortamını hiç bozma etkinliklere vs katılmaya devam et normal hayatın nasılsa öyle yaşa rahat ol, bebeğinde de kötü bişi olsa erken dönemde zaten bir belirti verir öyle lafla sözle bişi olmaz Allah korusun ya

Ben yeni doğum yaptım ve daha yeni yeni annelik duygusu oluştu. Mağaza mağaza dolaşıp alışveriş yapmadım. Son aylara yakın yatak vs bi kaç şey aldım. Ve inan hala kendime soruyorum annelik yapabilecek miyim yetecek miyim diye. Oluyor ama. Yavaş yavaş her şey oluyor. Hiç üzülme ne yapmak istiyorsan yap. Saçını da kes istediğini de ye istediğini de giyin. Başkalarının ne dediğine kulak tıka. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran. İstah konusunda da çok takılma. Benimde iştahım yoktu. Yemek yiyemiyordum midem almıyordu. Meyve ve kuruyemiş bazende tatlı yerdim. Kendini iyi hissedeceğin şeyleri yap.
Sağlıkla büyüsün inşallah 🥹 umarım ben de şu ortamı kendimden uzak tutabilirim. benzer şeyler söylediler daha önce de ben ikna oldum sanırım. Çok teşekkür ederim ilgine.

Sağlıkla büyüsün inşallah 🥹 umarım ben de şu ortamı kendimden uzak tutabilirim. benzer şeyler söylediler daha önce de ben ikna oldum sanırım. Çok teşekkür ederim ilgine.
İnsanlar boş konuşmaya başladıklarında ya ortamı terk et ya da sustur. Konuşan hep var çünkü ☺️rica ederim sağol 🥰

X