Kv, lohusalık ve çocukların hasta olması

Şifa olsun inşallah canım benim.

Bizde de kabızlık problemi olmadığı halde kabız olduk,bunu kullanınca.
Ya bizim kahvaltimizdan yulaf, ogunlerimizden de yogurt eksik olmuyor bagirsak sorunlarimizdan oturu belki de bu yuzden iyi geliyordur bize, baska markalari deneyebilirsiniz canim, eczacınıza bir danis istersen.

Ya bizim kahvaltimizdan yulaf, ogunlerimizden de yogurt eksik olmuyor bagirsak sorunlarimizdan oturu belki de bu yuzden iyi geliyordur bize, baska markalari deneyebilirsiniz canim, eczacınıza bir danis istersen.
Bize de hemen bunu önerdiler. Hem doktor hem eczacı.

Yulaf ve yoğurt bizde de çok tüketiliyor.

Sebze yemeği çok yeniyor dedim ya asla kabızlık problemi yaşamazdık.

Zar zor paketi bitirdik.

Belli ki senin gibiler yüzünden hasta çocuklar kreşe gönderiliyor. Ben çocuğumun burnu akıyor ne olur ne olmaz diye kreşe göndermiyorum senin çocuğun hastaysa kreşe göndermeyeceksin bu kadar basit ! Çocuğum Eylül ayından beri gidiyor ve bu zamana kadar hastalanmadı. Aynı kreşe giden diğer arkadaşın çocuğu her ay hasta neredeyse. Eltimin çocuğu Ekim de başladı ama 2. Ye hasta oldu. Çocuklar hiç hasta olmayacak diye bir şey yok. Evde yeni doğan olduğunu bile bile hasta çocuğu kreşe gönderip bize bulaştırmaları sıkıntı !
Eylül eylül dediğiniz 3ay önceki eylül herhalde. Duyanda çocuk 1 senedir kreşe gitmişde hiç hastalanmamış sanır. Benim kızım 2,5 sene kreşe gitti bir kere ciddi hastalanmadı, ana okuluna başladı dr dan/ hastaneden çıkamadık.
Bebeğinize hastalık bulaşmasını istemiyorsanız kendi çocuğunuzu evde bakabilirsiniz. Eltinizin çocuğu olmasa bile başka çocuklardan kapar gene getirir. Kendisi hastalanmasa bile kardeşine bulaştırır. Sizin keyfiniz olcak diye kimse çocuğunu yollamasın kreşe, bi sizinki gitsin 🤣🤣🤣 kafaya bak

Eylül eylül dediğiniz 3ay önceki eylül herhalde. Duyanda çocuk 1 senedir kreşe gitmişde hiç hastalanmamış sanır. Benim kızım 2,5 sene kreşe gitti bir kere ciddi hastalanmadı, ana okuluna başladı dr dan/ hastaneden çıkamadık.
Bebeğinize hastalık bulaşmasını istemiyorsanız kendi çocuğunuzu evde bakabilirsiniz. Eltinizin çocuğu olmasa bile başka çocuklardan kapar gene getirir. Kendisi hastalanmasa bile kardeşine bulaştırır. Sizin keyfiniz olcak diye kimse çocuğunu yollamasın kreşe, bi sizinki gitsin 🤣🤣🤣 kafaya bak
Bir de burnu akan çocuğun okula gitmesi yasakmış Almanyada. Demek ki benim oğlum hiç gitmeyecek zira 4 aydır burnu akıyor. 😃

X