Baharatlı Hindi Biftek
Hindi Biftek
Zeytinyağ
Elbette dünyanın en kolay yemeği Tek yaptığımız marketten aldığımız bifteklerimizi zeytinyağı ile kızdırdığımız teflon tavada dilediğimiz baharatı ekleyerek (ben biberiye ve değirmende çekilmiş karışık karabiber kullandım) harlı ateşte pişirmek.
(zerdeçal, toz kırmızı biber ve kekik de yakışır)
evet canım ya.eskiden ne güzeldi.
öğlen;1 kk peynir:1p
1 pohaça kaç ki bulamadım
3 zeytin:1p
2 şekersiz çay:0p
akşam menümüde yazayım
tavuk haşlama:0p
bulgur pilavı:10
Bence puaça yediğin için akşam bulgur pilavı yeme. Bol salata yap tavuğun yanına, ya da ben ıspanak, pazı kavuruyorum garnitür olarak mesela. Puaçanın çok yüksektir karb değeri.
selam kızlar maalesef bu bölümden ayrılıyorum.çünkü 2 haftadır gram veremedim.diyeti bozmamama rağmen.sanırım benim bünyeme uygun değil artık.artık başka bir diyete geçiş yapcam.size başarılar diliyorum.hoşçakalın...
Evet artık tamamen kapattık herhalde, kimse gelmiyor...
katilim olmayinca ve sürekli yalniz omaktan ayrica topigi canli tutmaya calismaktan SIKILDIMherkes maalesef cani istediginde geliyor kacamak yapan ugramiyor artik bende topikten sogudum acikcasi ben her türlü durumda hep burda olmaya özen gösterdim ama herkezdende bu cabayi göstermesini beklerdim bir kac kisinin cabasi maalesef yeterli olmuyor
Yalnız sonunda seni bile küstürdük ya... Haklısın canım ne diyebilirim ki.... Ama ben seni özlerim çok...Başka bir topik açalım, başka bir konuda desem??? Ya da başka sitede buluşuruz artık ne diyeyim. Bu arada ben rejime devam ediyorum, seni de merak ediyorum...
burdan özellikle sen ve birkac sevdigim arkadasimdan bende kopmak istemem birbirimizden yine haberdar olalim bu topikde yada ayri topikde önemli olan kopmayalim:26:
hepimizin zayifladigini görmek cok istiyorum
Evet ben de, o zaman ben sürekli bakarım buraya. Haber verir, haber alırım. Zayıflasak da şöyle güzel fotoğraflarımızı göstersek birbirimize. Tiril tiril elbiseler giysek.
Bizde nazar var bence Kimse de bize gelemiyor Artık durumu kabullendim bahane arıyorum. Diğer topikler de böyle doğup büyüyüp ölüyor mu acaba ? Bir arkadaşım iletisinde şöyle yazmış, çok güldüm seninle de paylaşayım periciğim :Havanın bir açıp bir kapaması, biliyorum ki evrenin bana uyarısı. "Bak yaz geliyo diyete başla... Yok yok hadi neyse ye biraz daha..."
Bizde nazar var bence Kimse de bize gelemiyor Artık durumu kabullendim bahane arıyorum. Diğer topikler de böyle doğup büyüyüp ölüyor mu acaba ? Bir arkadaşım iletisinde şöyle yazmış, çok güldüm seninle de paylaşayım periciğim :Havanın bir açıp bir kapaması, biliyorum ki evrenin bana uyarısı. "Bak yaz geliyo diyete başla... Yok yok hadi neyse ye biraz daha..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?