Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

gerçekten çok kolaymış.bende deniyim =)

evet canım ya.eskiden ne güzeldi.
öğlen;1 kk peynir:1p
1 pohaça kaç ki bulamadım
3 zeytin:1p
2 şekersiz çay:0p
akşam menümüde yazayım
tavuk haşlama:0p
bulgur pilavı:10

Bence puaça yediğin için akşam bulgur pilavı yeme. Bol salata yap tavuğun yanına, ya da ben ıspanak, pazı kavuruyorum garnitür olarak mesela. Puaçanın çok yüksektir karb değeri.

Fırında kaşarlı mantarlı tavuk

Malzemeler:

Yarım paket mantar
1 ymk kaşığı tereyağ
1 parça tavuk (göğüs)
100 gr kaşar peyniri
Tuz, baharat
Tavuk göğsünü haşlayıp küçük parçalar halinde kesip baharatlıyoruz.
Diğer tarafta mantarları da küçük küçük doğruyoruz. 1 kaşık tereyağında mantarları pişiriyoruz,
Üzerine baharatlanmış tavuk parçalarını atıp mantarlarla beraber sote ediyoruz.
Sonra pişen bu malzemeleri borcama alıp üzerine rendelenmiş kaşar peynirimizi döküyoruz.
Fırında 5 dakika kadar pişiriyoruz.

170 gr (2 dilim) tavuk
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı süt
1/2 bağ dereotu
bir tutam biberiye
bir tutam kırmızı pul biber
bir tutam kimyon
bir tutam tuz
tereyağ
Yumurtamızı derin ve yaygın bir tabakta sütümüzü ekleyip çırpıyoruz.
Dereotunu incecik kıyıp geri kalan tüm baharatlarla yumurtaya ekliyoruz.
Tavuklarımızı bu karışımın içine koyuyoruz. Tavuklarımızı arkalı önlü iyice karıştırıp hazırladığımız yoğun sosun tüm çevresini katlamasını sağlıyoruz.
Teflon tavamızda kızdırdığımız tereyağın üzerine tavuklarımızı cozzz diye bırakıveriyoruz. Burada önemli olan sosumuzun tavuğu tam anlamıyla kapladığından emin olmak.
Önce harlı ateşte bir kaç kez ters düz ederek yumurtanın sıkıca tavuklarımıza sarılmasını sağlıyoruz.
En az iki tur çevirerek üst katmanın pişmesini sağladıktan sonra da ateşi kısıp tavuğun iyice pişmesini sağlıyoruz (elbette yine ters düz etmeye devam).

Avakado Ezmesi

1 olgun avakado
1 yemek kaşığı kadar kurutulmuş domates
15-20g beyaz peynir
5-10g eski kaşar
limon
baharat
İyice olgunlaştığından emin olduğumuz yumuşak avakadomuzun kabuklarını soyup çekirdeğinden ayırıp bir kaseye koyuyoruz.
Ben beyaz peyniri küp küp, kaşar peynirini de rendeleyerek kullandım.
Kurutulmuş domateslerimizi beyaz peynirimizi, ağız tadımıza göre bir miktar limonu da üzerine sıktık mı avakadomuz çatalla ezip krema haline getirilmeye hazır oluyor.
Çatalla iyice kremeya dönüştürdüğümüz malzememizin üzerine rendelediğimiz kaşarları ve baharatlarımızı da katıp şöyle bir karıştırıyoruz.
Ben baharat olarak sumak, biraz pul biber ve çekilmiş tane karabiber kullandım.
Dilerseniz sabah kahvaltısı, dilerseniz yemeklerin yanına garnitür… Çok lezzetli çook :))

BU DA YAPILMAYACAK TARİF ARKADAŞLAR

POĞAÇA

MALZEMELER:
Un – 50 gr.,
Tereyağı-15 gr.,
Yoğurt -15 gr.,
Yumurta akı -1/2 adet,
Kabartma tozu – 2 gr.,
Lor – 20 gr.

BESİN DEĞERİ:
100 gr. poğaçada: Protein – 12.07gr., Yağ -14.58 gr.,KARBONHİDRAT – 40.22 gr, Kalori-339.

Son düzenleme:
tarifleriniz için teşekkürler arkadaşlar. ben bayağıdır giremiyorum nete.işler yoğun teftiş falan.ama diyeti bozmadım.cumartesi tartılcam bakalım ne olacak

selam kızlar maalesef bu bölümden ayrılıyorum.çünkü 2 haftadır gram veremedim.diyeti bozmamama rağmen.sanırım benim bünyeme uygun değil artık.artık başka bir diyete geçiş yapcam.size başarılar diliyorum.hoşçakalın...

Biz de sana başarılar dileriz diyeceğim ama kimse kalmadı Sen de sıkılmış olabilirsin tabi burada. Ben tek başıma da kalsam devam ediyorum. Bende işe yarıyor.

Evet artık tamamen kapattık herhalde, kimse gelmiyor...

katilim olmayinca ve sürekli yalniz omaktan ayrica topigi canli tutmaya calismaktan SIKILDIM herkes maalesef cani istediginde geliyor kacamak yapan ugramiyor artik bende topikten sogudum acikcasi ben her türlü durumda hep burda olmaya özen gösterdim ama herkezdende bu cabayi göstermesini beklerdim bir kac kisinin cabasi maalesef yeterli olmuyor

Yalnız sonunda seni bile küstürdük ya... Haklısın canım ne diyebilirim ki.... Ama ben seni özlerim çok... Başka bir topik açalım, başka bir konuda desem??? Ya da başka sitede buluşuruz artık ne diyeyim. Bu arada ben rejime devam ediyorum, seni de merak ediyorum...

burdan özellikle sen ve birkac sevdigim arkadasimdan bende kopmak istemem birbirimizden yine haberdar olalim bu topikde yada ayri topikde önemli olan kopmayalim:26:

hepimizin zayifladigini görmek cok istiyorum

burdan özellikle sen ve birkac sevdigim arkadasimdan bende kopmak istemem birbirimizden yine haberdar olalim bu topikde yada ayri topikde önemli olan kopmayalim:26:

hepimizin zayifladigini görmek cok istiyorum

Evet ben de, o zaman ben sürekli bakarım buraya. Haber verir, haber alırım. Zayıflasak da şöyle güzel fotoğraflarımızı göstersek birbirimize. Tiril tiril elbiseler giysek.

Bizde nazar var bence Kimse de bize gelemiyor Artık durumu kabullendim bahane arıyorum. Diğer topikler de böyle doğup büyüyüp ölüyor mu acaba ? Bir arkadaşım iletisinde şöyle yazmış, çok güldüm seninle de paylaşayım periciğim :Havanın bir açıp bir kapaması, biliyorum ki evrenin bana uyarısı. "Bak yaz geliyo diyete başla... Yok yok hadi neyse ye biraz daha..."

süper bir yazimis gercekten

ay bilmiyorumki diger topikler nasil bu topik bir an canlaniyor ohh diyorum ama ücüncü gün herkes yok oluyor bizim gibi bu dieti seven cikmadi

Nazar olabilir cidden , diğer topikler şakır şakır bakıyorum da, bu topik benim yazdığım ve takip ettiğim tek topik olduğundan olsa gerek hiç akmıyor
Hı ben kendi adıma evet çok yazmıyorum yeni üye olduğum için henüz alışkanlık haline getiremedim girmeyi, yazmayı :))
yoksaaa diyet devam yani..!!! hele ki artık NİSAN GELDİİİİİİİ!!!!!!! ARTIK ŞAKASI YOK İŞİN!!
ARTIK GEVŞEKLİĞİ BIRAKIP ASILMA ZAMANI, AZ KALDI KIZLAR MİNİCİK KOT ŞORTLARI BACAKLAR DALGA DALGA OLMADAN GİYMEYE!!! ;D
Benim bi de bi yakınımın düğünü var temmuzda, o düğünde çooook güzel olmak istiyorum 52-53 kilo oluppp!!İNNŞALLAHH!!

Bugün reglimin 5. günündeyim evet 1 haftadır astım hafiften açıkçası ama olsun buna rağmen belimin incelmekte olduğunu farkettim.Saldım diye pes etmek yok, çarşamba kuzenler gününümz var o gün kendimi kasmayacağım yine yalan söyleyeyim, AMAA PERŞEMBE SABAHI İTİBARİYLE 30 ÜNİTEYİ GEÇMEMEYİ PLANLIYORUM!
KARARLIYIMMMM!!
Hadi bu bahar miskinliğini atalım üstümüzden, HENÜZ HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL!!

ya ole demeyin ben cok sevdim bu diyeti 2 haftada 2 kilo verdim topigi bastan beri okuyodum kine dayanamadim sona atladim bu hafta biraz boslasamda son hiz devam cunku dogumdan sonra cok kilo aldim suan 81 kiloyum ve 65 kiloya inmek istiyorum normalde sporla felan her zaman yaza girerken 10 kilo felan verip kisin aliyorum ama artik spora gidemem bu diyeti yapiyorum bence supeer sizde birakip gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…