Hoşgeldin aramıza. Ben hiç duymadım başlarda 20 puanla kapatmayı. Hatta rejime yavaş yavaş başlamak gerek diye biliyorum çünkü bir noktada mutlaka metabolizma kendini korumaya alıp yavaşlıyor ve kırmak için kaloriyi ya da karbonhidratı azaltmak gerekiyor. Senin metabolizman korumaya geçerse 20 nin altına inemezssin. Kaçamaklar konusunda benim işime yarayan yöntem isöyleyeyim. Bir öğün kaçamak yapıyorsam diğer öğünlerde sırf protein alıyorum. Bir gün ciddi kaçamak yaparsan sadece ertesi gün 0 karb yapıyorum. Belki senin de işine yarar. 1.5 - 2 kiloyu haftada veriyorsan bence çok sağlıklı.
bende kimse cevap vermeyecek bana sandım:)) bu formlara ilk defa üye oldumda aslında yazılanlara bakarım ama bende diyette olunca katılmak istedim açıkçası bu diyete başlamam bir tanıdığımın eşi 120 lerden 80 lere inmiş ordan biliyorum ve fotolarını gördüğümde şok geçirmiştim şuan üçgen vücutlu biri görüyorum fotolarda korkunç biriymiş ondan tüyolar alarak başladım benim yaptığım kaçamaklardada senin dediğin gibi ciddi kaçamak yapınca ertesi gün sıfıra indirmeye çalışıyorum dün mesela baya kaçamak yaptım bugün sabah peynirli omlet 1 dilim ekmek ve şekersiz çay tabi ekmekte puan alıyorum ama yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum öyle bir sorunum var birde sabahları yemek o kadar zararlı olacağını düşünmüyorum öğlen de tavuk şiş ve iki yemek kaşığı yoğurt akşama hiçbirşey yemeyeceğim çünkü ben diyetisyene gittiğim zaman bile normal listelerle kilo veremiyorum ancak akşamı kesersem verebiliyorum buarada boyum 1,66 kilom 65,20
semiluna canım ya , gülme egzersizi nasıl oluyor bende yapayım
ayrıca bu sayfanın yanında verilen reklamlar ne ya magnum bademli ayıp kardeşim yaaaaa aklımda yokken soktular birde :S
heyt ben de geldim. ama sınavlarım var haftaya. bunu uygulayanlar yazsalar keşke yorgunluk vs. oluyor mu yoksa sınavlardan sonra mı başlayayım.
ilk sayfadaki tablodakilere bakıyorum onlardan puan hesabı yapıp 50 puanı aşmayacak şekilde beslenmeye başlıyorum doğru mudur? 3 litre kadar su içilmeli sanırım? bir de kaç öğün yemek gerekli?:44:
Sadece 1 dilimse ve sabahları yiyorsan sorun yok tabi. Karbonhidratı düşük ekmekler de var, istersen tercih edebilirsin. Bu arada senin kilo fazlan da az, o nedenle yavaş vermen normal canım, hiç moralini bozma. Yalnız akşamları bir iki lokma erken saatte protein alırsan gece metabolizma hızın artar aklında olsun :)
Haydaaaaa bak sen söyleyince farettim ben. Olmaz ki ama... ayıp değil mi ya zayıflama forumlarına magnum reklamı koymakŞikayet edelim.
yaa innşallaahh semilunacım! :) boyum 1.63 kilom 64 civarı.. kendimi ince hallerimle hayal edip duruyorum işte, haftada bir kilo versem 12 kilo ediyor 7 temmuza kadar,
yani verilemeyecek bi kilo değil asllında değil miii? :)
hatta motivasyon olsun diye ince olduğum ( 54 kilo) bi fotoğrafımı bilgisayarıma wallpaper bile yaptım hihhih napimm,
babam görünce 'seninkisi nergis aşkı' dedi amaa bilmiyo ki o kendime hayranlığımdan değil ordaki kiloma hayranlığımdann
zaten dalga da geçiyo benle, 'kızıııım bak diyo, 'hsbc nin karşına büyük beden mağazası açılmış haa hani haberin olsuun hehhehheh... diyoooo,(
Tabii ben bunu sallıyo muyum Hayır! (?)
espri bi yana ben de tatsızım epeydir aslında hatta depresyonun eşiğindeyim diyebilirim, girmemeye çalışıyorum ama 4 beş gündür her fırsatta ağlıyorum asabım bozuldu şu sıralar sanırım biraz,
ve daha önceden saklamış olduğum moral ilacım bitter gofretimi yedim biraz önce ama başka da bişi yemedim birkaç kaşık ekmeksiz barbunya haricinde.. sanırım 50-60 ı geçmemişimdir. Yarın 40 yaparım , sonra 30 a inerim ki aniden inmiş olmayayım Yavaşlama zamanlarına hazırlık açısından..
ya kızlar bi de bişey sormak istiyorum , et yemekleri için taze defne kişniş biberiye falan pazar haricinde nereden buluyorsunuz, migroslardan falan mı??
pazara bakmadım açıkçası ama olduğunu sanmıyorum çünkü taze fesleğen bile bulunamıyor burada, adanadayım ben, İst.da pazarlarda olduğu gibi olsa keşke aşkım taze fesleğenlerrrrr offfffff :'(
hepimize kolay gelsinnnnnnnnnnn
tabi sabahları yiyorum ekmek sadece ya kahvaltı ile ya da tost ben genelde zaten ya çavdar ekmeği ya da kepekli ekmek alıyorum kilo fazla deil ama basenlere tek alınca kiloyu kötü duruyor inşallah yaza kadar veririmde biter bu iş:))) hatta hepimiz veririz nşallah
buarada benim yaptığım birşey daha var onuda paylaşıyım sabah ve akşam aktardan aldığım elma sirkesini sıcak suya koyup içiyorum birkaç gündür içmiyorum ama devam edicem yinede akşamlarıda salata ya da köfte yada yoğurt falan bişiler yemeye dikkat ediyorum artık
salata yerken içine peynir, ton balığı, haşlanmış tavuk gibi bir protein koyarsan daha metabolizmanı hızlandırırsın. Bu rejimin püf noktası proteinden kaçmamak. Ben eminim hepimiz kurtulacağız bu illet kilolardan. Yaşasın bitter çikolata, kahrolsun magnum
salata yerken içine peynir, ton balığı, haşlanmış tavuk gibi bir protein koyarsan daha metabolizmanı hızlandırırsın. Bu rejimin püf noktası proteinden kaçmamak. Ben eminim hepimiz kurtulacağız bu illet kilolardan. Yaşasın bitter çikolata, kahrolsun magnum
herkese merhabaaa...ben de bu sabah itibariyle bu diyete başlamış bulunmaktayım...hayatım boyunca hiç diyet girişimim olmamıştı..o yüzden zorlanabilceğimi düşünüyorum ..umarım devam ettirebilrim..boyum 1.75 kilom 64..bunu söyledğimde genelde insanlar sen delimisin ne gerek var diyete dediler hep..ama insan kendini önceki halleriyle kıyaslıyor ve o zaman durum ortaya çıkıyor..2yıl önce yazın 57-58kiloydum çok da güzel bi fiziğim vardı(ta ki karşıma eşim çıkana kadar:))geçtğimiz temmuzda evlendik ve o zaman 60kiloya çıkmıştım..ve şimdi durum dahada vahim (temmuzdan beri 64e çıktım ((ilk hedefim önce 60a geri inmek ..umarım başarabilrim kızlar..
:)) umarım başarırsın bende evlenince 6 kilo aldım evlilik bize göre değilmiş demek ki:)
en azından 10gün deneyeceğim..hiç bi değişiklik olmazsa bırakırım:)bi de benim metabolizmam çok yavaştır ve yıılardan beri kabızlık problemi yaşarım,zaten beni mahveden de o..sürekli şişkinlik hali bu beni çok rahatsız ediyo..hayatımda ilk defa şekersiz çay içiyorum:))iğrenç bi tat..normalde ufacık bi fincana bile 3kesme şeker atardım..çok zormuş:)
bende şekerli çay içemem yıllardır :) şekerlisi bana göre çok iğrençtir:))) şekeri bırakman senin için çok işe yarıyacaktır benim öyle bırakabileceğim birşey yok malesef
bence 10 gün değilde 1- 2 ay dene çok zor değil zaten 10 günnde belli olmaz o kabızlık sorunuda beni öldürüyor senelerdir bende çekiyorum birtek işime yarayan şey 2 kayısıyı yarım bardak sıcak suyun içine akşamdan bırakıyorum sabah kalkınca kayısıları yiyip sonra suyunu içiyorum çok işe yarıyordu bir dene istersen
ne biliyim millet 1haftada 1-2kilo vermiş o yüzden 10gün demiştim:)kabızlık konusunda da bana hiçbişi fayda etmedi,kayısı ,bitki çayları aklına ne gelirse herşeyi denedim..en sonunda doktora gittim..bağırsak düzenleyici şurup ve ilaç verdi,sabah akşam onlar içiyorum 2gündür..ama 2gündür iyiyim ilaçlar işe yaradı gibi..
hmm aslında benimde gitmem lazım ama işlerin yoğunluğundan sağlığımla ilgilenemiyorum birde ilaçlardan korkuyorum desem birde muayene şeklinden sannırım ben korkağım ya::)))
bende çok ağır veriyorum çok kilosu olan kişiler 1 haftada o kadar kilo verebiliyorlar sıkma canını ve de bırakma sakın...:)
kimse cevrimici diil sanirim
hadi birileri gelsin konusalim diyetimiz hususunda:)
bu arada ben biraz kendimden bahsedeyim
ben 25 yasindayim 1.67 boyundayim
97 kilodan uc ay icerisinde 90 kiloya dustum (hemeroid ameliyati vesile oldu)
karbonhidrat diyetindede 13.gunum uc kilo verdim( evde baskul yok bi mall de tartildim )
yani suan 87 kilo yum
genelde 40-45 puani gecmemeye calisiyorum
hedefim 75 kilo
burada saat 13:17 bu arada gune bizden daha erken basliyosunuz
ozledim turkiyeyi coook
iki sene dir gitmedim ins bu yaz gidicez az kaldi insaallah
bende tr ye hazirlaniyorm fit bi sekilde ucaga binmek istiyorm yeni gelin sayilirim bu onemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?