• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar..bende bugün itibariyle aranıza katılıyorum.boyum 1.75 kilom 83,4 en büyük hayalim 69 u görmek gerçi o bir hayal...benim sürekli kilo sorunum vardı ama bu kiloya gelceğim hiç aklıma gelmezdi.neyse şimdilik iyi gidiyo
kahvaltı
sabah 2 haşlama yumurta 0
saat 12 :1 kepekli etimek 6
100 gr kadar light peynir 1 şimdilik 7 bakalım son durumu akşam yazarım .birde yoğurdun etkisine inanıyorum ve yoğurtta tüketmeyi düşünüyorum .fikirlerinizi bekliyorum.:3:

Selam kızlar bende bu sene üniversiteye başladım ve 5 kilo aldım yurt ortamında.Bidahada hiç tartılmadım ve yaklaşık 1,5 aydır spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. geçen hafta regl döneminde baya kaçamak yaptım aşırıya kaçtım tatlıda pişman oldum. Şimdide bu diyeti yapmaya karar verdim şuan sporla inceldiğimi hissediyorum ama ben daha da zayıflamak istiyorum benim için kilo değil ince görünmek òönemli bu yüzden tartılmayacağım bakalım nolcak çok merak ediyorum :) Bugün kahvaltıda yarım dilim kepek ekmegi ve kaşarlı omlet yedik bide şekersiz neskafe ictim, 22 oldu sanırım, bide spora gittim aksama kadar 50yi geçmemem lazım, benim tek düşmanım tatlı ve çikolata :/ İnşallah hepimiz yaza girmeden çabucak veririz fazlalıklarımızı :)

Birde bişey sorcam günlük 50 ünite diyoruzda mesela ben kalan 20 ünitemi dondurmaya harcayabilir miyim yani? dondurmadan vazgeçemiyorum mesela magnum ve cornettonun karbonhidrat degerleri 19-25 arası yazıyor doğruysa onlardan yeyip ünitemi buna harcasam :D

Tempolu iş, bahar, bir de hormonlarla iştahın artmış olabilir. Yalnız tatlı yemediğin zaman olanlar şeker veya insülin direnci olabilir. Bence açlık şekerini bir ölçtürmelisin rejim yapmadan önce. Bir de yüklemeli baktırmalısın.

yarın yeniden başlıcam karbonhidrat diyetine..bu sefer kararlıyım bozmucaam !! :)
doktor kan degerlerıme bakmıstı, bısey yok sadece kansızlık var dedi..
umarım bu tatlı sevdamdan vazegecbılırım :(
dun yıne 3 cesıt tatlı yedım, sonra da pişman oldum spor yyaptm dersanedeeee :D

Birde bişey sorcam günlük 50 ünite diyoruzda mesela ben kalan 20 ünitemi dondurmaya harcayabilir miyim yani? dondurmadan vazgeçemiyorum mesela magnum ve cornettonun karbonhidrat degerleri 19-25 arası yazıyor doğruysa onlardan yeyip ünitemi buna harcasam :D

dondurmayaa ben de dayanamıyorum hiçç..magnum diyosun bıde :)

bi süre diyet yapıyorum en fazla 7 gün sonra devam edemiyorum veya yaparken mutlaka bi sürü kaçamak yapıyorum ya sanki diyette olduğum zaman daha çok yemek yiyesim geliyo. şimdi bu sabahtan itibaren yine başlıyorum ama yine aşırı acıkmaktan korkuyorum. kararlı olmalı ve yememeliyimmm

selam arkadaşlar ne zamandır giremedim.Regl olduğum için tartılmadım da.ama yarın sabah tartılmak istiyorum.bu arada bozmadım diyetimi sadece bir gün 60 puanı gördüm:)

canım nbr?nasıl gidiyo hayat

Pek bir değişiklik yok hayatım, işler hala kötü ama işte çabalıyoruz. Kilo vermeye de çalışıyorum. Yakında bahçeye çıkılır, ben de düzelirim, yakında domates fidelerimi de dikerim.

Ben yine biraz tarif yazayım bizim rejime uygun :)

Kuzu etli enginar
250g kuzu eti, kuşbaşı doğranmış
4-6 enginar, 4 parçaya bölünmüş
Soğan
Zeytinyağ
1 yumurta
1/2 limon
Öncelikle yayvan bir tencerede kuzu etleri bir miktar su ile kavrulur, taa ki suyunu çekene kadar.
Suyunu çekince, yağ ekleyerek soğanı kavurunuz. Ardından enginarlar da eklenir ve az kavurulur. Ardından su eklenir ve pişmeye bırakılır.
Pişince terbiyesine geçilir. Oda ısısındaki 1 yumurta ile yarım limonun suyu karıştırılır. (Limonun büyüklüğüne ve ekşi sevme derecenize göre daha az olabilir) Yemeğin suyundan az ekleyerek biraz daha karıştırılır. Ardından ısısını yükselttiğiniz terbiye tencereye dökülerek, 1-2 dakika kaynatılır.
Afiyet olsun.

Son düzenleme:
Baharatlı Hindi Biftek

Hindi Biftek
Zeytinyağ
Elbette dünyanın en kolay yemeği…Tek yaptığımız marketten aldığımız bifteklerimizi zeytinyağı ile kızdırdığımız teflon tavada dilediğimiz baharatı ekleyerek (ben biberiye ve değirmende çekilmiş karışık karabiber kullandım) harlı ateşte pişirmek.

(zerdeçal, toz kırmızı biber ve kekik de yakışır)

Tam kısır döngü canım ya, herkes giriyor, bakıyor kimse bir şey yazmamış, kendi de yazmadan çıkıyor tekrar. Halbuki her bakıp çıkan bir şey yazsa muhabbet olur.

evet canım ya.eskiden ne güzeldi.
öğlen;1 kk peynir:1p
1 pohaça kaç ki bulamadım:5:
3 zeytin:1p
2 şekersiz çay:0p
akşam menümüde yazayım
tavuk haşlama:0p
bulgur pilavı:10
:16:

2 parça somon fileto
10-12 ince dilim taze zencefil
5-6 diş sarımsak
1 limonun suyu
15-20 adet tane karabiber
¼ çay kaşığı toz karabiber (Damak tadına uygun oranda değiştirilebilir)
¼ çay kaşığı yeni bahar
1 yemek kaşığı su
3-5 çay kaşığı Beyaz şarap
Bir paket brokoli
1 adet beyaz soğan
Yukarıdaki malzemeleri karıştırıp buzdolabı poşetine koyuyoruz. Etin marine olması için poşeti buzdolabında 30 dk kadar bekletiyoruz.
Ara ara poşeti altüst ederek aromaların ete geçmesini sağlıyoruz.
Fırınımızı 200 dereceye ayarlıyoruz.
Tepsimizi zeytinyağı ile yağlıyoruz.
Poşetin içindeki balığı ve sosu tepsiye boşaltıyoruz, 1 baş soğanı halka halka keserek tepsiye diziyoruz, arzu edilen miktarda yıkanmış ve suyu süzülmüş brokolilerimizi de tepsiye diziyoruz. Üzerine 2 yemek kaşığı beyaz şarap ilave edip, 200 derecede 20-25 dk süreyle pişiriyoruz.
Arzuya göre fırından çıkarmadan 5 dk önce 1 çay kaşığı tereyağı balığımızın üzerine sürüp ızgara ederek ilave lezzet verebilir, baharatlara ilave olarak tepsiye defne yaprağı ekleyerek mevcut lezzeti taçlandırabiliriz.

Back