Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Siz gelin yazın biz periciğimle burdayız aslında. Kimse yazmayınca moralimiz bozuluyor. Ben bundan başka diyet yapamıyorum zaten. Hem daha önce çok faydasını gördüğüm için hem de kendimi çok kısıtlanmış hissetmediğim için.

süper bir yazimis gercekten

ay bilmiyorumki diger topikler nasil bu topik bir an canlaniyor ohh diyorum ama ücüncü gün herkes yok oluyor bizim gibi bu dieti seven cikmadi

Aslında bahar da yüzünü gösterince daha sıkı sarılmak lazım ama özellikle bahar gelince insanlar gidiyor, sanki bilgisayarın başına geçmek istemiyorlar, ya da hep dışarıdalar belki. Ben her gün girip bakıyorum hala. Buradayım. Bazen kendi kendime konuşuyorum. Tabi arada ben de gittim geldim ama çok ağır depresyondaydım. Bu gün farkettim dudaklarımın kenarları aşağıya sarkmış.... Sabahtan beri gülme egzersizi yapıyorum, deli diye adım çıkacak

Geç değil değil mi :) Dediğim gibi ben burdayım, sen yazarsan ben de yazarım valla :) çarşamba dikkat etmeyeceğim diyorsan sana tavsiyem perşembe protein günü yap sonra cuma yine 40-50 barajında devam et. Ben de işe yarıyor. Senin kilo fazlan çok değil sanırım, temmuza kadar mutlaka zayıflarsın bu motivasyonla. Bize de düğünden fotoğraf gösterirsin :)

Gününüz aydın olsun çıtır adayları. Ben buralardayım, aramıza katılmak isteyen, sorusu olan olursa diye forumu takip etmeye devam ediyorum, bilginize.

merhaba hanımlar
bende bu diyete başladm ama ben bunu diyetin başlarında 20 puanla kapatmak gerektiğini biliyorum ve ona göre yaşamaya çalışıyorum gerçi zor olmuyor ama benim kilo vermem çok zor olduğu için insanın sinirleri bozuluyor birde haftasonları bozuyorum mutlaka bu 20 gün oldu sanırım bu diyete başalayalı verdiğim kilo 1,5-2 kilo arasında değişiyor

merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum daha önce bilgisayarımda sorun olduğunu yazmıştım, eşim nihayet bana bir billgisayar aldı, artık rahat rahat sizi takip edebilirim mesaj yazabilirim.
bu arada diyetimi devam ettirdim ve dün sabah 79.100 ü gördüm çok mutluyum, darısı herkesin başına arkadaşlar:)
şimdi geçmişteki yazıları okuyayım, kimler ne yapmış merak ediyorum.

Çok sevindim canım ya, hem kilo vermene hem de dönmene. Issızlaştık iyice. 7leri gördük ya artık sıra 6larda bakalım Bilgisayarın da hayırlı olsun :)

Hoşgeldin aramıza. Ben hiç duymadım başlarda 20 puanla kapatmayı. Hatta rejime yavaş yavaş başlamak gerek diye biliyorum çünkü bir noktada mutlaka metabolizma kendini korumaya alıp yavaşlıyor ve kırmak için kaloriyi ya da karbonhidratı azaltmak gerekiyor. Senin metabolizman korumaya geçerse 20 nin altına inemezssin. Kaçamaklar konusunda benim işime yarayan yöntem isöyleyeyim. Bir öğün kaçamak yapıyorsam diğer öğünlerde sırf protein alıyorum. Bir gün ciddi kaçamak yaparsan sadece ertesi gün 0 karb yapıyorum. Belki senin de işine yarar. 1.5 - 2 kiloyu haftada veriyorsan bence çok sağlıklı.

Hoşgeldin aramıza. Ben hiç duymadım başlarda 20 puanla kapatmayı. Hatta rejime yavaş yavaş başlamak gerek diye biliyorum çünkü bir noktada mutlaka metabolizma kendini korumaya alıp yavaşlıyor ve kırmak için kaloriyi ya da karbonhidratı azaltmak gerekiyor. Senin metabolizman korumaya geçerse 20 nin altına inemezssin. Kaçamaklar konusunda benim işime yarayan yöntem isöyleyeyim. Bir öğün kaçamak yapıyorsam diğer öğünlerde sırf protein alıyorum. Bir gün ciddi kaçamak yaparsan sadece ertesi gün 0 karb yapıyorum. Belki senin de işine yarar. 1.5 - 2 kiloyu haftada veriyorsan bence çok sağlıklı.

bende kimse cevap vermeyecek bana sandım:)) bu formlara ilk defa üye oldumda aslında yazılanlara bakarım ama bende diyette olunca katılmak istedim açıkçası bu diyete başlamam bir tanıdığımın eşi 120 lerden 80 lere inmiş ordan biliyorum ve fotolarını gördüğümde şok geçirmiştim şuan üçgen vücutlu biri görüyorum fotolarda korkunç biriymiş ondan tüyolar alarak başladım benim yaptığım kaçamaklardada senin dediğin gibi ciddi kaçamak yapınca ertesi gün sıfıra indirmeye çalışıyorum dün mesela baya kaçamak yaptım bugün sabah peynirli omlet 1 dilim ekmek ve şekersiz çay tabi ekmekte puan alıyorum ama yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum öyle bir sorunum var birde sabahları yemek o kadar zararlı olacağını düşünmüyorum öğlen de tavuk şiş ve iki yemek kaşığı yoğurt akşama hiçbirşey yemeyeceğim çünkü ben diyetisyene gittiğim zaman bile normal listelerle kilo veremiyorum ancak akşamı kesersem verebiliyorum buarada boyum 1,66 kilom 65,20

ayrıca 20 günde anca 1,5-2 kilo verebildim çok çok ağır gidiyorum biliyorum ama yapacak birşey yok en azından veriyorum diyorum yürüyüşe başlıcam ama onuda 4-5 kilo verdikten sonra başlıyım diyorum öff bu zayıflamak baya bi sıkıcı birşey

Çok sevindim canım ya, hem kilo vermene hem de dönmene. Issızlaştık iyice. 7leri gördük ya artık sıra 6larda bakalım Bilgisayarın da hayırlı olsun :)

canım benim, teşekkür ederim.
bir ara burası coşmuştu, ne yapalım ara ara oluyor nasıl olsa gelecekler,kürkçü dükkanı misali

periicim
güzelim sakın üzülme, sen burda demirbaşsın,motivasyonun bozulmasın canım.
ben topiğe başladığımdan bu yana 12 kilo verdim, sizin desteğiniz olmasaydı yapamazdım, ne zaman canım sıkılsa hep yanımda oldunuz beni motive ettiniz, bütün arkadaşlara teşekkür ederim

semiluna canım ya , gülme egzersizi nasıl oluyor bende yapayım

semiluna canım ya , gülme egzersizi nasıl oluyor bende yapayım

merhaba canım, hoşgeldin.
akşam yemek yemeyince çok farkediyor yada geç saatte yemiceksin bende öyle yapıyorum.
umarım istediğin kiloya çabuk ulaşırsın ama fazla kilon yok.

merhaba canım, hoşgeldin.
akşam yemek yemeyince çok farkediyor yada geç saatte yemiceksin bende öyle yapıyorum.
umarım istediğin kiloya çabuk ulaşırsın ama fazla kilon yok.

merhaba , hoşbuldukk.
ben eve anca 8 de varıyorum o yüzden akşam yemeğim çok geç oluyor yememeyi tercih ediyorum gerçi bu akşam salata yeriz diye konuştuk eşimle ikimizde çok kilo aldık benim basen sorunum çok idealim 58 ama o kadar zor veriyorum ki kiloyu bana baya sıkıcı geliyor ama sabırla direnicem bu sefer zayıflamam lazım

ayrıca bu sayfanın yanında verilen reklamlar ne ya magnum bademli ayıp kardeşim yaaaaa aklımda yokken soktular birde :S

heyt ben de geldim. ama sınavlarım var haftaya. bunu uygulayanlar yazsalar keşke yorgunluk vs. oluyor mu yoksa sınavlardan sonra mı başlayayım.

ilk sayfadaki tablodakilere bakıyorum onlardan puan hesabı yapıp 50 puanı aşmayacak şekilde beslenmeye başlıyorum doğru mudur? 3 litre kadar su içilmeli sanırım? bir de kaç öğün yemek gerekli?:44:

yaa innşallaahh semilunacım! :) boyum 1.63 kilom 64 civarı.. kendimi ince hallerimle hayal edip duruyorum işte, haftada bir kilo versem 12 kilo ediyor 7 temmuza kadar,
yani verilemeyecek bi kilo değil asllında değil miii? :)
hatta motivasyon olsun diye ince olduğum ( 54 kilo) bi fotoğrafımı bilgisayarıma wallpaper bile yaptım hihhih napimm,
babam görünce 'seninkisi nergis aşkı' dedi amaa bilmiyo ki o kendime hayranlığımdan değil ordaki kiloma hayranlığımdann
zaten dalga da geçiyo benle, 'kızıııım bak diyo, 'hsbc nin karşına büyük beden mağazası açılmış haa hani haberin olsuun hehhehheh... diyoooo, (
Tabii ben bunu sallıyo muyum Hayır! (?)
espri bi yana ben de tatsızım epeydir aslında hatta depresyonun eşiğindeyim diyebilirim, girmemeye çalışıyorum ama 4 beş gündür her fırsatta ağlıyorum asabım bozuldu şu sıralar sanırım biraz,
ve daha önceden saklamış olduğum moral ilacım bitter gofretimi yedim biraz önce ama başka da bişi yemedim birkaç kaşık ekmeksiz barbunya haricinde.. sanırım 50-60 ı geçmemişimdir. Yarın 40 yaparım , sonra 30 a inerim ki aniden inmiş olmayayım Yavaşlama zamanlarına hazırlık açısından..

ya kızlar bi de bişey sormak istiyorum , et yemekleri için taze defne kişniş biberiye falan pazar haricinde nereden buluyorsunuz, migroslardan falan mı??
pazara bakmadım açıkçası ama olduğunu sanmıyorum çünkü taze fesleğen bile bulunamıyor burada, adanadayım ben, İst.da pazarlarda olduğu gibi olsa keşke aşkım taze fesleğenlerrrrr offfffff :'(

hepimize kolay gelsinnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…