ya ole demeyin ben cok sevdim bu diyeti 2 haftada 2 kilo verdim topigi bastan beri okuyodum kine dayanamadim sona atladim bu hafta biraz boslasamda son hiz devam cunku dogumdan sonra cok kilo aldim suan 81 kiloyum ve 65 kiloya inmek istiyorum normalde sporla felan her zaman yaza girerken 10 kilo felan verip kisin aliyorum ama artik spora gidemem bu diyeti yapiyorum bence supeer sizde birakip gitmeyin
süper bir yazimis gercekten
ay bilmiyorumki diger topikler nasil bu topik bir an canlaniyor ohh diyorum ama ücüncü gün herkes yok oluyorbizim gibi bu dieti seven cikmadi
Nazar olabilir cidden , diğer topikler şakır şakır bakıyorum da, bu topik benim yazdığım ve takip ettiğim tek topik olduğundan olsa gerek hiç akmıyor
Hı ben kendi adıma evet çok yazmıyorum yeni üye olduğum için henüz alışkanlık haline getiremedim girmeyi, yazmayı :))
yoksaaa diyet devam yani..!!! hele ki artık NİSAN GELDİİİİİİİ!!!!!!! ARTIK ŞAKASI YOK İŞİN!!
ARTIK GEVŞEKLİĞİ BIRAKIP ASILMA ZAMANI, AZ KALDI KIZLAR MİNİCİK KOT ŞORTLARI BACAKLAR DALGA DALGA OLMADAN GİYMEYE!!! ;D
Benim bi de bi yakınımın düğünü var temmuzda, o düğünde çooook güzel olmak istiyorum 52-53 kilo oluppp!!İNNŞALLAHH!!
Bugün reglimin 5. günündeyim evet 1 haftadır astım hafiften açıkçası ama olsun buna rağmen belimin incelmekte olduğunu farkettim.Saldım diye pes etmek yok, çarşamba kuzenler gününümz var o gün kendimi kasmayacağım yine yalan söyleyeyim, AMAA PERŞEMBE SABAHI İTİBARİYLE 30 ÜNİTEYİ GEÇMEMEYİ PLANLIYORUM!
KARARLIYIMMMM!!
Hadi bu bahar miskinliğini atalım üstümüzden, HENÜZ HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL!!
Gününüz aydın olsun çıtır adayları. Ben buralardayım, aramıza katılmak isteyen, sorusu olan olursa diye forumu takip etmeye devam ediyorum, bilginize.
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum daha önce bilgisayarımda sorun olduğunu yazmıştım, eşim nihayet bana bir billgisayar aldı, artık rahat rahat sizi takip edebilirim mesaj yazabilirim.
bu arada diyetimi devam ettirdim ve dün sabah 79.100 ü gördüm çok mutluyum, darısı herkesin başına arkadaşlar:)
şimdi geçmişteki yazıları okuyayım, kimler ne yapmış merak ediyorum.
merhaba hanımlar
bende bu diyete başladm ama ben bunu diyetin başlarında 20 puanla kapatmak gerektiğini biliyorum ve ona göre yaşamaya çalışıyorum gerçi zor olmuyor ama benim kilo vermem çok zor olduğu için insanın sinirleri bozuluyor birde haftasonları bozuyorum mutlaka bu 20 gün oldu sanırım bu diyete başalayalı verdiğim kilo 1,5-2 kilo arasında değişiyor
Çok sevindim canım ya, hem kilo vermene hem de dönmene. Issızlaştık iyice. 7leri gördük ya artık sıra 6larda bakalımBilgisayarın da hayırlı olsun :)
katilim olmayinca ve sürekli yalniz omaktan ayrica topigi canli tutmaya calismaktan SIKILDIMherkes maalesef cani istediginde geliyor kacamak yapan ugramiyor artik bende topikten sogudum acikcasi ben her türlü durumda hep burda olmaya özen gösterdim ama herkezdende bu cabayi göstermesini beklerdim bir kac kisinin cabasi maalesef yeterli olmuyor
Aslında bahar da yüzünü gösterince daha sıkı sarılmak lazım ama özellikle bahar gelince insanlar gidiyor, sanki bilgisayarın başına geçmek istemiyorlar, ya da hep dışarıdalar belki. Ben her gün girip bakıyorum hala. Buradayım. Bazen kendi kendime konuşuyorum. Tabi arada ben de gittim geldim ama çok ağır depresyondaydım. Bu gün farkettim dudaklarımın kenarları aşağıya sarkmış.... Sabahtan beri gülme egzersizi yapıyorum, deli diye adım çıkacak
Aslında bahar da yüzünü gösterince daha sıkı sarılmak lazım ama özellikle bahar gelince insanlar gidiyor, sanki bilgisayarın başına geçmek istemiyorlar, ya da hep dışarıdalar belki. Ben her gün girip bakıyorum hala. Buradayım. Bazen kendi kendime konuşuyorum. Tabi arada ben de gittim geldim ama çok ağır depresyondaydım. Bu gün farkettim dudaklarımın kenarları aşağıya sarkmış.... Sabahtan beri gülme egzersizi yapıyorum, deli diye adım çıkacak
Hoşgeldin aramıza. Ben hiç duymadım başlarda 20 puanla kapatmayı. Hatta rejime yavaş yavaş başlamak gerek diye biliyorum çünkü bir noktada mutlaka metabolizma kendini korumaya alıp yavaşlıyor ve kırmak için kaloriyi ya da karbonhidratı azaltmak gerekiyor. Senin metabolizman korumaya geçerse 20 nin altına inemezssin. Kaçamaklar konusunda benim işime yarayan yöntem isöyleyeyim. Bir öğün kaçamak yapıyorsam diğer öğünlerde sırf protein alıyorum. Bir gün ciddi kaçamak yaparsan sadece ertesi gün 0 karb yapıyorum. Belki senin de işine yarar. 1.5 - 2 kiloyu haftada veriyorsan bence çok sağlıklı.
bende kimse cevap vermeyecek bana sandım:)) bu formlara ilk defa üye oldumda aslında yazılanlara bakarım ama bende diyette olunca katılmak istedim açıkçası bu diyete başlamam bir tanıdığımın eşi 120 lerden 80 lere inmiş ordan biliyorum ve fotolarını gördüğümde şok geçirmiştim şuan üçgen vücutlu biri görüyorum fotolarda korkunç biriymiş ondan tüyolar alarak başladım benim yaptığım kaçamaklardada senin dediğin gibi ciddi kaçamak yapınca ertesi gün sıfıra indirmeye çalışıyorum dün mesela baya kaçamak yaptım bugün sabah peynirli omlet 1 dilim ekmek ve şekersiz çay tabi ekmekte puan alıyorum ama yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum öyle bir sorunum var birde sabahları yemek o kadar zararlı olacağını düşünmüyorum öğlen de tavuk şiş ve iki yemek kaşığı yoğurt akşama hiçbirşey yemeyeceğim çünkü ben diyetisyene gittiğim zaman bile normal listelerle kilo veremiyorum ancak akşamı kesersem verebiliyorum buarada boyum 1,66 kilom 65,20
merhaba canım, hoşgeldin.
akşam yemek yemeyince çok farkediyor yada geç saatte yemiceksin bende öyle yapıyorum.
umarım istediğin kiloya çabuk ulaşırsın ama fazla kilon yok.
Geç değil değil mi :) Dediğim gibi ben burdayım, sen yazarsan ben de yazarım valla :) çarşamba dikkat etmeyeceğim diyorsan sana tavsiyem perşembe protein günü yap sonra cuma yine 40-50 barajında devam et. Ben de işe yarıyor. Senin kilo fazlan çok değil sanırım, temmuza kadar mutlaka zayıflarsın bu motivasyonla. Bize de düğünden fotoğraf gösterirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?