Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sevgili vagus bu durumumu uzman gözüyle yorumlar mısın rica etsem:27:
yani bu bi tek bana mı oluyor acaba?ne zamandır sorucam sorucam derken,ahanda sordum yani:17:

aldente bence tatlı krizin tuttuğunda yarım elma rendele üzerine de tarçın ek 8 kh kurtarmış olursun, tarçın tatlı krizini oldukça iyi gideriyor, hatta 1 kare bitter de kaşıkta ısıtıp üzerine dökebilirsin..ben bugünü 2 çubuk light dil peyniri,çay,3 parça haşlama et, 1,5 kaşık yulaf ezmeli light yoğurt ve az light sütlü nescafe ile kapattım, yarına allah kerim..ha tabii bi de 3 lt su içiyorum 3 bardağım kaldı

aldente bence tatlı krizin tuttuğunda yarım elma rendele üzerine de tarçın ek 8 kh kurtarmış olursun, tarçın tatlı krizini oldukça iyi gideriyor, hatta 1 kare bitter de kaşıkta ısıtıp üzerine dökebilirsin..ben bugünü 2 çubuk light dil peyniri,çay,3 parça haşlama et, 1,5 kaşık yulaf ezmeli light yoğurt ve az light sütlü nescafe ile kapattım, yarına allah kerim..ha tabii bi de 3 lt su içiyorum 3 bardağım kaldı

bak ben bu tarçını hep unutuyorum kriz esnasında.oysaki bildiğim birşey ama o an sanırım sağlıklı düşünemiyorum.bu kez söz veriyorum kendime ve size.
bugün harika gitmişsin canım.karnın tok mu peki?

sevgili vagus bu durumumu uzman gözüyle yorumlar mısın rica etsem:27:
yani bu bi tek bana mı oluyor acaba?ne zamandır sorucam sorucam derken,ahanda sordum yani:17:

aldenteciğim hangi durumunu soruyorsun? tatlı krizi durumu mu? diyette bir ileri bir geri gitme durumu mu?, sen koçtun di mi?

bak ben bu tarçını hep unutuyorum kriz esnasında.oysaki bildiğim birşey ama o an sanırım sağlıklı düşünemiyorum.bu kez söz veriyorum kendime ve size.
bugün harika gitmişsin canım.karnın tok mu peki?

tok ,hatta yemeyi düşündüğüm yumurtayı da yemedim

bu hafta artıda çıkıcam sanırım.dikkat etmeye çalışıcam ama şimdiden +2 çıkıyorum zaten.cuma eğer olursam regl olmam lazım.umarım geçen ayki gibi gecikmez yoksa bu tatlı krizleri beni bitirir:5:
az önce dukan ve taş devri diyetlerini inceledim.bir de tatlı krizi diyeti vardı:)
canımız tatlı çektiğinde yani regl öncesi kendimizi tutup sonra birden saldırmak yerine ki bu benim yaptığım oluyor sütlü tatlılardan yememizi öneriyor.
ben böyle 1 ileri 1 geri giderken ilerleme kaydedecek miyim bilemiyorum,sanki hep yerimde sayıyormuşum gibi geliyor(baskülde bunu doğrulamakta)hatta ileri sayıyorum bu aralar.
neyseki incelme gözle görülür dercede bariz ki beni bu ayakta tutuyor:17:

cumaya kadar dikkat edersen +2 kesin gider ama regl olursan yine fazla cikma ihtimalin olabilir malum o dönemlerde fazla cikiliyor
dukan icin cesaretim yok demistin ama vermen gereken kilo az, 4-5 gün bir disini SIKSAN ideal kilona ineceksin bence bir düsün derim kb'den cok farki yok gibi sebze ve yag disinda ama + süt ve ürünleri var. kisa süre oldugu icin dayanilabilir ac kalmiyorsun cünkü

bugün ilginç bişey oldu, sabah tartıldığımda 87.7kg idim ve yağ olan kısım da 38,7 kg idi öğleden sonra eve geldiğimde meraktan bi bakayım dedim, 87.3kg ve yağ da 31.8kg çıktı, kastan kaybettim görünüyordu, bakalım en sonunda ne olacak

:nazar: ilk gün harika. sadece istemek cok önemli dimi:34: kaniti ortada:13:

cumaya kadar dikkat edersen +2 kesin gider ama regl olursan yine fazla cikma ihtimalin olabilir malum o dönemlerde fazla cikiliyor
dukan icin cesaretim yok demistin ama vermen gereken kilo az, 4-5 gün bir disini SIKSAN ideal kilona ineceksin bence bir düsün derim kb'den cok farki yok gibi sebze ve yag disinda ama + süt ve ürünleri var. kisa süre oldugu icin dayanilabilir ac kalmiyorsun cünkü

aslında diyet kafama yattı da yağsız ürünleri önceden bulup ayarlamam lazım.olmadı yarın yağsız süt ürünleri avına çıkayım okul çıkışı.şimdi ben peyniri falan yağlı seviyorum.tereyağ aşkımı da farketmişsinidir artık.gerçi 4-5 gün dayanamaz mıyım,dayanırım.dediğim gibi önce malzemeleri bulup bulamayacağımdan emin olmalıyım.burası ilçe ve çok büyük marketler yok ama şansımı deniycem.sebze yemeye asla itirazım olmaz zira özledim.
inanır mısın bugün markette kabak bile pek hoş gözüktü gözüme ama zaten karnabahar aldım diye almadım.b.dolabında da patlıcan ve biberleri çürümeye terketmişken içim elvermedi...lafın özü sebzeye ve süte kesinlikle...varım
ama önce detayları öğrenmem lazım:)

bugün ilginç bişey oldu, sabah tartıldığımda 87.7kg idim ve yağ olan kısım da 38,7 kg idi öğleden sonra eve geldiğimde meraktan bi bakayım dedim, 87.3kg ve yağ da 31.8kg çıktı, kastan kaybettim görünüyordu, bakalım en sonunda ne olacak

bir günde bu kadar fark senin baskül açısından düşündürücü geldi bana:1:
benim baskülde sözde yağ kas ayrımı yapıyodu ama ya biz iki beceriksiz ayarlayamadık ya da baskül hatalıydı:27:

olabilir:))
ben de istiyorum ama istmmek gibi bir durumum yok:25:

bundan dolayi zaten cabuk SIKILIP birakiyorsun ama alt tarafi 4-5 gün yani bu kadar kisa sürede bu kayip icin deger bence sen önce arastir bakalim light süt ve ürünleri bulabicekmisin bulunca haber ver biz seni ikna ederiz bir bakmissin diete baslamissin bile:1:

ekmekciklermi cok hosuma gitti:1: dogru aslinda:1: dakikasini bilmiyorum süreye hic bakmadim ben 200 derecede pisirdim

ben 1 yumurta , 1,5 kaşık labne koydum ama 1,5 kaşık yulafla çok cıvık oldu daha arttırmak zorunda kaldım ve 4,5 kaşık oldu, 4 adet çıktı şimdi pişiyorlar, yani 3 günde bitirmem gerek artık birini 3 e bölüp 1tam 1/3 yiyeceğim bir günde

kızlar siz dukan diyeti kitabını okumuş muydunuz yoksa netteki bilgiler ışığında mı uyguluyosunuz?diyet kitaplarına da bir gözattım ama çok detaylı bilgiye ulaşamadım.

aldente bu arada röntgencilik acayip zevklidir, ben küçükken ışığı kapalı odada pencereden hep evleri dikizlerdim, insanın doğasında var

Back