ayyy canım sağol.listeyi ekledim dosyama.eşim dün burundan bi operasyon geçirdi.gün içinde iyiydim ama akşam misafirler pasta getirmiş ondan kaçamak yaptım.
suyu ben gece içiyorum kızlar iyi oluyor sıksık wc sıkıntısı olmuyor.içip uyuyorum wc ye kalkınca bi daha içiyorum .
mutlaka oynar cünkü güzel yaptin ama 5 gün yapmadan yine birakma diye isrardayim
valla cnm sabah aç karnına tartılcam işte illaki gr oynaması lazım diye diye düşünüyorum sence?yani oynamışsa gr olarak bilki faydası olacak gibi duruyor yok gr oynamamışsa da aynı sonuç olacak diye bilmiyorum devam etsem mi etsem mi diye..
olmadı sabah tartılınca buraya yazarım sende yarın sabah karar verirsin hangisini yapcağına ..eğer ki vermişsem sen de buna başlarsın bize katılırsın uyar mı sna ?
bi de sen kaç kilosun cnm boy kaç?
ahh ahhh ben de ünideyim bi aralar valla 54 kio idim çıtırdım şimdi oldum ...... :))
burası geceleyin şenlikli oluyomuş
ama benim yatmam lazım.sabah 7de kalkıyorum.
bu arada her okuduğumda aklıma su geliyor ve gidip 1 bardak su içiyorum.güzel motive oluyor insana.
su
suuu
suuuuuuu
zayıflamama yardımcı olacaksa günde 4 litre de içerim zorla
gecmis olsun canim. ay peki gece wc ihtiyaci duymuyormusun su icince insan rahat uyku uyuyamaz wc'ye gitmekten
akşam genelde benle peri abla muhabbeti var biz açıyoz bu saatler de sonra birileri katılıyo bakıyoz bi kaç kişi olmuşuz ben alıştım valla akşam burda en fazla peri ablayla takılıyorum ayrıca bugün okula giyorum yolda aklıma geldin peri abla :))) diyorum şimdi napıyo uyguluyo mu inş. bozmaz falan...kendi kendime konuşa konuşa gittim :))
tamam peri abla seni dinliycem 5 gün yapmaya çalışacam ama inş yarın birazcık vermiş olurum yaa... cumartesi bitiyo benim seninde cuma valla sabırsızlanıyorumm gelsin şu cuma ve cumartesi .....
bu aksam israrciligim üstümdebence yarinda devam et cuma yap meyve dietini en azindan bir haftayi tamamlamis ol derim nacizane
boyum 1.67 kilom 69(
tamam kemikliyim pek göstermiyorum ama 65 bende gayet iyi duruyor.tabi inebilirsem belki hırs yapıp daha altına da inmeye çalışırım.yani diyeti bırakınca 1-2 kglik boş kontenjanım olsun istiyorum
ben sürekli baskülün tepesindeyim zaten.yarın bildiririm canım.
mesela ben saat başı kalkarım:)
valla ben de aynenn senn gibi düşünüyorum aç ve tok karnına 1-2 arası kilo far k ediyor ben diyorum ki tok karnına olan kilom ideal kilom veya hedef olsun istiyorum sanırım bu konuda sende benim gibi düşünüyorsun.....ii geceler cnm tekrar...
canim benim:)) bu sefer bende cok meraktayim sonuc ne olacak diye
simdi sen yarin tartilicam dedin bir an önce sonucu bildir senin kadar merak ediyorum[/QUOTE
peri abla sabah aç karnına tartılcam bakıcam artıkk ben vermişsem sn de vermişsindir benim kadar muhakkak diye düşünüyorum...bakalım yarın tartılınca hemen yazarım ..bakarsın aldente de başlar yapmaya vermişsem de sana da motiv olurum....amma yok verememişsem de 2 -3 daha kandırırız kendimizi napalım ....
seni mi kırıcam canım yaaaa.haklısın yarın da devam edeyim de cuma sabahı fazla çıkmayayım en azından.hayır,100 gr versem 68 sayıcam kendimi ama yok işte
peki uykun bölününce rahatsiz olmuyormusun uykunu yinede tam alabiliyormusun
canim benimbu hafta kesin vermis olacaksin gercekten cok güzel yaptin
canim benim:)) bu sefer bende cok meraktayim sonuc ne olacak diye
simdi sen yarin tartilicam dedin bir an önce sonucu bildir senin kadar merak ediyorum[/QUOTE
peri abla sabah aç karnına tartılcam bakıcam artıkk ben vermişsem sn de vermişsindir benim kadar muhakkak diye düşünüyorum...bakalım yarın tartılınca hemen yazarım ..bakarsın aldente de başlar yapmaya vermişsem de sana da motiv olurum....amma yok verememişsem de 2 -3 daha kandırırız kendimizi napalım ....
insallah vermissindir mesela diet ayrintilarini okurken ilk 5 günde 3 kg verilebilecigini yaziyordu onun icin belki tam 5 gün yapildiginda etkisini gösterir. yarin mesela az inmis olursun ama 5. gün sonunda esas fark olur diye düsünüyorum
var yaaaa!senden harika bi yaşam koçu olur.acayip motive ediyosun beni ve sanırım her birimizi
ben kaçar kızlar.hadi Allah rahatlık versin.siz de yatın zıbarın,aklım burda kalacak yoksa
ben kaçar kızlar.hadi Allah rahatlık versin.siz de yatın zıbarın,aklım burda kalacak yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?