Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

gecmis olsun canim. ay peki gece wc ihtiyaci duymuyormusun su icince insan rahat uyku uyuyamaz wc'ye gitmekten

mutlaka oynar cünkü güzel yaptin ama 5 gün yapmadan yine birakma diye isrardayim

akşam genelde benle peri abla muhabbeti var biz açıyoz bu saatler de sonra birileri katılıyo bakıyoz bi kaç kişi olmuşuz ben alıştım valla akşam burda en fazla peri ablayla takılıyorum ayrıca bugün okula giyorum yolda aklıma geldin peri abla :))) diyorum şimdi napıyo uyguluyo mu inş. bozmaz falan...kendi kendime konuşa konuşa gittim :))

tamam peri abla seni dinliycem 5 gün yapmaya çalışacam ama inş yarın birazcık vermiş olurum yaa... cumartesi bitiyo benim seninde cuma valla sabırsızlanıyorumm gelsin şu cuma ve cumartesi .....

boyum 1.67 kilom 69(
tamam kemikliyim pek göstermiyorum ama 65 bende gayet iyi duruyor.tabi inebilirsem belki hırs yapıp daha altına da inmeye çalışırım.yani diyeti bırakınca 1-2 kglik boş kontenjanım olsun istiyorum
ben sürekli baskülün tepesindeyim zaten.yarın bildiririm canım.

tamam cnm sen uyu yarın devam ederizz... ii geceler.....

canim benim:)) bu sefer bende cok meraktayim sonuc ne olacak diye
simdi sen yarin tartilicam dedin bir an önce sonucu bildir senin kadar merak ediyorum

bu aksam israrciligim üstümde bence yarinda devam et cuma yap meyve dietini en azindan bir haftayi tamamlamis ol derim nacizane

seni mi kırıcam canım yaaaa.haklısın yarın da devam edeyim de cuma sabahı fazla çıkmayayım en azından.hayır,100 gr versem 68 sayıcam kendimi ama yok işte

valla ben de aynenn senn gibi düşünüyorum aç ve tok karnına 1-2 arası kilo far k ediyor ben diyorum ki tok karnına olan kilom ideal kilom veya hedef olsun istiyorum sanırım bu konuda sende benim gibi düşünüyorsun.....ii geceler cnm tekrar...

evet aynen öyle.iyi geceler kızlar,kovalasın sizi tavşanlar

peki uykun bölününce rahatsiz olmuyormusun uykunu yinede tam alabiliyormusun

yok anacım nerdeeee.sabah tv başında uyuklayp kendime gelince 2 dkda hazırlanıp çıkıyorum.Allahtan pratiğim hazırlanma konusunda.şöyle kafamı aşağı eğip saçlarımı bi karıştırıyorum,gözüme de bir kalem,bulduğun kıyafeti giy oldu da bitti işte.
tabi okula gider gitmez ayılmak için kantine gidip çay içiyorumüstüne kahve sonra tekrar çay vs.bu döngü böyle sürüp gidiyo.

kızlar çıtır olma yolunda gidiyoruz sakın ha sakın kaçamak yapmamaya çalışın !!!!!!!hepimiz verelim şu kiloları çıtır olalım giyelim sıkı sıkı badileri ,dar dar kotları....tey teyy :)) )))
sonra da çıtırçıtır gezelim....nasıl bir özgüven veriyor ama kızlar yaa bu çıtırlık ...ne giyseniz yakışıyo hiç bir yeriniz pörtlemiyo bakan bi daha dönüp bakıyo ooooooooooo kıza bak diyooo...tey tey:)))))
değme keyfime vallaa....beğenilmek ve kendini beenmek süper bi duygu valla.....
biz bu yola çıktık canlarımmmm....yememek var bu uğurda dönmek yokkkkk.................
bu hedefle yola devammmmmmm........ sakın etrafta sizi çirkinleştirecek sözlere aldmayın,o sizi bu hale getirmiş ve getirecek olan yiyeceklere kanıp bakmayınnnnn.....düşmanlarımız çok ama bizde bu azim varken hedef çok uzak değil....hadi kızlarrr gösterin kendinizzi..............
hepimiz birimiz birimiz hepimiz için......................
devammmm tammm gazlaaaaa.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…