Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

valla peri abla güsel bozmamışsın sen de...suyu nasıl içtin şişmişsindir... :)
ya ben günde 1 2 bardak içerim zorla başkada içemiyorum valla yaaa..şimdi ben su içmesem kilo veremeyecem mi..

her ictigimde iki bardak ictim mideyi gercekten acayip sisiriyor sanki yemek yemis gibi hissediyorsun
su icmedigin halde tabiki kilo verirsin ama ictiginde daha basarili olursun hem saglik acisindanda daha iyi yani

maalesef ne siyah cay nede bitki cayi suyun yerini tutmuyor ben daha önce tv'de izlemistim su vücudu temizliyor diye dr. demistiki siz evinizi cay ilemi temizleyince temiz olur yoksa saf su ilemi? vücudunuzda ayni sekilde demisti suyun bu kadar önemini bildigim halde bende icemiyorum bugün zorlada olsa ictim sende kendini sartlandir icmeye calis

valla şöyle olsa mesela içine biraz limon sıkılsa felan o şekilde de olsa bence en azından limonata diye kendimi kandırım bi iki tatlandırıcı da atarım içine...
amabizim dukanda limon yasak demi ?

ay hiç keyfim yoktu ama çok güldüm ya, sen çok yaşa:1::1::1:

boşver canım onlarda pilav yemesin, salata, fasulye mis gibi:13:

valla bu akşam biraz abarttım.4-5 kaşık fasulye yedim,bir de göbek ve maydanozla salata ve tabi olmazsa olmazım peynir.
diyet yapıcam diye kolestrolden gitmezsem iyidir.
hep birlikte yaşayalım inşallah canım:)

valla şöyle olsa mesela içine biraz limon sıkılsa felan o şekilde de olsa bence en azından limonata diye kendimi kandırım bi iki tatlandırıcı da atarım içine...
amabizim dukanda limon yasak demi ?

suyun yerini hicbirseyle degistiremezsin sirke serbestde limon yazmiyor

aldente cnm merhaba...valla biliosun beni 1 hafta yaptım bu kbyi 25-30 tuttum ama gr oynamadı..
bende dukana geçtim..yarın tartılacam sabah yrın 3. gün oluyor bakalım gr olsada fark varsa iiolacak..yok fark yoksa da artık yarın düşünecem onu..
sen de veremiosun bildiğim kdarı ile yarın fark olursa bilgilendirecem o na göre snde başla işte istersen cnm ?

valla bu akşam biraz abarttım.4-5 kaşık fasulye yedim,bir de göbek ve maydanozla salata ve tabi olmazsa olmazım peynir.
diyet yapıcam diye kolestrolden gitmezsem iyidir.
hep birlikte yaşayalım inşallah canım:)

ben ortada abarti birsey göremedim gün icinde yediklerin hepsi bizim diet icin uygun kacamak yine yok süper devam ediyorsun:13:

aldente cnm merhaba...valla biliosun beni 1 hafta yaptım bu kbyi 25-30 tuttum ama gr oynamadı..
bende dukana geçtim..yarın tartılacam sabah yrın 3. gün oluyor bakalım gr olsada fark varsa iiolacak..yok fark yoksa da artık yarın düşünecem onu..
sen de veremiosun bildiğim kdarı ile yarın fark olursa bilgilendirecem o na göre snde başla işte istersen cnm ?

ben en az 5 gün yapmani öneririm ondan sonra düsün devam edip etmiyecegine

yarın için meyveye geçsem mi yoksa devam mı etsem diye düşünmekteyim:28:
sabahki ruh ve mide halime göre karar vericem artık.
evet canım ben de 1 ayı aşkındır aynı kilolarda sürünmekteyim.sizin sonuçlara göre belki ben de başlarım dukana.

ben en az 5 gün yapmani öneririm ondan sonra düsün devam edip etmiyecegine

gr oynamayabilir diyosun yani takma demek oluyor u yarınki kiloyu..ama peri abla 100 gr da olsa fark ederse bilki zayıflatıyor diye düşünüyorum bende o yüzden diyorum yani..çünkü ben bir hafta kb yaptım gr oynamadı bundan da korkuyorum aynısı olcak diye yaa :(

gr oynamayabilir diyosun yani takma demek oluyor u yarınki kiloyu..ama peri abla 100 gr da olsa fark ederse bilki zayıflatıyor diye düşünüyorum bende o yüzden diyorum yani..çünkü ben bir hafta kb yaptım gr oynamadı bundan da korkuyorum aynısı olcak diye yaa :(

mutlaka oynar cünkü güzel yaptin ama 5 gün yapmadan yine birakma diye isrardayim

burası geceleyin şenlikli oluyomuş:27::27:
ama benim yatmam lazım.sabah 7de kalkıyorum.
bu arada her okuduğumda aklıma su geliyor ve gidip 1 bardak su içiyorum.güzel motive oluyor insana.
su
suuu
suuuuuuu
zayıflamama yardımcı olacaksa günde 4 litre de içerim zorla:27:

evet canım ben de 1 ayı aşkındır aynı kilolarda sürünmekteyim.sizin sonuçlara göre belki ben de başlarım dukana.

bu aksam israrciligim üstümde:1: bence yarinda devam et cuma yap meyve dietini en azindan bir haftayi tamamlamis ol derim nacizane:61:

Aylin'ciğim gerçekten çok güzelsin, maşallah, aşk da yaramıştır :34:

Esra'cığım moralini bozma, zararın neresinden dönsek kardır, oturmaz hemen o kilolar, hemencecik verirsin.

Peri'ciğim wasa pizza denedin mi? Bak yukarda tahinli bir şey var wasayla yenebilir diyor.

Guide merhabalar. Ben bir de ekmeksiz pizza yapıyorum. Küçük bir tavada mantar, biber, domates, sosis kavuruyorum. Ama sıkışık sıkışık oluyor. Biraz da sarımsak koyuyorum. Üzerine bol kaşar rendeliyorum. Vallahi de pizzaya benziyor :34: Kabak tarifimiz vardı. Kabakları haşlayıp kayık gibi oyuyorsun, ben az soğan ve salça ile kavrulmuş kıyma ile doldurup kaşarla kapatıp fırınlıyorum. Sanırım Aslı beyaz peynir, yumurta, yeşillik ile doldurup fırınlıyor. Patlıcanları da ince dilimler halinde kesip, arasına dil peyniri sarıp fırınlıyordu bir arkadaşımız da. Aklıma ilk gelenler bunlar.

ayyy canım sağol.listeyi ekledim dosyama.eşim dün burundan bi operasyon geçirdi.gün içinde iyiydim ama akşam misafirler pasta getirmiş ondan kaçamak yaptım.
suyu ben gece içiyorum kızlar iyi oluyor sıksık wc sıkıntısı olmuyor.içip uyuyorum wc ye kalkınca bi daha içiyorum .

valla cnm sabah aç karnına tartılcam işte illaki gr oynaması lazım diye diye düşünüyorum sence?yani oynamışsa gr olarak bilki faydası olacak gibi duruyor yok gr oynamamışsa da aynı sonuç olacak diye bilmiyorum devam etsem mi etsem mi diye..
olmadı sabah tartılınca buraya yazarım sende yarın sabah karar verirsin hangisini yapcağına ..eğer ki vermişsem sen de buna başlarsın bize katılırsın uyar mı sna ?

bi de sen kaç kilosun cnm boy kaç?
ahh ahhh ben de ünideyim bi aralar valla 54 kio idim çıtırdım şimdi oldum ...... :))

burası geceleyin şenlikli oluyomuş:27::27:
ama benim yatmam lazım.sabah 7de kalkıyorum.
bu arada her okuduğumda aklıma su geliyor ve gidip 1 bardak su içiyorum.güzel motive oluyor insana.
su
suuu
suuuuuuu
zayıflamama yardımcı olacaksa günde 4 litre de içerim zorla:27:

iyi geceler iyi dersler
burasi her türlü motive acisindan süperde bir tek su konusunda ben olamiyorum:78:

Back