hımmm.biraz zahmetli görünüyor.sen işin içinde olduğun için sanırım bizden daha kolay halledersin.
her hastanede yapılıyor mu acaba,yoksa büyük hastanelerde,tıp fakültelerinde falan mı?
bu arada çok geçmiş olsun canım.sen yaptırdığın zaman bizimle paylaşırsın,daha çok bilgi sahibi oluruz.
chesse katiliyorum canim cuma günü tartildiginda oynama olmazsa cumartesi pazar metabolizmayi sasirt
herhangi bir hastanede yapılmıyor, bunu türkiyeye getirenlerden biri arkadaşım, ege bölgesinde olup da yaptırmak isteyenler benimle iletişim kurabilirler, örneklerini alıp gönderebilirim, test amerikada yapılıyor,sonuçlar 4-6 haftada çıkıyor
evet benim için imkansız demekki.canım hangi hastanedeydin sen?
ye diyosunuz yani:)))
zevkle.
şimdi hep pazar ya da p.tesi başlayıp hafta içinde bozduğum için bu hafta bozmıycam dedim kendime.bu kadar kasmaya bu kadar direnç sinirimi bozuyor artık.olmadı yarın meyve günü yapayım.belki wcye çıkmama da faydası olur.
sof, esoess ve diğerleri noldu ya, bırakan çok oldu sanırım, çok azaldık, ay ben diyette olmadığım halde burdayım, siz nerdesiniz
Selam kızlar,
Oglanı yuvaya başlattım gene o yuzden sabahtan öglene kadar dışardayım artık hep..
Ama cocukları beklerken 3 saat spor yapmaya karar verdik arkadasımla..Bakalım başarılı olabilecek miyiz..
Vaguscum test çok guzel geliyor kulaga..Ben de york testi yaptırmayı düşünüyordum aslında..Bu dedigin daha guzel ama, istanbulda yapılan elbet bir iki yer vardır..Bir araştırmak lazım bunu..
Saol bilgilendirmelerin icin bizleri..
Pericimm suyunu lutfen bak Arzunun da dedigi gibi arttır.Ben de zaten en azından bagırsakların icin cok önemli diyordum halbuki diyet için de cok gerekliymiş..Zorla da olsa ilaç niyetine dik suları kafana..En azından az kaldı bitmesine diyetin öyle düşün..
Arzucumm sen hangi diyette mutluysan onu yap tatlım ben şaka yapıyorum..İnsallah dayanırsın sonuna kadar ben de cok merak ediyorum sonuclarını..
Masumcumm cnm özledik seni yaa cok az giriyorsun sen de benim gibi..Giremedigimiz icin motivasyon eksikligimiz ne yazık ki oluyor..Keske daha cok girsen sen de..
Chesscim valla girip de yazıyorsun hala hayranım sana..Ben istedigim kiloya insem acaba gelir miyim diye soruyorum kendime..Ama ne guzel bak sen de geri almıyorsun verdigin kiloları..
Kızlar ben çatlaklar için bonie diye bir krem aldım..Bir de ölüdeniz tuzundan peelingi var..Ona başladım p.tesi gunu..Cok kişi yazmış memnunum diye..Bakalım işe yarayacak mı..Sizlerle paylaşıcam bir ay sonra..
aslicim bu arada spor isini iyi düsünmüssünüz:13: havalar güzellesti artik yürüyüs bile yapsaniz cok faydasini görürsünüz siz ne yapmayi düsünüyorsunuz
aSLIIIII keşke bende spor yapabillsemm süperr olurr yaaa...
periiicimm bu arada mönümü yazıorum yorumla lütfen bugün ilk gün yanlışlarımda olduysa düzeltirim.
sabah 2 yumurtadan yağsız omlet
yağsız beyaz peynir
1 dilim jambon
ara sabahtan kalan biraz peynir
öğle sadece 4 adet parmak köfte ( mecbur kaldım hiç bişey yoktu )
biraz önce haşlama tavuk göğsü
akşamada sanırım biraz daha tavuk ve yağsız yoğurt yerim.
belki nescafe ya da şekersiz 1 türk kahvesi
bakalımm ... heee suyumudaaaa içiorummmmmmmm
ye demiyoruz:18: sasirt diyoruz ve meyve günü güzel bir alternatif yada ben mesela kalori dieti yapmistim kendine uygun bir yeme programi ayarlayabilirsin ben yinede cumaya kadar devam et derim cuma günkü sonuca göre degerlendir istersen
ben hastanede değilim, üniversitenin mediko doktoruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?