• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ama ben öyle anlamak istiyorum:1:
daha önce kalori diyeti yapmıştım şu 4 buçuk ay süren.ve yağsız sebze yemekten iflahım kesilmişti.ama olmadı dönücem tekrar kaloriye.
cuma günü 68leri görmek istiyorum artık.

:1:yok yok öyle anlama sakin:18: bu hafta cok güzel gidiyorsun insallah cuma basküle yansir:34:

:1:yok yok öyle anlama sakin:18: bu hafta cok güzel gidiyorsun insallah cuma basküle yansir:34:

inşallah canım yaaa.
bugün yediklerimi de yazayım adet yerini bulsun:
sabah biraz kaşar
öğlen okulda:7-8 tane minik kraker
eve gelince50 gr kadar çekirdek(üstünde 100grı 5 küsür yazıyodu)
ardından sıkı durun:)
küçük bir domates ve biber ve maydanozla pişirdiğim 3 yumurta.
yakında yumurtlamazsam iyidir:)
yine azcık kaşar ve light kola 1" bardak.

ben bu diyete başladığımdan beri yemek yapasım gelmiyor.eşim bir öğün yemek yiyor,oğlumun yemekle hiç alakası yok.varsa yoksa süt,patlamış mısır ve ıvır zıvırlar.yaptığım yemekler bozuluyor,ekmekler çöpe gidiyor.
eşim,demekki her şeyi sen yiyomuşsun diyo:((
onun için mis gibi z.yağlı t.fasulye ve pirinç pilavı yaptım.artık o yer ben izlerim:5:

su içmem lazım ama çaydan ona yer kalmıyor.havalar ısınsa da bol bol su içsek faydası olurdu belki.

evet iste bende bu sebepten dolayi su icemiyorum ben cay hastasiyimdir mesela esim bu hafta sabahci kalkinca kahvalti hazirliyorum kendime bir demlik cayi yalniz bitiriyorum ikindide yine demler icerim:68: ama bugün icmeyi basardim:8:

ben bu diyete başladığımdan beri yemek yapasım gelmiyor.eşim bir öğün yemek yiyor,oğlumun yemekle hiç alakası yok.varsa yoksa süt,patlamış mısır ve ıvır zıvırlar.yaptığım yemekler bozuluyor,ekmekler çöpe gidiyor.
onun için mis gibi z.yağlı t.fasulye ve pirinç pilavı yaptım.artık o yer ben izlerim:5:

pilav degil ama fasulye yiyebilirsin ben esime hergün degisik yemekler yapiyorum ama insan isteyince ne olursa olsun cani istemiyor

inşallah canım yaaa.
bugün yediklerimi de yazayım adet yerini bulsun:
sabah biraz kaşar
öğlen okulda:7-8 tane minik kraker
eve gelince50 gr kadar çekirdek(üstünde 100grı 5 küsür yazıyodu)
ardından sıkı durun:)
küçük bir domates ve biber ve maydanozla pişirdiğim 3 yumurta.
yakında yumurtlamazsam iyidir:)
yine azcık kaşar ve light kola 1" bardak.

:1::1: bu diette en cok yenen yicek zaten tavuk ve yumurta yakinda hepimiz gidakliyacagiz:52:

evet iste bende bu sebepten dolayi su icemiyorum ben cay hastasiyimdir mesela esim bu hafta sabahci kalkinca kahvalti hazirliyorum kendime bir demlik cayi yalniz bitiriyorum ikindide yine demler icerim:68: ama bugün icmeyi basardim:8:

abartmıyorum benim evimde her daim sıcak çay bulunur.okulda da kupa elimde dolaşırım.hatta ayıptır söylemesi derste bile içiyorum:)

ay hiç keyfim yoktu ama çok güldüm ya, sen çok yaşa:1::1::1:

boşver canım onlarda pilav yemesin, salata, fasulye mis gibi:13:

valla çay içtikçe suda içiyorum ben aslında bire iki su içmek lazımmış, yani bi ölçü çay kahve içtiysen, iki ölçü su, çünkü vucudun kafeinden temizlenmesi gerekiyo, yoksa zombii oluyoz gece:53:

Son düzenleme:
Günaydin kizlar ,

benim 2-3 gündür diyetim düzensiz oldu kizim hastalandi hhem dislerinden rahatsizdi hem de atesi vardi bi dis doktoru bi cocuk doktoru derken ögünler karisti yeteri kadar su icemedim bi de üstüne regl basladi bugün tartilmadim da bilmiyorum artik ama bi sislik var belli parmaklarim falan sis insallah kilo degildir regl dönemi bitene kadar tartilmak ta istemiyorum morilim bozulmasin diye bi de dün aksam ilk defa bozdum karisik kuruyemislerden yedim simdi cok pismanim

gecmis olsun canim arada mutlaka kacamaklar oluyor ama önemli olan abartmamak ve devamini getirmemek yoksa maalesef kilo olarak jet hiziyla dönüs yapiyorlar:50:

valla çay içtikçe suda içiyorum ben aslında bire iki su içmek lazımmış, yani bi ölçü çay kahve içtiysen, iki ölçü su, çünkü vucudun kafeinden temizlenmesi gerekiyo, yoksa zombii oluyoz gece:53:

cok haklisin canim ah birde ben alisabilsem su icmeye bugün ilki gerceklestirdim kendime sasiyorum ama zorla ictigimide itiraf edeyim:37:

arzucum yarin söylemeyi düsünüyordum burdayken simdi söyliyeyim tavuk cigeride serbest seviyorsan yiyebilirsin ben yarin ciger yiyicem:56:

selam kızlar bugünkü menüm
2 haşlama yumurta,yağsız peynir ,
şekersiz çay

tavuk gögsü haşlama,dün light sütten mayaladığım yoğut,ayran

belki sonrada yağsız süt içerim
şimdilik bu kadar
ama ben de su içemiyorum yaa

çay içerim ben de baya ama onun faydası olmuyor muymuş acep ?

peri abla günün nasıl geçti?

diyet nasıl gidiyor..ben yarın sabah aç karnına bi tartılmayı düşünüyorum yarın 3. gün olacak işte benim diyette inş 2 günde de olsa bakayım fark etmiş mi acep
ya ben su içemiorum içmesek de meselyerine bitki çayı felan içsek olur mu bilmiorum ki...

insan sürekli et yiyince sebzenin kiymetini daha cok anliyor bugün daha 3. gün olmasina ragmen et yerken midem bulandi onun icin bugün agirligi yogurda verdim

bugün yediklerim

2 lop yumurta
bir dilim beyaz peynir
biraz firinda hindi
0.5 kg yogurt
veeeeeeeeeeee 3 lt su:52:

valla peri abla güsel bozmamışsın sen de...suyu nasıl içtin şişmişsindir... :)
ya ben günde 1 2 bardak içerim zorla başkada içemiyorum valla yaaa..şimdi ben su içmesem kilo veremeyecem mi..

peri abla günün nasıl geçti?

diyet nasıl gidiyor..ben yarın sabah aç karnına bi tartılmayı düşünüyorum yarın 3. gün olacak işte benim diyette inş 2 günde de olsa bakayım fark etmiş mi acep
ya ben su içemiorum içmesek de meselyerine bitki çayı felan içsek olur mu bilmiorum ki...

maalesef ne siyah cay nede bitki cayi suyun yerini tutmuyor ben daha önce tv'de izlemistim su vücudu temizliyor diye dr. demistiki siz evinizi cay ilemi temizleyince temiz olur yoksa saf su ilemi? vücudunuzda ayni sekilde demisti suyun bu kadar önemini bildigim halde bende icemiyorum bugün zorlada olsa ictim sende kendini sartlandir icmeye calis

Back