• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Hepinize gunaydın..
Su olayını çok abarttım ama nasıl bir hırs geldiyse üstüme içtikce zayıflayacagım gibi gelior..
Bir diyetisyenim seneler önce aksam yemekten sonra icebildigin kadar su iç demişti..Vucud kendini temizliyor o suyla öyle düşün demişti...yani çamaşır makinesinin son durulama suyu gibi..O yuzden ben de akşam içtigim suyu fazlalaştırdım..Dün toplamda yeşil çayla birlikte 4 litre belki 4.5 litre sıvı almışımdır..Tuvaletten çıkamadım anlayacagınız..Ama kilo verebildigimi gormek cok motive ediyor..Keske gecen hafta almasaydım kilo yaa..Şimdi inmiş olucaktım aşagılara..Neyse zararın neresinden dönülse kardır....Hiç zorlanmıyorum..İnsallah boyle devam eder....
Arzucummm satışa getirdin hemen beni bakıyorum...Neyse sen mutlu oldugunu yap tabiki de arkandayım tatlım..Umarım dayanabilirsin cunku cok zor gorunuyor burdan o diyet...
Pericimmm super gidiyorsun az kaldı bakalım kac kilo vericen..Bagırsak sorunu yaşıyor musun onu da merak ettim..
Guidee cnm bence guzel bir başlangıc yaptın ama kesinlikle uzun zaman bizimle olmayı kafaya koy..Baska turlu cok zorlanırsın..Kolay gelsin cnm..

günaydin aslicim zorlanmadan yaptigina sevindim güzelde kilo verirsen süper önemli olan karsiligini alabilmek. ay masallah nasil icebiliyorsun o kadar suyu zaten senin su icmene hayranim ben 1.5 lt'yi zorla bitiriyorum . ah o keskeler yokmu yerken tatli geliyor ama kilo alinca yerini pismanlik aliyor.iki gündür güzel gidiyorum da bakalim basküle nasil yansiyacak:31: bagirsak sorunu var maalesef iki gündür:52:

günaydin aslicim zorlanmadan yaptigina sevindim güzelde kilo verirsen süper önemli olan karsiligini alabilmek. ay masallah nasil icebiliyorsun o kadar suyu zaten senin su icmene hayranim ben 1.5 lt'yi zorla bitiriyorum . ah o keskeler yokmu yerken tatli geliyor ama kilo alinca yerini pismanlik aliyor.iki gündür güzel gidiyorum da bakalim basküle nasil yansiyacak:31: bagirsak sorunu var maalesef iki gündür:52:

Yaa işte en çok korktugum şey..inan sormaya korkuyordum..Asla yapabilecegim bir diyet degil işte ne yazık ki..Benim kilo vermem iyi gidiyor tam 400 gram kaldı en son kilo bildirimi yaptıgım gune..Olsun bu da bişey..Bence yarın o kiloyu yakalarım..Ben suyu bıraktıgım için bu 10 gunde direk kilo aldım..Yani bırakmak dedigim benim 1 lt içmek filan..:)) Ama su kesinlikle kilo verdiriyor buna eminimn..Ne kadar içersen o kadar iyi..Bence sen bu diyette suyu kesinlikle en az 3 litreye çıkart canım cunku su da bagırsakları yumusatır ve çalıştırır..Valla midemi resmen su ile dolduruyorum..Ben de cok merak ediyorum 2 hafta sonunda neler olucak..hadi hayırlısı..

Yaa işte en çok korktugum şey..inan sormaya korkuyordum..Asla yapabilecegim bir diyet degil işte ne yazık ki..Benim kilo vermem iyi gidiyor tam 400 gram kaldı en son kilo bildirimi yaptıgım gune..Olsun bu da bişey..Bence yarın o kiloyu yakalarım..Ben suyu bıraktıgım için bu 10 gunde direk kilo aldım..Yani bırakmak dedigim benim 1 lt içmek filan..:)) Ama su kesinlikle kilo verdiriyor buna eminimn..Ne kadar içersen o kadar iyi..Bence sen bu diyette suyu kesinlikle en az 3 litreye çıkart canım cunku su da bagırsakları yumusatır ve çalıştırır..Valla midemi resmen su ile dolduruyorum..Ben de cok merak ediyorum 2 hafta sonunda neler olucak..hadi hayırlısı..

suyun etkisini biliyorum ama iste icemiyorum inan gitmiyor bu ictigimi bile zorla iciyorum:37:
:nazar: güzel vermissin ben daha önce denemistim senin yaptigin dieti ama o zaman tabi midem büyüktü kahvaltidaki ölcüyü yedigimde hicbirsey yememis gibi hissediyordum doymuyordum devamini onun icin yapamadim

günayyyydınnnnn kızzzlarrrrrrrrrrrr :)))

bugün çok büyük bir gazla başladım rejime hadi bakalımm.. Pericimm bugün ilk günümm daha tam bilmediğimden saçmalayabilirim :)

ben sabah

yağsız beyaz peynir ( hiç sevmem) ,
1 dilim hindi füme ,
2 yumurtadan yağsız az tuzlu omlet ( bundan pek emin değilim yiyebilir miydim ? ki yedim :)

öğlen ne yerim bilmiorum biraz hazırlıksız geldim iş yerine dün sadece yoğurt ve peynir aldığım için tavuk olayını ayarlayamadım mutfağa yaptırcam işte.

Bu arada 2 tartımız var 2 sindede sabah tartıldım. Hangisini ciddiye alayım bile miyorum

biri 82.5 gösterdi diğeri 82

her iki durumdada 82 olduğum içinnn ağlamakkkk istiorummm :59:

65 olmam lazım 17 kilo lazımmm..

Aslııııııııııııı canımmmmmmmmmmm sattınn beni deme nolurrr :))) bu diyette TAVUK serbest yine diye kandırdılarrrr beniiiiiii:66::54:

bu arada dukan ı yapan arkladaşlar ve peri günde mecbur mecbur mecbur 2.5 -3 litre içilmesi gerekliymiş protein aldığımızdan vücuttan onun fazlasını atabilmek böbreklerimizi onu süze bilmesi için yoksa ciddi tehlikeymiş su içmemek o yüzden sende söz ver herkeste söz versin günde ağlaya ağlaya da olsa 3 litre su içicezz mecburuzzz...

Günaydin kizlar ,

benim 2-3 gündür diyetim düzensiz oldu kizim hastalandi hhem dislerinden rahatsizdi hem de atesi vardi bi dis doktoru bi cocuk doktoru derken ögünler karisti yeteri kadar su icemedim bi de üstüne regl basladi bugün tartilmadim da bilmiyorum artik ama bi sislik var belli parmaklarim falan sis insallah kilo degildir regl dönemi bitene kadar tartilmak ta istemiyorum morilim bozulmasin diye bi de dün aksam ilk defa bozdum karisik kuruyemislerden yedim simdi cok pismanim

Günaydin kizlar ,

benim 2-3 gündür diyetim düzensiz oldu kizim hastalandi hhem dislerinden rahatsizdi hem de atesi vardi bi dis doktoru bi cocuk doktoru derken ögünler karisti yeteri kadar su icemedim bi de üstüne regl basladi bugün tartilmadim da bilmiyorum artik ama bi sislik var belli parmaklarim falan sis insallah kilo degildir regl dönemi bitene kadar tartilmak ta istemiyorum morilim bozulmasin diye bi de dün aksam ilk defa bozdum karisik kuruyemislerden yedim simdi cok pismanim

çok geçmiş olsun canım, kuruyemiş kaçamak sayılmaz canım, üzülme:13:
tartılmamaklada çok iyi yapıyosun, sıkı sarıl diyete, regli den sonra olumlu bi şok yaşarsın umarım:13:

Son düzenleme:
Şöyle bir yazı buldum arkadaşlar. Kuryemişleri tartışmıştık ya.

"Kuruyemişler düşük karbonhidratlı yaşam tarzına çok uygundurlar ancak aynı zamanda kilo kaybını da yavaşlatabilirler çünkü fazla yenmesi kolaydır ve kalorice yüksektirler. Eğer keuryemişleri programınızın kilo kaybı safhasında yiyecekseniz, onları uygun porsiyonara bölün. 15 badem bir porsiyondur. Eğer büyük torbalarla satın alıyorsanız, atıştırmak için tüm torbayı beraberinizde almayın, porsiyonlara ayırın, küçük torbalara koyun ve torbanın gerisini bırakın. İşte tatlı isteğine karşı temiz bir çözüm: Biraz çiğ bademi tereyağında kavurun, yada pişirip üzerrine erimiş tereyağı ilave edin. İsterseniz biraz deniz tuzu ekleyin. Ancak porsiyon kuralını unutmayın. Şu mükemmel iştah bastırıcısını deneyin1 yemek kaşığı tahini ve organik soyayı karıştırın. Karışımı sap kereviz ve yeşil salata hatta Wasa ekmeği gibi düşük karbonhidratlı atıştırmalıkların üzerine sos olarak kullanın. İştahınızı tatmin edecek ve mineral eksikliklerini azaltacaktır. En kararlı sebze sevmeyen kişi bile bir tabak kızarmış sebze ile baştan çıkarılabilir. Bir tutam sebze – her türlü biber ve kök sebze: havuç, yabani havuç, pancar ve soğan bu yöntemle uyumludur.- alın, kesin ve bir kızartma tavasına koyup biraz zeytin yağı ekleyin. 30-40 dakika fırında pişirin. Kızartma hiç tatmadığınız bir lezzet ve tatlılık verecek."

Aylin'ciğim gerçekten çok güzelsin, maşallah, aşk da yaramıştır :34:

Esra'cığım moralini bozma, zararın neresinden dönsek kardır, oturmaz hemen o kilolar, hemencecik verirsin.

Peri'ciğim wasa pizza denedin mi? Bak yukarda tahinli bir şey var wasayla yenebilir diyor.

Guide merhabalar. Ben bir de ekmeksiz pizza yapıyorum. Küçük bir tavada mantar, biber, domates, sosis kavuruyorum. Ama sıkışık sıkışık oluyor. Biraz da sarımsak koyuyorum. Üzerine bol kaşar rendeliyorum. Vallahi de pizzaya benziyor :34: Kabak tarifimiz vardı. Kabakları haşlayıp kayık gibi oyuyorsun, ben az soğan ve salça ile kavrulmuş kıyma ile doldurup kaşarla kapatıp fırınlıyorum. Sanırım Aslı beyaz peynir, yumurta, yeşillik ile doldurup fırınlıyor. Patlıcanları da ince dilimler halinde kesip, arasına dil peyniri sarıp fırınlıyordu bir arkadaşımız da. Aklıma ilk gelenler bunlar.

Son düzenleme:
merhaba hanımlar

Aylincim dün resimini görememiştim hata vermişti bugün özellikle baktım çok hoşsun canım kilo vermiş halinlede resim isteriz artık.

Peri , Arzu dukan diyetine dönmüşsünüz sanırım başarılar dilerim biraz ağır gibi ama olsun duraklamalara iyi gelir.

Ben 10 günde aldığım 1,1 kilo ile boğuşuyorum aktardan şu elma çayı için çubuk tarçın aldım , gündüz içmek içinde bir paket rezene bir pakette yeşil çay aldım . Gündüz birer fincan bu poşet çaylardan akşamlarıda elma çayı yapıp içeyim bakalım. Rezene çayı çok güzel ödem atıyor. Umarım yağlanmamışımdır ödemdir çaylarla atarım.

merhaba hanımlar

Aylincim dün resimini görememiştim hata vermişti bugün özellikle baktım çok hoşsun canım kilo vermiş halinlede resim isteriz artık.

Peri , Arzu dukan diyetine dönmüşsünüz sanırım başarılar dilerim biraz ağır gibi ama olsun duraklamalara iyi gelir.

Ben 10 günde aldığım 1,1 kilo ile boğuşuyorum aktardan şu elma çayı için çubuk tarçın aldım , gündüz içmek içinde bir paket rezene bir pakette yeşil çay aldım . Gündüz birer fincan bu poşet çaylardan akşamlarıda elma çayı yapıp içeyim bakalım. Rezene çayı çok güzel ödem atıyor. Umarım yağlanmamışımdır ödemdir çaylarla atarım.

o kadar kısa sürede yağlanman imkansız canım y, yeşil çay ve rezenenin çok iyi geleceğine eminim, insana moral veriyor, çünkü yağ dışında karında şişkinlik varsa indiriyor, zayıflamış gibi hafif hissediyorsun:13:

bu arada geçmişee bakarken Guide gelmişşş...

Canımm bende bazenn bırakıorumm ama hemen geri gelip motive olmayaa çalışıorummm.. Sende gel tekrar aramızaaa artık kurtulalım şunlardann.. Bak kafana yatarsa sende periyle yaptığımız rejimden yap hemen bi kaç kilo verirsen süper iyi hisssedersin kendiniii..

Esraaa canımmm senin yazdıklarınıdaa okudum .. hiç moralini bozmaa.. biraz dağıttımm oohh dee sonra sımsıkı sarıl rejiminee tekrarrr.. burası motive kaynağııı..

MASUMUMMMMMM canımmm... sende bir an önce kosantre olupp tekrar başlaa bitanemmm bakk ne güzell her günn gelip bişileerr yazıodukkkk:54:

Canımm aslında ben diyeti çok bozmuyorum arada fire veriyorum ama buraya sık giremiyorum birde 68 de kaldım ne veriyorum ne alıyorum. 68 den inmem lazım.

Aylin'ciğim gerçekten çok güzelsin, maşallah, aşk da yaramıştır :34:

Esra'cığım moralini bozma, zararın neresinden dönsek kardır, oturmaz hemen o kilolar, hemencecik verirsin.

Peri'ciğim wasa pizza denedin mi? Bak yukarda tahinli bir şey var wasayla yenebilir diyor.

Guide merhabalar. Ben bir de ekmeksiz pizza yapıyorum. Küçük bir tavada mantar, biber, domates, sosis kavuruyorum. Ama sıkışık sıkışık oluyor. Biraz da sarımsak koyuyorum. Üzerine bol kaşar rendeliyorum. Vallahi de pizzaya benziyor :34: Kabak tarifimiz vardı. Kabakları haşlayıp kayık gibi oyuyorsun, ben az soğan ve salça ile kavrulmuş kıyma ile doldurup kaşarla kapatıp fırınlıyorum. Sanırım Aslı beyaz peynir, yumurta, yeşillik ile doldurup fırınlıyor. Patlıcanları da ince dilimler halinde kesip, arasına dil peyniri sarıp fırınlıyordu bir arkadaşımız da. Aklıma ilk gelenler bunlar.

Semilunacığım bu senin ekmeksiz pizzandan bende yapmıştım gerçekten güzel oluyor.

selam kızlar,
sabah 100 gr kadar kaşar yedim.az önce de 7-8 tane kraker.
o kadar dikkat etmeme rağmen baskülde gr oynamıyor hala.günde 25-30u geçtiğimi sanmıyorum ve hala aynı yerdeyim.ama pes etmedim.bugün yine baklava vardı fakat yemedim.kendimi kutluyorum ama cuma günü yine aynı rakamı görmekten korkuyorum açıkcası:(

selam kızlar,
o kadar dikkat etmeme rağmen baskülde gr oynamıyor hala.günde 25-30u geçtiğimi sanmıyorum ve hala aynı yerdeyim.ama pes etmedim.bugün yine baklava vardı fakat yemedim.kendimi kutluyorum ama cuma günü yine aynı rakamı görmekten korkuyorum açıkcası:(

metabolizmayı şaşırt canım sende, kısa süreli diyet değiştir ya da bi öğün istediğini ye:13:

Son düzenleme:
arzucum kahvaltin cok güzel olmus yumurtada teredüt etmissin ama günde 3-4 yeme hakkin var yagsizda omlet yapmissin baslangic süper canim:46:
bugün kendimi zorluyacagim bakalim suyu ne kadar arttirabilicem:44:

semiluna daha denemedim canim su an dukan dieti yapiyorum ve ekmek kasar yasak dukan bittigi an mutlaka deniyecegim:34:

merhaba hanımlar

saol canim bencede kesin hemen yaglanma olmamistir caylarla rahatlarsin insallah:34:

selam kızlar,

chesse katiliyorum canim cuma günü tartildiginda oynama olmazsa cumartesi pazar metabolizmayi sasirt

Back