Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah verirsin canım azmedersen olur ben kafayı bozmuştum bu kilo verme işiyle gerçekten istedim kendimi eskisi gibi görmey hayal ediyordum
istersen olur![]()
hepsini yaşadım biliyoruminş. cnm yaaa ben de bıktım valla..kıyafetlerimin hiç biri olmuyor valla..giyecek bişeyim de kalmadı üstüne üstlük ha vericem ha vericem diye bi,şeyde almak istemiyorum kendime bakalım artık ...
bir de atraftakiler meraklı
yok hamilemisin
yok şekerinmi var
anti depresanmı alıyosun
meraklılar ya duba gibi oldun
bir tanesi dana gibiydin dedi
kızkardeşimin komşusuda ablanının ne büyük poposu var dı dimi demiş ona bile dert olnuş
delirtir bu millet insanı
Kızlar gunaydın hepinizee...
Guidecım hoşgeldin..Umarım bu sefer bırakmazsın diyeti..Hepbirlikte gene guzel kilolar veririz..
Ben 5 ayın sonunda KB diyetinden biraz sıkıldım ve simdi 2 haftalık nesfit diyeti yapıyorum..
Sonra KB ye devam tabiki..
Kızlar geçen haftaki kacamaklarım yuzunden dün sabah itibariylen tam tamina 1.8kg fazla çıkmıştım..
O kadar kotuydu ki moralim,ama bu sabah dünkü diyetim sayesinde hemen 1kg su gitmiş çok şukur..
Kilolar oturmadan vermek cok ama cok önemli..Ama bir tartılara küsersem 3-5 hafta tartılmazsam ve yemeye devam edersem ben direk 10 kilo alırım..İnanılmaz musait bünyem ne yazık ki....
Neyse asla ipin ucunu kaçırıp bir daha kilo almak istemiyorum...
Ben de sizlerle dün ne yedigimi paylaşmak istiyorum...Biliyorum sizden cok farklı bir diyet ama yediklerimi yazınca rahatlıyorum..
Sabah 5-6 Kaşık nesfit ve az yaglı yarım bardak süt
Oglen 4-5 yemek kaşıgı kıymalı taze fasulye(sadece kıymanın yagı)
2 Kaşık bulgur pilavı
1 kepce tarhana çorbası
2 kaşık yogurt
Ara 6-7 adet çagla
3 adet kuru kayısı
Akşam 5-6 kaşık nesfit ve yarım bardak süt..
Ayrıca 3 litre su ve 3 fincan yeşil çay :)
Meyve yemeyi çok özlemişim..Özellikle bol bol kuru kayısı yiyecegim bu diyette..Çünkü yağı kesince bagırsaklarımın da durmasını istemiyorum..
HEPINIZE GÜNAYDIN ARKADASLAR
bugün erkenciyim![]()
ay evet kimizde az uyuduk sanırım,günaydın canım
asli günaydin sekerim oh en sonunda yeniden aramizdasin yazdiklarin konusunda cok haklisin kacamak yapildiginda cikilan fazla kilo aninda verilmezse oturabilir ne güzel seninde hemen gitmis eminim bu degisiklik sana iyi gelicektir bende dün dukana basladim bakalim cuma günkü sonucu cok merak ediyorum:97:
Okudum yazdıklarını..super gidiyosun tatlım..ama o benim icin tehlikeli bir diyet..çunku sebze yemiyorsun yağ da yemiyorsun..Ben hemen kabız olurum kesin ve dr en basta bunu yasakladı bana..neyse birsekilde verelim dekiloları..nasıl oldugunun önemi yok...suyu azalttıgım anda kilo alıyorum ben..bunu çözdüm aslında..yediklerimden çok içtigim su etkiliyo beni..
55 ben geliyorum bekle beni....
Kızlar hem gece hem sabah burda olmayı nasıl başarıyorsunuz :))))
Helal valla..ben erken kalkarım her sabah oglum saolsun ama aksam en gec 12 de yatarım hafta içi...
arzuuuuu nerdesin sekerimmm?? hadi bugun gel bari..
kızlar siz geceleri hep ayakta mısınız?burası gündüz sakin,gece hararetli:))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
sabah tereyağında 2 yumurta,yanında yarım dilim çavdar ekmeği yedim.şimdi de sütlü neskafemi içiyorum.
kaç gündür wcye uğramadım unuttum(
birkacimiz ayni zamanda gece kusuyuzsüper gidiyorsun
bu cuma bence hepimiz icin sevindirici olacak
![]()
kızlar siz geceleri hep ayakta mısınız?burası gündüz sakin,gece hararetli:))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
sabah tereyağında 2 yumurta,yanında yarım dilim çavdar ekmeği yedim.şimdi de sütlü neskafemi içiyorum.
kaç gündür wcye uğramadım unuttum(