Bu arada yanlış anlaşılmasın kızlar. Tatlıdan bahsedenlere küsmüyoruzAma motivasyona geri dönmek lazım artık. Biri üzülmüş. Üzülmesin. Tabi ki kaçamak yapınca da burada paylaşabiliriz. İtiraf edebiliriz ama sonra ne yapıyoruz??? Haşlıyoruz bir yumurta. Tamamm mı
yaaa canım, sen az dukanla karıştırsana bu diyeti, bence 2 gün belirleyip sadece yağsız proteinlerden al sadece, yağsız tavuk, et, light peynir çeşit çeşit, biraz turşu, bol şekersiz maden sodası, valla bak bence 2 günde 1 haftada verdiğini verirsin:13:
detoxu yapıyosan bunu hayli hayli yaparsın miktarda kısıtlamadan, açıkmadan, bunuda bi detox gibi düşün, nacizhane tavsiyem
kızlar ben de dahil oluyorum size, beni de alın aranıza. bugun cuma olduguna göre katılabilirim di mi? cumadan cumaya
sen zaten aramizdaydin:13: aylinin istedigi bildirimleri yaparsan senide listeye alir
kilo veren bütün arkadaslarimi kutluyorum
aldentecim sana katiliyorum o fazlalik kesin kilo degildir
bana gelince sadece 100gr vermisimbu hafta sonu kutlamada yok haftaya cumaya kadar kacamakda yapmayip bu haftayi cok güzel degerlendirmek istiyorum
valla bence de değildir:))
canım senin bu duraksama benim bile sinirimi bozdu artık.bu ne ya!ayyy tartılarımız mı bozuldu acaba?
sabah 1dilim çavdar ekmeğiyle kaşar yemiştim.bu saat oldu hala acıkmadım.ekmeğin etkisi mi acaba diye düşünüyorum.hatta şimdi tavuk göğüs kızarttım onu bile yiyesim yok.yoksa sabahki şoktan mı hala karar veremedim:))
okuldan çıkarken eski bir velim,sizi tanıyamadım hocam,kilo mu verdiniz dedi.oysaki onun velisi olduğum dönemden 4-5 kg fazlam var.bi de genç kız gibi duruyosunuz dedi
dün de eşim ne kadar incelmişsin,belin incecik olmuş dedi.ben de,baskül öyle demiyo ama dedim
herkes bişeyler diyo ama baskülüm niye aksini iddia ediyo dersiniz?
bak bu benim icinde gecerli baskülde her ne kadar sonuc degismesede incelme gözle görülür derecede acaba yagdan verdigimiz icin olabilirmi
evet evet,ben de aynen öyle düşünüyorum.bu bile beni çok mutlu ediyo.
bir parça tavuk yedim sadece.gerçi bu kadar uzun süre aç kalmak da iyi değil ama canım istemiyo.
ayrıca moralini bozmaman çok iyi canım.
şimdi şöyle düşünüyorum:diyeti bozduğum günlerde diyet öncesi yediğimden fazlasını yemedimki hemen kilo alayım.gerçi tamam o x ve y lerden yedim ama,o kadar da değil yani.
eee pericim başka başka:))
aldente peri diyaloğuna dönüşmüş olay1:
anam bu kızlar nerdeler?
yarın öğretmen arkadaşlarla toplanma günümüz+dişime film çektirmeye gidicem+düğün var.bu yoğunlukta ipin ucunu kaçırmam inşallah.
bugün tüm yediğim bir parça peynir,bir parça tavuk ve bir dilim ekmek.süper gidiyorum di mi:))
bugünler de ipin ucunu kacirdim.insallah yarin kacirmiyacagim .biraz rahatsizim.bahar nezlesi olmusum. haplarla ayaktayim.
gercekten nerde bizim kizlar kilo bildirim günü herkes kayipkizlar fazlami ciktiniz yoksa
insan kilo veremeyince utanıyo valla yazmaya
ayy dimi ya, benim tatlı düşkünlüğüm yoktur ama buraya geldikçe canım çekiyo, biz bundan sonra tatlı ve şekere X pasta türlerine Y diyelim, telaffuz bile etmeyelim küselim onlara
o zaman benim hic ugramamam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?