• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben de üzerime düşeni aldım yazdıklarından :)ama kesinllikle haklısın ..söylenecek söz yok yazıklarına bence..sonuçta sen diyet yapıyorsun ve ben yediklerimi burda sana diyerek seni teşvik etmiş oldum bilmeden ve düşünemeden..özür dilerim :(
ama şu da var ki arkadaşım yani insan bi şekilde tam uyamıyor her zaman birileri ile de paylaşma gereksinimi duyuyor o suçluluk duygusu mudur nedir bilmem artık her neyse ?? amaç sadece buydu..inş. bundan sonra kaçamak yapmayız hep birlikte kızlarrrr ....

mesajımı geri aldımm ......kimseden özür filan da dilemiyorum....

yani kızlar işin özü aslında şu demek oluyor adam gibi kb ye uyuyorsan foruma gel yazış yoksa buralara gelip kendini bulaştırma başkalarının işini de zorlaştırma ...
kimseye demiyorum haaa..kişisel bişey yok..sadece kendime kızdım..offffff

forumda tatlı yedim dedim diye de üzülmüyorumm..başkalarının işini de zorlaştırmıyoum..sonuçta burda ne yediysek paylaşıyoruz..düşündüm ki dün yanlış düşünmüşüm...boşuna özür dilemişim..
çünkü birileri birilerinden özür diliyorsa,o kişiyi insan yerine koyup en azından bir cümlee cevap yazmaya tenezzül etmek lazım.bu aslında insanlığın,erdemin gereğidir diye düşünüyorum..

şunu da belirtmeden geçmeyeceğim:Her gün tv izliyoruz ,çeşitli yiyecek-içecek vs. her şeye hayatta gerek görsel olarak gerekse sözel olarak maruz kalıyoruz..ancak kimse bizim sonuçta zorla bunları boğazımıza tıkmıyor..yani işin özü aslında bunlar birer bahane olay beyinde bitiyor,bunları yeme ihtiyacı duyduğun için de bunları bahane kılmak vesile oluyor kolayına kaçılıyor ve savunma mekanizmalarını devreye koyuluyor..halbuki bu savunma mekanizmaları problemi çözmez arkadaşlar sadece probleme geçici olaraktan bir çözüm yolu geliştirir..işin temelinde bu var aslında..yani başkalarının yediklerine ve dediklerine takılacağına ilk önce kendi iradene takıl ve problemini çöz işin özüdür..

bundan sonra da kim cevabına cevap yazarsa da benden de cevap alacak yazmayan da benim için burda yok sayılacak...havaya suya konuşmak için yazmıyorum ben burda..onlar kendilerini biliyor..
ne sinirlendim ya...bizi insan olarak görmüyorlarsa ne olarak görüyorlar anlamadım ki..gerçi herkes baktığı gibi görürmüş de o da ayrı...

yazmayacktım bu yazıyı ama 1 oldu 2 -3 derken doldum..bundan sonra böyle ama....

ay kime bu kadar kızdın canım ya, valla banaysa bende çok tatlı muhabbeti yaptım, doğum günlerimiz vardı aldeteyle bol bol pasta muhabebti oldu hatta pasta resmi bile koyuldu, sadece senin yaptığın bişey değil, çok abartılcak bi mevzuda değil, geçmiş sayfalarda sen gelmeden öncede bu muhabetler oluyodu milletin yine canı çekiyodu, yani şaşırdım:26:

cnm sana değil bişey soruyosun adam yerine koyup en azından cevap yazıyorsun tşk ediyorum zaten böyle yapan arkadaşlara...ama bazılarına bişey diyosun adam sanki ne okuyosa cevap vermiyo e sen kime diyosun ?
tüm forumda özür diliyorum kendi adıma bak o kadar kişi var forumda..adam okuyup geçiyor..yani biri senden özür dilese chees sen okuyup ta başkasına mı cevap yazardın o kişiyi kale almadan..yapar mıydın?
o zaman ben havaya suya konuşuyorum demi..neyse chees canımı sıktı işte...

cnm sana değil bişey soruyosun adam yerine koyup en azından cevap yazıyorsun tşk ediyorum zaten böyle yapan arkadaşlara...ama bazılarına bişey diyosun adam sanki ne okuyosa cevap vermiyo e sen kime diyosun ?
tüm forumda özür diliyorum kendi adıma bak o kadar kişi var forumda..adam okuyup geçiyor..yani biri senden özür dilese chees sen okuyup ta başkasına mı cevap yazardın o kişiyi kale almadan..yapar mıydın?
o zaman ben havaya suya konuşuyorum demi..neyse chees canımı sıktı işte...

estagfurullah canım en demek adam yerine koymak falan... zaten özür dilecekte bişey yok ortada ama anlamadım neyse, takma kafana:13:

evet yokmuş ortada özür dileyecek bişey bak bunu doğru söyledin chees..dilemiyorum da zaten..ince düşünüp
herkesten özür dilenmezmiş..tebrübeyle sabit.

tebrik ederim aylincim galiba haftanın biricisi yine sensin. birinciliği kaptırmıyon
bende bildirim yapayım.

başlangıç:65
geçen hafta:61
bu hafta:60,6
giden:400 gr
total giden 4,400
boy:1,65

her hafta güzel başlıyomda güzel devam etmiyor.hedefime ulaşırsam yeni hedef belirlicem.

sagol canim bende seni tebrik ederim yine vermissin... :34:
ben birsey yapmiyorum eriyorum bilemedim valla :52:

valla biz burda ne sıkıntılar yaşıyoruz(!)da üstüne kilo alıyoruz:1:yani ben kendi adıma.salı sabahı 68.5tim,bu sabah 69,7.ama mutsuz değilim.çünkü bu kilo olamaz,sudur kesin:1:
yani konuyu dağıtmayayım:zayıflamanın formülü bulundu arkadaşlar:aşk!
aylin arkadaşımız tecrübe etti,bizlerle paylaştı:1:
çok sevindim senin adına aylincim.hem zayıflıyosun hem de aşıksın:)

ayyyyyyy cok utandiim :26: :nazar: :17: :17: :69: evt hayirlisiyla cok iyi olucak busefer.... sözlendim ayrilmistim busefer iyi düsündüm sectigim insanda..... mutluyum :69: :nazar::nazar:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!1 okuyun!!!

kizlarr gördümki pek kisi bildirim yapmamis.......
bende sayfalari pek okuyamiyorum
o yüzden ÖZENDEN MESAJ atin bana
LÜTFEN LÜTFEN su sekilde: (bazi arkadaslar laf arasinda amaaan sukadar vermisim üff diyorlar ve dogru bildirim yapmayi unutuyorlar :44: )

baslangic:
gecen hafta:
bu hafta:
verilen:
hedef:
boy:

özel mesaj atin bana en iyisi... bende cabuk yaparim listeyi...
gecen haftaki kg cok önemli cünkü gecen hafta listeyi yapamamistim özür diliyorm:

geceye kadar tekrar bildirim yapin da gece yapayim listeyi.... insallah herkes yapar

öptüm

forumda tatlı yedim dedim diye de üzülmüyorumm..başkalarının işini de zorlaştırmıyoum..sonuçta burda ne yediysek paylaşıyoruz..düşündüm ki dün yanlış düşünmüşüm...boşuna özür dilemişim..
çünkü birileri birilerinden özür diliyorsa,o kişiyi insan yerine koyup en azından bir cümlee cevap yazmaya tenezzül etmek lazım.bu aslında insanlığın,erdemin gereğidir diye düşünüyorum..

şunu da belirtmeden geçmeyeceğim:Her gün tv izliyoruz ,çeşitli yiyecek-içecek vs. her şeye hayatta gerek görsel olarak gerekse sözel olarak maruz kalıyoruz..ancak kimse bizim sonuçta zorla bunları boğazımıza tıkmıyor..yani işin özü aslında bunlar birer bahane olay beyinde bitiyor,bunları yeme ihtiyacı duyduğun için de bunları bahane kılmak vesile oluyor kolayına kaçılıyor ve savunma mekanizmalarını devreye koyuluyor..halbuki bu savunma mekanizmaları problemi çözmez arkadaşlar sadece probleme geçici olaraktan bir çözüm yolu geliştirir..işin temelinde bu var aslında..yani başkalarının yediklerine ve dediklerine takılacağına ilk önce kendi iradene takıl ve problemini çöz işin özüdür..

bundan sonra da kim cevabına cevap yazarsa da benden de cevap alacak yazmayan da benim için burda yok sayılacak...havaya suya konuşmak için yazmıyorum ben burda..onlar kendilerini biliyor..
ne sinirlendim ya...bizi insan olarak görmüyorlarsa ne olarak görüyorlar anlamadım ki..gerçi herkes baktığı gibi görürmüş de o da ayrı...

yazmayacktım bu yazıyı ama 1 oldu 2 -3 derken doldum..bundan sonra böyle ama....

günaydin arkadaslar,

asinaz cigim galiba sen bana kirildin dogru yazdiklarini okuyunca biraz sitem ve kirginlik hissetim konunun daha fazla büyümemesi icin de cevap yazmak istemedim bu kesinlikle insan yerine koymamakla bir ilgisi yok.Gecen hafta motivasyon cok düsüktü ben kesinlikle sen tatli muhabbeti yapiyorsun diye düsünerek yazmadim ve kimseden de herhangi bir özür bekliyerek yazmadim yazdiklarimi ben de o gün okuduklarimdan sonra yasadigim celiskileri paylastim sizlerle ve sizlere motivasyon vermeye calistim kendi yasadiklarimdan kacamaklara aman vermeyin demek istedim cünki bi kere firsat verirsen insülin yükseliyor ve vücut devamli ariyor tatliyi.Istemeden yanlis anlasilip seni üzdüysem asil ben senden özür dilerim.

ya kızlar bişey sorcam, bu diyet sizde hiç dalgınlığa sebebiyet verdi mi, ben aşırı dalgınım son günlerde sizin kadar ağır yapmıyorum ben koruma evresindeyim ama acaba diyet yüzünden mi mevsim değişimi yüzünden mi bilemedim, sizde var mı dalgınlık, unutkanlık falan...:26:

ya kızlar bişey sorcam, bu diyet sizde hiç dalgınlığa sebebiyet verdi mi, ben aşırı dalgınım son günlerde sizin kadar ağır yapmıyorum ben koruma evresindeyim ama acaba diyet yüzünden mi mevsim değişimi yüzünden mi bilemedim, sizde var mı dalgınlık, unutkanlık falan...:26:

canim bu sikayetlerin bu diyetle ilgisi oldugunu düsünmüyorum ben de de bu gibi sikayetler oluyor cünki diyet yaparken vücut halsiz düsüyor su an benim oldugum gibi iste arkadaslar bi sey sorunca cevap vermeye bile halim olmuyor sanki kulaklarimda bi bogukluk varmis gibi hissediyorum ve söylenileni gec algiliyorum.

canim bu sikayetlerin bu diyetle ilgisi oldugunu düsünmüyorum ben de de bu gibi sikayetler oluyor cünki diyet yaparken vücut halsiz düsüyor su an benim oldugum gibi iste arkadaslar bi sey sorunca cevap vermeye bile halim olmuyor sanki kulaklarimda bi bogukluk varmis gibi hissediyorum ve söylenileni gec algiliyorum.

canım bu diyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum demişsin sence mevsim değişiminden mi, valla taktım bu konuya, omega 3 de alıyorum ama kafa basmıyo son günlerde:27::27:

aaaa bak bu arada kulakta dolgunluk hissi bende de var, ilginç valla:26:

canım bu diyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum demişsin sence mevsim değişiminden mi, valla taktım bu konuya, omega 3 de alıyorum ama kafa basmıyo son günlerde:27::27:

diyetle ilgili degil derken kb diyetiyle ilgili degil demek istedim rejim yaparken yeterli besin almadigimiz ve vücut zayif düstügü icin oluyor bence

kizlar listeyi yapamicam yine :((( devretsemmi napsam... cok isim cikti

merhaba sevgili arkadaşlar ben geldimmmm....
vallahi bizim forum bayağı aşağılarda kalmış. şaşırdım alışmışım üst sıralarda görmeye. bahar yorgunluğu var galiba.
şahsen ben de bahar yorgunluğu değil bahar uyuşukluğu baş göstermiş durumda :)) uyuşukluğun geçmesini bekliyorum hayırlısı ile.
yeni arkadaşlar gelmiş hepsi hoşgelmiş güzel sonuçlar alırız umarım hep beraber.
ben foruma giremediğim 3 hafta boyunca pek diyet yaptım denemez sadece dikkat ettim. aslında benim için güzel bir deneme oldu. diyet sonrası başıma gelecekleri prova etmiş oldum böylece.hem biraz ara vermiş oldum zaten kilo vermem durmuştu şimdi yeniden başlayıp daha iyi sonuç alıp direnç noktamı kırabilirim diye düşünüyorum.

chesscim unutkanlık ve kulakta dolgunluk enteresanmış. b12 ni ölçtürsene unutkanlık ve kulakta çınlama yapıyor diye biliyorum canım.

yaaa canım şu iki aydır hayatımda yemediğim kadar kırmızı et ve yumurta yedim, demir ve b12 depolarımın dolu olması lazım ama eksiklik olur mu ki dersin:26:

Back