Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yaaa canım şu iki aydır hayatımda yemediğim kadar kırmızı et ve yumurta yedim, demir ve b12 depolarımın dolu olması lazım ama eksiklik olur mu ki dersin:26:

canım aslında bizim diyet b12 yönünden çok zengin haklısın.
uzun zamandır böyle hissediyorsan dr a git bence belki bazı değerlerin düşmüştür. ama mevsim değişikliği de etkileyebilir. ben çok etkilenirim değişimlerden mesela. uyku bozukluğu,regly düzensizliği falan yaşarım. ama kafana çok taktıysan dr a görün hem için rahat eder hem de bir şey varsa tedbirini alırsın.

devam ederse gitçem canım, bende mevsim değişikliğinden diye düşündüm aslında, uyku bozukluğu bende de var son günlerde, bi de kafa çok meşgulse ondan da oluyo sanırım, kafadaki sesleri susturmak lazım dinlenmek için:13:

sorma o kafadaki sesler yok mu :))) vesveseleri kovalım kafamızdan,herşeyi olumlayalım,pozitif olalım,sevelim sevilelim.....
sevgi kelebeği gibi oldum :)))
korumaya başlamışsın sen de hayırlı olsun. nasıl gidiyor?? bu arada ben de senin gibi taş devri diyetine takmış durumdayım. Ahmet Aydın'ın söyledikleri çok doğru geliyor bana...

aslında kaçamaklarla beraber diyetteki gibi besleniyorum, aynı kilodayım bence bi kere sabitledikmi almak kolay olmayacak, bende tdd yapmaya çalışıyorum ama valla akıl çeldiriciler çok tam uymak mümkün değil bence, ama olduğu kadar yapmakta bişey diye düşünüyorum artık:13:

Kızlar günaydın..Bu aralar o kadar çok geziyorum ki, ,ki dakka oturup yazmaya fırsatım olmadı ne yazık ki..
Pericimm saol mesajın icin, ama diyet yapmazken gelmeye utanıyorum resmen..
Tabiki kilo veremedim ve hatta almışım bu sabah tartıldım..
Diyette biraz degişiklik yapmam artık şart oldu benim icin..
Nesfit diyeti yapmayı düşünüyorum 2 hafta icin, cok sıkıldım cunku bu yiyecekleri yemekten..
Nesfit diyetinde senin sectigin iki ögünde yarım yaglı yada yagsız yarım bardak sutle nesfit yiyorsun.
Oglen de bütün yiyeceklerden et sebze yogurt bulgur ya da tahıllı ekmekten ölcülü olarak tüketiyorsun..Aralarda da meyve tuketebiliyorsun..
Nesfit tarzı yiyecek yemeyi de özledim sanırım hem de 2 hafta bozmadan uygulayabilirim bu diyeti..
Arkadaşım iki haftada 4.5 kilo verdi, Bir başka arkadaşım ds 2.5 kilo verdi..Bakalım ben ne kadar verebilecegim..Sonucları sizlerle paylaşırım arkadaslarım..Bir yere gitmiyorum ben gene burdayım..

canım bizim diyetten bayağı bi çark etcen o zamn, çünkü nesfit yüksek kb li ve yüksek Gİ ye sahip bi yiyecek, ben bu diyetle veriren kiloların kalıcı olacağını düşünmüyorum ama tabii sen bilirisin, farklı diyet istiyosan dukan atak daha güzel bence, kolay gelsin canım:13::13:

aynı kiloda kalmak süper bir durum önemli olan da bunu başarabilmek .diyet yaparak kilo vermek tabiki büyük başarı ama bence diyet ile birlikte irademizi terbiye edebilmek çok önemli.hepimizin dayanamadığı yiyecekler yok mu? onları tamamen hayatımızdan çıkarmak bir anda mümkün değil ki.nefsimizi terbiye adebilmek mühim. geçmiş sayfalarda bir arkadaşımız canı çok tatlı istediğinde ağzına ufak bir bitter çikolata parçası attığını ve ağzında eriyene kadar tuttuğunu söylemiş hatırlayamadım şimdi kim olduğunu (özür dilerim) çok doğru bir yöntem bence de. sonuçta bir lokmadan da bir pakettenden de aldığımız haz aynı ama birinin sonunda keyif diğerinin sonunda pişmanlık var :))) ben zayıflamanın yanısıra önüme gelen çok sevdiğim yiyeceklerden (tabi zararlılarından bahsediyorum) sadece nefsimi köreltecek kadar yiyebilmeyi öğrenmeye çalışıyorum. bunu yaparken de çok az miktarı az ve yavaş yiyerek ve bitirdikten sonra devam etmemek için bol su içerek yapmaya çalışıyorum.

çok haklısın bu kontrolu sağlamak çok önemli, son zamanların moda ama bi o kadarda herşeyi özetleyen kelimesi; farkındalık. sürekli bu konunun üstünde durdukça, beynindeki o konuyla ilgili nöron bağlarını kalınlaştırıp, arkasından bol su içmeyide keseceksin bi süre sonra, o alışkanlığı acı çekmeden çaba sarf etmeden edinmiş olcaksın çünkü, zaten hiç bir zararlı ama lezzetli yiyeceğin ya da içeceğin verdiği haz ilk lokma kadar olmuyor , o hazzı elde etme için sürekli yemek, çabalamak beyhude bi çaba
kıtlık psikolojinde olmamakta önemli, istediğim yiyecekten istediğim kadar yiyebilirim şuan ama tercih etmiyorum ya da sadece küçük bir porsiyonu tercih ediyorum diye düşünmek lazım
:13:

Son düzenleme:

çoook haklısın canım çok güzel ifade etmişsin. son zamanlarda moda ama bir o kadar da gerçek bir ifade farkındalık. üstelik sadece bu konuda değil yaşamın her alanında :)))
bu arada chesscim sen spirtüel konularla ilgileniyorsun anladığım kadarı ile...hoşuma gitti çünkü ben de yaklaşık 4 yıldır bu konu ile ilgili çabalamaktayım :)

selam kizlar

aslicim belki bu diet degisikligi sana iyi gelir insallah istedigin kaybi görürsün sonra yine aramiza geri dönersin diet bakimindan yani

terkencim hosgeldin tekrar aramiza

chessssssss tavsiyene uyup iki gün dukan dieti yapicam yediklerimi paylasicam bu konuda bana yorum yaparmisin senin fikirlerin benim icin önemli

sağol pericim :))
dukan diyeti deneyimlerini bekliyoruz.umarım iyi sonuç alırsın ama bol su içmeyi ihmal etme sadece protein olduğu için bol su içmek şart.

aynen canım, sürekli konuyla ilgili kitaplar okurum:13::13:

yapmazmıyım canım benim, bi haftad verdiğini iki günde vereceğini düşünüyorum, kolay gelsin canım:13::13:

selam kızlar, perşemde akşamdan beri diyet yapamıyorum, ankaradayım yarın gece döneceğim evime ve salı sabahtan itibaren tam gaz devam..bu arada diyet yapamıyorum ama çok hareketli olan 11 aylık yeğenimin peşinde koşmaktan ve emeklemekten pek de kilo aldığımı düşünmüyorum..bu arada daha sonra sizlere bir testten bahsedeceğim, zaten bu işle ilgili geldim buralara, diyetle ilgili de pek çok bilgiye sahip olacağımız ve artık ne yesek, hangi diyeti yapsak diye düşünmeyeceğimiz bişey..

aaa çok merak ettim heyecanla bekliyorum :)

vallahi bende merakla bekliyorum

chesscim dukan dietini ayrintili okudum genel olarak ismini biliyordum ama tam ayrintilarini bilmiyordum bu diette günde 3-4 yumurta serbest, yag kullanimi yasak etlerin yagsiz olmasi önemli ve yagsiz süt ürünleri serbest bende et olarak tavuk ve hindi gögüs etini ve tavuk cigerini tercih edicem ve haliyle bu etler daha kuru olacagi icin ve yesillik yasak oldugu icin yaninda yag orani 0.1 olan yogurt ve yine bu yogurttdan yapilmis ayran iceyim, gecede yine yag orani 0.1 olan bir bardak süt iceyim diyorum ne dersin:106: baska tavsiyen varmi canim:112:

2 gündür ben de yapamadım diyet.
ne şekerdir yeğenin kimbilir,bizim için de sev onu:)
bu arada bahsettiğin sürprizi çok merak ettim.gelsin p.tesi artık yoksa salı mı?

iyi düşünmüşsün canım ama ölçülü olmak kaydıyla biraz salatalık turşusu ve yine çok ölçülü olmak kaydıyla kokulu kuru taze baharatlar serbest, bunun için az roka, taze soğan, dereotu, maydonoz falanda giriyomuş, bence ölçülü olarak bunlardan ekle canım yoksa çok tatsız bi iki gün olur, özellikle turşu canın çekebilir bu kadar etten sonra.
bide iki şişe maden suyu iç canım şekersiz, mineral kaybına karşı tabii 2 litrede su
bi de aspartam serbest denmiş, çok tatlı ihtiyacı duyarsan, bi bardak light kola içebilirsin bence günde
peynirlerin tuzsuz olmasına dikkat et canım, su tutmayasın bence en güzel peynir alternatifi tuzsuz lor ve light dil peyniri
başarılar diliyorum canım
:13::13:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aylin listeyi yapamayacağını açıklamış bu hafta. zaten kilo bildirimi yapan 3-4 kişiydik. isterseniz önümüzdeki cuma listeyi ben hazırlarım.ama lütfen kilo versekte vermesekte bildirim yapalım. cuma akşamı listeyi hazırlarım.anlaştıkmı bayanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…