Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sigara mı, inanamıyoruuuum sanaa

slm arkadaşlar.dün akşam birkase sütlaç yedimhaliyle bu sabah tartılmaya cesaretim yok.biz bugün yola çıkıcaz .bir hafta yokum.kilo vermedeğilde almazsam iyi.sabit tutmakyetcek bana.oğlumlailk tatilimiz.çokta kasmayı düşünmüyorum diyet konusunda.otelden girmeye çalışcam.yazamasamda okurumkızlar.kendinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum.

:
iyi tatiller canım.eğlenmene ve dinlenmene bak bence de.diyeti her zaman yaparsın

yaaa biraz önce bir yazı okudum sizinlede paylaşmak istiorum.. aslıcım sende oku ve düşüncelerini söle.. benim canım sıkıldı biraz

Nasil yag kaybederiz?
Vücuda disardan karbonhidrat vermek zorundayiz. Çünkü beynin tek
kullandigi madde glikoz. Eger vermezseniz vücut karacigerdeki glikojen
depolarini, kandaki sekeri kullanir. Hiçbir sey bulamazsa kastaki
karbonhidrati kullanir. Iste kasin içindeki karbonhidrati kullanmak demek
sizin kas yiyor olmaniz demek. Kaslar yagi yakan fabrikalar. Ne kadar
kasiniz varsa o kadar çok yagi yakarsiniz. Ama kas kaybederseniz
fabrikada yagi yakan isçileri de kaybedersiniz. Önemli kilonun yagdan
gitmesi. Bu nedenle disardan belli miktarda karbonhidrat vermeliyiz.
Insanlar ekmegi, pilavi, makarnayi, patatesi kesiyor. 1 haftada 3 kilo
verince mucize oldu saniyor. Mucize filan yok. Kaslarini yiyor. Kas
gittikçe su da gidiyor. O yüzden diyette ekmek çok önemli.

zaten 50 kb tüketiyoruz hatta benim günde 70 i buluyor. benim tartım yağ kas ölçümü yapıyor. hep yağdan gidiyor merak etme üstelik su oranımda %49 du şimdi o da arttı. diyete devam yağ oranım % 30 du 5 kiloyla % 27 e düştü.bütün gün et yiyorum nasıl kas kaybederim. üstelik body yapan sporcular hiç kb tüketmiyor günde 30 yumurta yiyen ve 2 kilo et tüketen duydum 1 dilim pizza bile yemiyorlar.nasıl o zaman bütün vücutları kas oluyor.

bence dilara koçak gibi isimler ancak magazinlerde yer alır.ben o tip isimleri doktor olarak görmüyom.

günaydin kizlar,
kilo bildirimi yapiyorum

baslangic:84,6
gecen hafta: 79,4
bu hafta: 78,6
giden: 800
toplam giden: 6
hedef: 52
boy: 156

iyi tatiller canim:80:

azranin dediklerine katiliyorum Ahmet Aydini(ismi yanlis hatirlamiyorsam)ve tas devri diet ve sonuclarini inceledikten sonra hic bir dietisyenin dedikleri beni ilgilendirmiyor bizim dietimiz saglikli bir diet

Son düzenleme:
kilo veren bütün arkadaslarimi kutluyorum
aldentecim sana katiliyorum o fazlalik kesin kilo degildir

bana gelince sadece 100gr vermisim bu hafta sonu kutlamada yok haftaya cumaya kadar kacamakda yapmayip bu haftayi cok güzel degerlendirmek istiyorum

yaaa canım, sen az dukanla karıştırsana bu diyeti, bence 2 gün belirleyip sadece yağsız proteinlerden al sadece, yağsız tavuk, et, light peynir çeşit çeşit, biraz turşu, bol şekersiz maden sodası, valla bak bence 2 günde 1 haftada verdiğini verirsin:13:
detoxu yapıyosan bunu hayli hayli yaparsın miktarda kısıtlamadan, açıkmadan, bunuda bi detox gibi düşün, nacizhane tavsiyem

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar.
Özledim sizi.
Girip okuyorum ama yazmak gelmedi içimden. Ben diyeti bozdum iki haftadır. o yüzden bugün kilo bildirimi yapmıyorum. Pazartesi başlayacağım tekrar.
Sizler de bu arada amma çok tatlı muhabbeti yapmışsınız :) En kötü karbonhidrat. Cık cık cık :) Bitter çikolatadan şaşmayın. Ben rejimi bozunca bile yemedim tatlı. En çok patates özlemişim ne yazıkki. Ama yeter artık.

ayy dimi ya, benim tatlı düşkünlüğüm yoktur ama buraya geldikçe canım çekiyo, biz bundan sonra tatlı ve şekere X pasta türlerine Y diyelim, telaffuz bile etmeyelim küselim onlara

ayy dimi ya, benim tatlı düşkünlüğüm yoktur ama buraya geldikçe canım çekiyo, biz bundan sonra tatlı ve şekere X pasta türlerine Y diyelim, telaffuz bile etmeyelim küselim onlara

Evet evet küselim tüm X ve Y lere. Çıksınlar hayatımızdan tamamen. Bir arkadaşımız kahvesinin yanına bitter çikolata eritip içine fındık parçaları atıp tatlı yapıyordu. Ona küsmeyelim ama. O cici

aaa valla güzel fikirmiş ha, denemeye değer:13::13:

Bu arada yanlış anlaşılmasın kızlar. Tatlıdan bahsedenlere küsmüyoruz Ama motivasyona geri dönmek lazım artık. Biri üzülmüş. Üzülmesin. Tabi ki kaçamak yapınca da burada paylaşabiliriz. İtiraf edebiliriz ama sonra ne yapıyoruz??? Haşlıyoruz bir yumurta. Tamamm mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…