çok şeyler yazılmış ama şu an çok müsait değilim.yalnız okuduklarımdan aklımda kalanlar,galiba bende insülin direnci var.sedef hastalığım var...dı mı desem.stresli zamanlarımda hortluyo ama şimdilik yok.çocukluğumda çok fazlaydı.sigara....var
tansiyon problemi son yıllarda ....var
hızlı kilo alma.....yavaş verme....var
varoğlu var yani
chesscim yine çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsun.vaktim olunca iyice inceliycem.
dişimi çektirmedim,sadece baktı doktor,önce film istedi.implant yapılacak,ayrıca ters köşedeki bölümün de kaplaması değişecek.dolgu,20lik diş falan filan vs.vs....
iş çok yani
bu yaz sırtı yere gelmez dişçimin benim gibi bir müşteri daha bulursa:)))
slm arkadaşlar.dün akşam birkase sütlaç yedimhaliyle bu sabah tartılmaya cesaretim yok.biz bugün yola çıkıcaz .bir hafta yokum.kilo vermedeğilde almazsam iyi.sabit tutmakyetcek bana.oğlumlailk tatilimiz.çokta kasmayı düşünmüyorum diyet konusunda.otelden girmeye çalışcam.yazamasamda okurumkızlar.kendinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum.
günaydin kizlar,
kilo bildirimi yapiyorum
baslangic:84,6
gecen hafta: 79,4
bu hafta: 78,6
giden: 800
toplam giden: 6
hedef: 52
boy: 156
tebrik ederim canım.
slm arkadaşlar.dün akşam birkase sütlaç yedimhaliyle bu sabah tartılmaya cesaretim yok.biz bugün yola çıkıcaz .bir hafta yokum.kilo vermedeğilde almazsam iyi.sabit tutmakyetcek bana.oğlumlailk tatilimiz.çokta kasmayı düşünmüyorum diyet konusunda.otelden girmeye çalışcam.yazamasamda okurumkızlar.kendinize iyi bakın.hepinizi öpüyorum.
yaaa biraz önce bir yazı okudum sizinlede paylaşmak istiorum.. aslıcım sende oku ve düşüncelerini söle.. benim canım sıkıldı biraz
Nasil yag kaybederiz?
Vücuda disardan karbonhidrat vermek zorundayiz. Çünkü beynin tek
kullandigi madde glikoz. Eger vermezseniz vücut karacigerdeki glikojen
depolarini, kandaki sekeri kullanir. Hiçbir sey bulamazsa kastaki
karbonhidrati kullanir. Iste kasin içindeki karbonhidrati kullanmak demek
sizin kas yiyor olmaniz demek. Kaslar yagi yakan fabrikalar. Ne kadar
kasiniz varsa o kadar çok yagi yakarsiniz. Ama kas kaybederseniz
fabrikada yagi yakan isçileri de kaybedersiniz. Önemli kilonun yagdan
gitmesi. Bu nedenle disardan belli miktarda karbonhidrat vermeliyiz.
Insanlar ekmegi, pilavi, makarnayi, patatesi kesiyor. 1 haftada 3 kilo
verince mucize oldu saniyor. Mucize filan yok. Kaslarini yiyor. Kas
gittikçe su da gidiyor. O yüzden diyette ekmek çok önemli.
kilo veren bütün arkadaslarimi kutluyorum
aldentecim sana katiliyorum o fazlalik kesin kilo degildir
bana gelince sadece 100gr vermisimbu hafta sonu kutlamada yok haftaya cumaya kadar kacamakda yapmayip bu haftayi cok güzel degerlendirmek istiyorum
Kızlar merhabalar.
Özledim sizi.
Girip okuyorum ama yazmak gelmedi içimden. Ben diyeti bozdum iki haftadır. o yüzden bugün kilo bildirimi yapmıyorum. Pazartesi başlayacağım tekrar.
Sizler de bu arada amma çok tatlı muhabbeti yapmışsınız :) En kötü karbonhidrat. Cık cık cık :) Bitter çikolatadan şaşmayın. Ben rejimi bozunca bile yemedim tatlı. En çok patates özlemişim ne yazıkki. Ama yeter artık.
ayy dimi ya, benim tatlı düşkünlüğüm yoktur ama buraya geldikçe canım çekiyo, biz bundan sonra tatlı ve şekere X pasta türlerine Y diyelim, telaffuz bile etmeyelim küselim onlara
Evet evet küselim tüm X ve Y lere. Çıksınlar hayatımızdan tamamen. Bir arkadaşımız kahvesinin yanına bitter çikolata eritip içine fındık parçaları atıp tatlı yapıyordu. Ona küsmeyelim ama. O cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?