Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydin kizlar
gercekten topigimiz sesizlerde lütfen canlandiralim yine topigimizi kizlar gelin artik:92::92:
yarin tartilma günü her zaman merak ediyorum ama bu sefer daha cok ediyorum uzun duraksamanin arkasindan bir hareketlenme oldumu diye gerci bu sefer cok vermesemde sasmiyacagim cünkü hafta sonu iki kutlamanin arkasindan vücut yediklerini anca eritmistir diye düsünüyorum yarin tartilip görcez sonucu:97:

merhaba kızlar, 2 haftadır motivasyonumuz düştü, canlanalım artık, yediklerimizi buraya da yazalım yeniden bence hem fikir de verebiliriz birbirimize,ne dersiniz?

ben bugün tartıldım aynıyım. bu hafta kilo veremedim ama akşam yemek yemezsem belki farkeder.çünkü dün akşam biraz fazla kaçırmıştım.ama diyet genel anlamda güzel gidiyor.hatta yaz için 2 tane pantolaln aldım şuanda içine zor giriyom .inş yazın bol bol gelecek. en azından içinde nefes alsam yeter.bence sizde çok beğendiğiniz bi kıyafetin 1 beden küçüğünü alın böylece güzel motivasyon sağlarsınız.

bende o küçük gelen kıyafetlerden sürüsüyle var(

bence seen bu işi başarcaksın, sende o azmi hissettim, fikirde güzel:13::13:

Ara karnelerle uğraşıyorum.yüklenme oldu sanırım habire hata veriyo.offf!
Sabahki muzun üstüne okulda 2 tane galeta yedim.wc sorunu dolayısıyla çatlama kıvamındayım,istesem de yiyemiycek haldeyim yani.

çıkışta dişçiye gidicem.ertele ertele ağzımda sağlam diş kalmıycak nerdeyse
Belki bu diş olayları beni uzak tutar yemeklerden

Ara karnelerle uğraşıyorum.yüklenme oldu sanırım habire hata veriyo.offf!
Sabahki muzun üstüne okulda 2 tane galeta yedim.wc sorunu dolayısıyla çatlama kıvamındayım,istesem de yiyemiycek haldeyim yani.

kaçıncı sınıflara bakıyosun, benimki 1 e gidiyo ama karne umrunda değil ama ben çok heyecanlıyım bizim öğretmen girmemiş daha

eğer aldığın günde toplam kh ise verdirmek ne demek eritir

ayy teşekkürler tatlım, ben bi tek şeyi yemeden duramıyorum, herhangi bir etiform yememeliyim diye kendimi kasıyorum sonra ufacaık yediğimde bozdum diye bi daha bulamıcakmış gibi yiyorum en büyük hatam bu benim.

cok sevindim valla, artık gönlüm rahat yiyicem. eminsin di mi:)

eminim tabii, bu diyette 50 kbyi aşmamak gerekiyor, ama kilo vermeyi hızlandırmak için 30 veya 40 ı geçmemek gerek, kendin deneyerek bulursun zaten kaç puanlarda kilo verdiğini, vereceğin kilo fazla ise biraz verip biraz korumak daha iyi olur

nasıl gönlünce yicen canım, arkasına baktınmı kaç kb var, ayrıca diğer yediklerinin kb sinide hesaplıyosun dimi
ay bu arada insan hiç etiforum bağımlısı olur mu ilk duyuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…