ben bugün tartıldım aynıyım. Bu hafta kilo veremedim ama akşam yemek yemezsem belki farkeder.çünkü dün akşam biraz fazla kaçırmıştım.ama diyet genel anlamda güzel gidiyor.hatta yaz için 2 tane pantolaln aldım şuanda içine zor giriyom .inş yazın bol bol gelecek. En azından içinde nefes alsam yeter.bence sizde çok beğendiğiniz bi kıyafetin 1 beden küçüğünü alın böylece güzel motivasyon sağlarsınız.
ben bugün tartıldım aynıyım. bu hafta kilo veremedim ama akşam yemek yemezsem belki farkeder.çünkü dün akşam biraz fazla kaçırmıştım.ama diyet genel anlamda güzel gidiyor.hatta yaz için 2 tane pantolaln aldım şuanda içine zor giriyom .inş yazın bol bol gelecek. en azından içinde nefes alsam yeter.bence sizde çok beğendiğiniz bi kıyafetin 1 beden küçüğünü alın böylece güzel motivasyon sağlarsınız.
bence seen bu işi başarcaksın, sende o azmi hissettim, fikirde güzel:13::13:
bendeki azmi hissettin mi peri
hissetmem mi canım benim, biz koçlar çok azimkarızdır!
Ara karnelerle uğraşıyorum.yüklenme oldu sanırım habire hata veriyo.offf!
Sabahki muzun üstüne okulda 2 tane galeta yedim.wc sorunu dolayısıyla çatlama kıvamındayım,istesem de yiyemiycek haldeyim yani.
kaçıncı sınıflara bakıyosun, benimki 1 e gidiyo ama karne umrunda değil ama ben çok heyecanlıyımbizim öğretmen girmemiş daha [/QU
BU İŞİN İÇİNDEYKEN BİZ BİLE HEYECANLANIYORUZ,NORMALDİR.AMA BENİM OĞLUMUN DA HİÇ UMRUNDA DEĞİL.OKUL ONUN İÇİN TENEFÜSTEKİ FIRLAMALIKLARINDAN BAŞKA BİŞEY İFADE ETMİYO NE YAZIKKİ
2. SINIF CANIM.
bence seen bu işi başarcaksın, sende o azmi hissettim, fikirde güzel:13::13:
kızlar günde 17-19 gr. kh nasıl sizce, kilo verdirir mi??
eğer aldığın günde toplam kh ise verdirmek ne demek eritir
ayy teşekkürler tatlım, ben bi tek şeyi yemeden duramıyorum, herhangi bir etiformyememeliyim diye kendimi kasıyorum sonra ufacaık yediğimde bozdum diye bi daha bulamıcakmış gibi yiyorum en büyük hatam bu benim.
cok sevindim valla, artık gönlüm rahat yiyicem. eminsin di mi:)
ayy teşekkürler tatlım, ben bi tek şeyi yemeden duramıyorum, herhangi bir etiformyememeliyim diye kendimi kasıyorum sonra ufacaık yediğimde bozdum diye bi daha bulamıcakmış gibi yiyorum en büyük hatam bu benim.
cok sevindim valla, artık gönlüm rahat yiyicem. eminsin di mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?