pericimmmmmm geçmiş olsunn tatlımm :) bu aradaaa benimdee gözlerim alerji olduu ahahaha bu kadarr olurrr yaaa pesss...
bir an önce iyileş tatlım çok öpüorumm
gümüştutam listeni yazdırdım ve anneme vereceğim, malum bir ton hastalık olunca bizim diyet uygun olmayabiliyor, ha neden yazdırdım da ona kendim yazmadım denebilir, ne yazık ki ben onun kızıyım ve dr olarak söylediklerimi dinlemiyor , ne söyleyeceksem doktor arkadaşlarıma söyletiyorum
gümüstutam bende diger arkadaslar gibi listeye bagli diet yapmayi hic sevmiyorum canim ne isterse onu yemek daha güzel ama yinede bizimle paylastigin icin saol canim
kizlarrr nasilsinizz
giremiyorum özür dilerim yaa
dün tartildim 89,2 gösterdi, git gide istahim kesiliyor zayifliyorumm :)))
yeni seyler aldim cok güzel oldum :) 6 kg vermis oldum1 aydir bir tanistigim var cok mutluyum kelebeklermi var acaba karnimda bilemiyorum benim istahim kolay kolay kesilmezdi
bu diyet listesi cok güzel.ama bunu uygularsam kilo alirim. bugünler de öyle istahim varki ne yapmam lazimm,,
himmm simdi anlasildi girmemenin sebebi listeyi hazirlamak icin bile o kadar heves ediyordun onuda yenilemedin bu hafta neyse hayirlisi olur insallah
cok isim vardi ablam ya; TEMIZLIK yaptim komsuda... issizimya öyle para kazaniyorum iste ara sira... zamanim olmadi... simdi yapmaya calisicam
amin hayirlisi
anliyorum canim bu hafta gecti artik cuma yeni bildirimlerle yaparsin yeni tabelayi simdi hic ugrasma
bu diyet listesi cok güzel.ama bunu uygularsam kilo alirim. bugünler de öyle istahim varki ne yapmam lazimm,,
bi de kızlar akşamları forum çok sessiz ya huu huuuuuu :))) nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz kıslar........
olsun canım kaçamak günü olmuş oldu.bugün kalori sayarak tamamlarsın günü.bugün boyunca başka karbonhidrat yemezsin.bol su protein.yarına erirgider sıkma canını.günaydın kızlar,
dün abartısız bir serbestlik yaşadığımı düşünürken sabah 5 gibi kalkıp 3 dilim kek yedim.sabah da bir muz.bu durumda bugün kb saymama gerek yok diye düşünüyorum.cumaya 1 kala nasıl yaptım ben bu hatayı
tam da 69un altını görmüştüm dün sabah
olsun canım kaçamak günü olmuş oldu.bugün kalori sayarak tamamlarsın günü.bugün boyunca başka karbonhidrat yemezsin.bol su protein.yarına erirgider sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?