Kızlar yaklaşık olarak 2 haftadır yaptığım doktor eşliğindeki diyet listemi sizlerle paylaşmak isterim. KB diyetinden daha rahat yapılabiliyor. Süt, yoğurt ve yedirdiği eti düşünürsekde biraz benziyor... Ben bununla 900 gram verdim (bu geçen cuma idi. Bugün dahil 1,4 kg gitti). Başka bir topik açıpta dallandırmakta istemiyorum... İsteyen olursa bu diyeti tavsiye ederim çünkü doktorun verdiği bir diyet... Hepinize iyi bir gün dilerim. Öpüyorum kocaman.
08:00 2 ince dilim esmer ekmek
2 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
söğüş
çay (şekersiz)
10:00 1 porsiyon meyve
12:30 4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
2 porsiyon et/tavuk/balık
salata (yağsız)
1 su bardağı yoğurt
2 ince dilim esmer ekmek
15:00 1 porsiyon meyve
17:00 2 adet ceviz veya 5-6 adet badem/fındık
18:30 4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
2 porsiyon et/tavuk/balık
1 su bardağı yoğurt
salata (yağsız)
2 ince dilim esmer ekmek
21:00 1 porsiyon meyve
22:00 2 adet ceviz
23:00 1 su bardağı süt
woow ne çok ekmek var, güzel bi diyete benziyor ama işte bu diyetlerdeki sorun liste olması, yeneceklerin belli olması falan... ama bazı insanlarada bu sorun teşkil etmez, onlar için oldukça doyurucu bi diyet, kolay gelsin canım:13:
paylaşım için teşekkürler canım.bu diyet de iyiymiş ama bu tür diyetlerde yağsız salata olayı beni geriyor.aslında ben bu diyete başladığımdan beri ne kadar salata yedim o da tartişılır yani
bir de bir listeye bağlı kalma olayı beni direk soğutuyor.kb diyetinin hoşuma giden tarafı bu zaten,karar mekanizması biziz,seçme hakkımız var.
ama bu diyeti de arada yapabilim gibi geliyo.çok sıkıldığımda mesela 1 hafta bunu uygulayabilirim.meyve,süt,yoğurt ve ekmeği özlediğimde:)
valla chescim doktor gözetiminde yaptığım için bunu uyguluyorum ama bu topiktende kopamıyorum seviyorum sizi :)))) ekmek çok yetirdiyor doğru söylüyorsun hergün 6 da kalkıp yemeğimi hazırlayıp öyle işe gidiyorum. Erken kalkmaktan dolayıda zayıflıyor olabilirim :))) tiroid ve kansızlık ikisi birarada olunca bunu uygula dedi. KB diyetinden bahsettim doktora önce uygula bir bakalım dedi. Sonra yok sen bunu yap dedi. Onlar ne derse o değil mi? :)))
evet aldentecim yapabilirsin :) sizi kb diyetinden soğutmak için değil bu gönderi :)))) gerçektende birşeyden sıkıldığında değişiklik arıyorsun işte o zaman için :)) alternatif olsun diye :)) ben bu listeye göre yiyip, kb ye göre puanlıyorum ve 100 ün altına inemiyorumtaa en başlarda yazmıştım zaten bunu :)))
karbonhidrat diyetine ben çok alıştım.çünkü listeler bana çok zor geliyor. şukadar bunu bukadar şöyle.şu saatte bunu yiyecen hiç bana göre değil. kb diyetini istediğin kiloya gelirsemde bırakmıyacağım. 50 değilde 70-80 kb alacam mesela.
çünkü çok mantıklı ve sağlıklı olduğunu düşünüyom.sonuçta tükettiğimiz unlu gıdaların ve şekerin bize hiçbir faydası yok
Sabahki elmanın üstüne bir simit yedim ama doymadım.ben yemeyeli simitleri küçültmüşler mi ne?
simitle peynir yeseydin ya canım, tek simit doyurmaz tabii
Kizlar selam..
Dun aksam bir iddia ustune su boregi yaptim ve tabi bu sabah pisirdim..
Resmen bir dilim yemis bulunuyorum ne yazik ki..Ama pisman miyim onu da bilmiyorum..
Ah ben bu rejime basladigimda soylemistim..Benim oyle bir yapim var ki bir kere ipin ucu kacinca tekrar tekrar kacirmak cok kolay oluyor ne yazik ki...Keske hic ara vermeseydim ve ilk bastaki kararliligimla devam ettirebilseydim rejimimi..Neyse artik yedikten sonra bos konusmanin anlami yok...
Aksama kadar sifir olan yiyeceklerden yemeyi dusunuyorum..Ama gene de allahtan sabah kahvaltisinda yedim yani..Aksam yiyip de yatabilirdim :)) Hatta butun tepsiyi de yiyebilirdim :))
Kosuya cikmak lazim ancak eritirim boregi ama hava o kadar soguk ki burda..Inanilmaz bir lodos var hersey ucuyor disarda...
Arzuuuuu nasil gidiyor rejim..Pericimm tatlim gecmis olsun cnm yaa..Gittin mi doktora??
Kizlar selam..
Dun aksam bir iddia ustune su boregi yaptim ve tabi bu sabah pisirdim..
Resmen bir dilim yemis bulunuyorum ne yazik ki..Ama pisman miyim onu da bilmiyorum..
Ah ben bu rejime basladigimda soylemistim..Benim oyle bir yapim var ki bir kere ipin ucu kacinca tekrar tekrar kacirmak cok kolay oluyor ne yazik ki...Keske hic ara vermeseydim ve ilk bastaki kararliligimla devam ettirebilseydim rejimimi..Neyse artik yedikten sonra bos konusmanin anlami yok...
Aksama kadar sifir olan yiyeceklerden yemeyi dusunuyorum..Ama gene de allahtan sabah kahvaltisinda yedim yani..Aksam yiyip de yatabilirdim :)) Hatta butun tepsiyi de yiyebilirdim :))
Kosuya cikmak lazim ancak eritirim boregi ama hava o kadar soguk ki burda..Inanilmaz bir lodos var hersey ucuyor disarda...
Arzuuuuu nasil gidiyor rejim..Pericimm tatlim gecmis olsun cnm yaa..Gittin mi doktora??
saol tatlim bahar basladimi gözlerim alerji oluyor önceden doktor damla verirdi iyi gelirdi simdi biraz iyilesir gibi olsada tamamen gecmiyor buda beni rahatsiz ediyor dün gittim doktora damlami yeniledi bakalim iyi gelcekmi olmazsa haftaya yeniden giderim
aslicim o kopma noktalari gercekten kötü oluyor toparlamasi zor oluyor insallah bir an önce eski sisteme geri dönüs yaparsin börek icinde afiyet olsun sabah yemis olman tesellisi olsun yatana kadar erir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?