• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

pericimmmmmm geçmiş olsunn tatlımm :) bu aradaaa benimdee gözlerim alerji olduu ahahaha bu kadarr olurrr yaaa pesss...

bir an önce iyileş tatlım çok öpüorumm

canim benim ya gercekten pessss diyorum bende bu kadar olur bosuna ikiziz dememisiz yani:1::1:
bu arada sanada gecmis olsun tatlim bende öpüyorum:54:
arzucum dietine gelince, düse kalkada olsada sakin birakma azar azarda olsa gidiyor, bak bana kac aydir dietteyim ne kacamaklar yaptim motivasyonumu kaybettim bir ara diet yapamadim sonuc; cok uzun süredede olsa 10 kg vermisim yani:61: bu sekildede olsa ideal kilomaza inmeden yolumuza hep beraber devam edicez:13::34:

gümüştutam listeni yazdırdım ve anneme vereceğim, malum bir ton hastalık olunca bizim diyet uygun olmayabiliyor, ha neden yazdırdım da ona kendim yazmadım denebilir, ne yazık ki ben onun kızıyım ve dr olarak söylediklerimi dinlemiyor , ne söyleyeceksem doktor arkadaşlarıma söyletiyorum :34:

inşallah annene iyi gelir varguscum. bana şimdilik çok iyi geldi. baş dönmesi, göz kararması olmadan günü geçirtiyor :) benim mide kocaman onu bile dizginleyebildi. ben kiloyu hem tartıdan hemde mezureyle takip ediyorum. iki taraftada azalma var... :) eh en doğru yolu bulmuşsun arkadaşına söyletmen en mantıklısı :)

gümüstutam bende diger arkadaslar gibi listeye bagli diet yapmayi hic sevmiyorum canim ne isterse onu yemek daha güzel ama yinede bizimle paylastigin icin saol canim

rica ederim ne demek pericim. elinde olsun sen uygulamasan da bir yakınına lazım olursa verirsin :)

Son düzenleme:
kizlarrr nasilsinizz
giremiyorum özür dilerim yaa
dün tartildim 89,2 gösterdi, git gide istahim kesiliyor zayifliyorumm :)))
yeni seyler aldim cok güzel oldum :) 6 kg vermis oldum :nazar: 1 aydir bir tanistigim var cok mutluyum :1: kelebeklermi var acaba karnimda bilemiyorum :16: benim istahim kolay kolay kesilmezdi :16:

himmm simdi anlasildi girmemenin sebebi listeyi hazirlamak icin bile o kadar heves ediyordun onuda yenilemedin bu hafta neyse hayirlisi olur insallah:34:

himmm simdi anlasildi girmemenin sebebi listeyi hazirlamak icin bile o kadar heves ediyordun onuda yenilemedin bu hafta neyse hayirlisi olur insallah:34:

cok isim vardi ablam ya; TEMIZLIK yaptim komsuda... issizimya öyle para kazaniyorum iste ara sira... zamanim olmadi... simdi yapmaya calisicam

amin hayirlisi

cok isim vardi ablam ya; TEMIZLIK yaptim komsuda... issizimya öyle para kazaniyorum iste ara sira... zamanim olmadi... simdi yapmaya calisicam

amin hayirlisi

anliyorum canim bu hafta gecti artik cuma yeni bildirimlerle yaparsin yeni tabelayi simdi hic ugrasma

kızlar merhaba...dün tatlıları yedim malesef :( ama bugün bozmamaya çalıştım haftaya zaten liste yapılacak ayylinn unutma beni haaa ... :) valla kaç gündür bekliom :) belki obeni biraz motive eder biraz.. düşe kalka da olsa uymaya çalışıyorum ama bildirim yok falan..motive olmam lazım birileri ile yapacam ki uyabileyim ayrıca fazla zamanım kalmadı ..mayısın ilk haftasına kadar vermmem lazım yani versem ii olacak ..bakalım artık..sizlerde durum ne kızlar veren var mı bu hafta aranızda yada yeni tartılan valla bende 500 gr fark etmş işte başladım başlayalı ..sizleri merak ediyorum kızlar ??????
hepinize selammmmmmmmmmmm............. :)

kızlar bakın ne yaptım ben..1 muzu havanda iyice ezdim sonra bi kaseye aldım üzerine de su koydum 2 tane de tatlandırıcı attımm iyice karıştırdm..tadı çok güsel oldu valla..çorba kıvamında işte..ama valla yiiyince muza doyuyorsnuz valla ..1 muz 22 kb..yarım muzlada bunu yapailirsiniz canınızın çektiği zaman hakkatten çok doyurucu oluyor..diyet menümüze 11 kb ile ekleyebilirz bence :)ama sevmeyenlerde olacaktır belki ama ben sevdim valla..tatlndırıc olmasa güzel olacağını pek sanmıyorum ama..bilginizee kızlar...

günaydın kızlar,
dün abartısız bir serbestlik yaşadığımı düşünürken sabah 5 gibi kalkıp 3 dilim kek yedim.sabah da bir muz.bu durumda bugün kb saymama gerek yok diye düşünüyorum.cumaya 1 kala nasıl yaptım ben bu hatayı:50:
tam da 69un altını görmüştüm dün sabah:59:

bi de kızlar akşamları forum çok sessiz ya huu huuuuuu :))) nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz kıslar........

ben bu saatlerde uykuda ya da uyumaya çalışıyor oluyorum.malum sabah 7de kalkıyorum.
ve günlerdir uykusuzum:((
dışarda müthiş bir rüzgar var.her şey havada uçuşuyor.

günaydın kızlar,
dün abartısız bir serbestlik yaşadığımı düşünürken sabah 5 gibi kalkıp 3 dilim kek yedim.sabah da bir muz.bu durumda bugün kb saymama gerek yok diye düşünüyorum.cumaya 1 kala nasıl yaptım ben bu hatayı:50:
tam da 69un altını görmüştüm dün sabah:59:
olsun canım kaçamak günü olmuş oldu.bugün kalori sayarak tamamlarsın günü.bugün boyunca başka karbonhidrat yemezsin.bol su protein.yarına erirgider sıkma canını.

olsun canım kaçamak günü olmuş oldu.bugün kalori sayarak tamamlarsın günü.bugün boyunca başka karbonhidrat yemezsin.bol su protein.yarına erirgider sıkma canını.

inşallah canım ya...
dün 68.5tim sabah.bugün 69.5:(
ben 4 gündür wcye de çıkamadım,onun da etkisi var mutlaka.
ama dün neyi farkettim ve sevindim.eşimle oğlum okuldan gelince birlikte oturduk yemeğe ve ben normal yediğim halde(eskiye göre tabi)gece saat 12ydi ve hala hazımsızlık çekiyordum,yediklerim çok fazla geldi.bu da bir gelişme deyip çektiğim hazıumsızlıktan rahatsız olsam da midemin küçülmüş olduğunu düşünerek sevindim.

Günaydin kizlar,

bir kac gündür tartilmiyorum cumayi bekliyorum.Kizlar o kadar cok tatlilardan bahsediyorsunuz ki cani cekmeyeni de istahlastiriyorsunuz lütfen birbirimize destek olalim.Dün dayanamadim ise giderken bonbonlardan ve cukulata aldim iste ki yakin arkadasim cantamda görünce hemen el koydu daha hic acmadan zaten kendimle savas icindeydim acip acmamak konusunda tatlilar bizim düsmanimiz canim arkadasim gibi burda da birbirimize destek olalim bugün yedim bisey olmaz yarin telafi ederim düsüncesiyle kilolardan kurtulamayiz hepimize kolay gelsin kizlar.

Back