Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günde 17-19 gr. kh nasıl sizce, kilo verdirir mi??
baslangic olarak 19 kb bence cok az ayrica bir paket eti formda 17,19 kb var ise gün icerisinde sirf sifir olan yiceklerdenmi yiyorsun bence en sagliklisi günde bir kez sebze yenmeli bagirsaklarin acisindanda sen rahat edersin yani
eet canım, kalanı sıfır olanlardan yemeğimin. işte ogle arası okulda oluyorum o yüzden bi de seviyorum dedim ya
gönlümce deil gönlüm rahat yicem. 1 paket bana yetio arkasında yazıo 17- 19 gram kh. var benm sevdiklerimde, tabiki de hesaplıyorum.
ya canım 19 kb yi sadece bi paket etiformdan alman çok mantıklı gelmedi bana, ama tabii sen bilirsin
işte bana da mantıklı gelmiyor ama dayanamıyorum( bence ilki bu arada.
işte bana da mantıklı gelmiyor ama dayanamıyorum( bence ilki bu arada.
birincisi daha cok hosuma gitti![]()
chess 2. saati beendim :)
kızlar yasemin soysalın bir nohut için düdüklü tencereyi patlatma diye bi lafı var, topik çok sessiz biraz ses getireyim dedim
nohutu çok sevdiğinizi düşünün diyo nohut burda sizin kaçamak çok sevdiğiniz sakıncalı şeyler oluyo
nohutu düdüklü tencerede pişiyosunuz tencere güldür güldür kaynamakta, bi tane nohut alayım çok canım çekti dediniz ve dayanamayıp düdüklü tencereyi açarsanız nolur, patlar ve yanarsınız. Sakıncalı bişey canınız çektiğinde, "bir nohut için düdüklü tencereyi patlatma" diyeceksiniz kendi kendinize
kızlar yasemin soysalın bir nohut için düdüklü tencereyi patlatma diye bi lafı var, topik çok sessiz biraz ses getireyim dedim
nohutu çok sevdiğinizi düşünün diyo nohut burda sizin kaçamak çok sevdiğiniz sakıncalı şeyler oluyo
nohutu düdüklü tencerede pişiyosunuz tencere güldür güldür kaynamakta, bi tane nohut alayım çok canım çekti dediniz ve dayanamayıp düdüklü tencereyi açarsanız nolur, patlar ve yanarsınız. Sakıncalı bişey canınız çektiğinde, "bir nohut için düdüklü tencereyi patlatma" diyeceksiniz kendi kendinize