• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

gönlümce deil gönlüm rahat yicem. 1 paket bana yetio arkasında yazıo 17- 19 gram kh. var benm sevdiklerimde, tabiki de hesaplıyorum.

kızlar günde 17-19 gr. kh nasıl sizce, kilo verdirir mi??

baslangic olarak 19 kb bence cok az ayrica bir paket eti formda 17,19 kb var ise gün icerisinde sirf sifir olan yiceklerdenmi yiyorsun bence en sagliklisi günde bir kez sebze yenmeli bagirsaklarin acisindanda sen rahat edersin yani

baslangic olarak 19 kb bence cok az ayrica bir paket eti formda 17,19 kb var ise gün icerisinde sirf sifir olan yiceklerdenmi yiyorsun bence en sagliklisi günde bir kez sebze yenmeli bagirsaklarin acisindanda sen rahat edersin yani

eet canım, kalanı sıfır olanlardan yemeğimin. işte ogle arası okulda oluyorum o yüzden bi de seviyorum dedim ya

Saat_479631.jpg

saat331.jpg

hangi saat kızlar:26::26::26:

gönlümce deil gönlüm rahat yicem. 1 paket bana yetio arkasında yazıo 17- 19 gram kh. var benm sevdiklerimde, tabiki de hesaplıyorum.

ya canım 19 kb yi sadece bi paket etiformdan alman çok mantıklı gelmedi bana, ama tabii sen bilirsin

işte bana da mantıklı gelmiyor ama dayanamıyorum :(( bence ilki bu arada.

gün icinde 19 kb'yi eti formdan alabilirsin bunda sakinca yok bizim demek istedigimiz bunun yaninda kb hakkin daha var sebze yada salatadanda kb alarak saglik ve bagirsaklarin acisindan günü dengelemelisin

saat konusund başka fikri olan yok mu kızlar ya, bende topik konusuna farklı şeyler sokarak hareketlendiriyorum ne var yani, kb ye aşağı kb yukarı nereye kadar yani:1::1:

ay ben bu saatlerin ikisinide sevmedim aslında sanki indiirmde diye almak zorundayım yaa:27::27:

kızlar yasemin soysalın bir nohut için düdüklü tencereyi patlatma diye bi lafı var, topik çok sessiz biraz ses getireyim dedim:27:

nohutu çok sevdiğinizi düşünün diyo nohut burda sizin kaçamak çok sevdiğiniz sakıncalı şeyler oluyo
nohutu düdüklü tencerede pişiyosunuz tencere güldür güldür kaynamakta, bi tane nohut alayım çok canım çekti dediniz ve dayanamayıp düdüklü tencereyi açarsanız nolur, patlar ve yanarsınız. Sakıncalı bişey canınız çektiğinde, "bir nohut için düdüklü tencereyi patlatma" diyeceksiniz kendi kendinize

bi de ameliyatlı mide oyunu var, düşünün midenizi küçülttünüz midenizde boydan boya dikişler var diyo, o dikişleri hissetmeye çalışın diyo, ameliyattan çıktınız bişeyler yemeye başladınız, yerken naparsınız, aklınız hep midenizde olur ya dikişlerim patlarsa diye demi
yerken ona göre yiyin mideniz biraz doldumu yemeği kesin, yoksa dikişleriniz patlar, o zonklamayı tehlike anını hissedin diyo, böylece aşırı ve duygusal yeme krizlerine girmezsiniz, kimse midesinde boydan boya ddikiş varken futursuz yemez değil mi

kızlar yasemin soysalın bir nohut için düdüklü tencereyi patlatma diye bi lafı var, topik çok sessiz biraz ses getireyim dedim:27:

nohutu çok sevdiğinizi düşünün diyo nohut burda sizin kaçamak çok sevdiğiniz sakıncalı şeyler oluyo
nohutu düdüklü tencerede pişiyosunuz tencere güldür güldür kaynamakta, bi tane nohut alayım çok canım çekti dediniz ve dayanamayıp düdüklü tencereyi açarsanız nolur, patlar ve yanarsınız. Sakıncalı bişey canınız çektiğinde, "bir nohut için düdüklü tencereyi patlatma" diyeceksiniz kendi kendinize

buna bayildim:46: gercekten süper benzetme:13: aslinda istedigimizde düdüklüyü patlatmadan nohut yiyebiliyorsak diet esnasindada canimiz nohut istediginde her zaman düdüklüyü patlatip yanmaliyiz:52:

yazdigim iki defa yayinlanmis:52:

Son düzenleme:
Back