Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef 100gr da 27 varkızlar antep fıstığının kb değerini bilen varmı, araştırdım kimi yerde 4 diyo kimi yerde 27 falan, arada uçurum var yani
maalesef 100gr da 27 var![]()
kızlar antep fıstığının kb değerini bilen varmı, araştırdım kimi yerde 4 diyo kimi yerde 27 falan, arada uçurum var yani
bendeki pakettedede 100 gr'da 9.8 kb yaziyor
her zamanki kuruyemislerin kb degerleri birbirini tutmuyor![]()
valla pericim kbler tutmuyo ama kalori tutyo, 100 g mı 600 civarı, taneyle yemek lazım bunu![]()
haklisin kalori degerler hemen hemen ayni bendeki pakette 582 kalori yaziyor. kb degerlerinde asiri fark var anlamadim gitti:97:
gecem güzel geçti, yedik,içtik,güldük..çok abartmadım sadece sütlü tatlı kaçtı,pasta yoktu, yarın işyerindeki kutlamaya da pasta istemedim, öğle yemeği yiyeceğiz sadece, bugün işe gitmediğim için yarına kaldı
sütlü tatlı kb si kaç cnm ?
valla vaguscum benimde cnm çok tatlı istedi bugün sınav dönemim bide valla ders çalışırken baklava gelio gözümün önüne..ben ki diyet öncesi bi gün yemesem ertesi gün illaki ve illaki yerdim şimdi 2 hafta oldu ağzıma sürmedim ama şimdi yiyorum ama mutsuz olaraktan ne yapsam valla kendime yaranamıom ki(
senin kilo durumların nedir daha önce seni görmedim pek buralarda ben..yeni mi başladın ?
Kızlar yaklaşık olarak 2 haftadır yaptığım doktor eşliğindeki diyet listemi sizlerle paylaşmak isterim. KB diyetinden daha rahat yapılabiliyor. Süt, yoğurt ve yedirdiği eti düşünürsekde biraz benziyor... Ben bununla 900 gram verdim (bu geçen cuma idi. Bugün dahil 1,4 kg gitti). Başka bir topik açıpta dallandırmakta istemiyorum... İsteyen olursa bu diyeti tavsiye ederim çünkü doktorun verdiği bir diyet... Hepinize iyi bir gün dilerim. Öpüyorum kocaman.
08:00 2 ince dilim esmer ekmek
2 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
söğüş
çay (şekersiz)
10:00 1 porsiyon meyve
12:30 4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
2 porsiyon et/tavuk/balık
salata (yağsız)
1 su bardağı yoğurt
2 ince dilim esmer ekmek
15:00 1 porsiyon meyve
17:00 2 adet ceviz veya 5-6 adet badem/fındık
18:30 4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
2 porsiyon et/tavuk/balık
1 su bardağı yoğurt
salata (yağsız)
2 ince dilim esmer ekmek
21:00 1 porsiyon meyve
22:00 2 adet ceviz
23:00 1 su bardağı süt