• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar antep fıstığının kb değerini bilen varmı, araştırdım kimi yerde 4 diyo kimi yerde 27 falan, arada uçurum var yani

kızlar antep fıstığının kb değerini bilen varmı, araştırdım kimi yerde 4 diyo kimi yerde 27 falan, arada uçurum var yani

bendeki pakettedede 100 gr'da 9.8 kb yaziyor
her zamanki gibi kuruyemislerin kb degerleri birbirini tutmuyor:37:

Son düzenleme:
kızlar cnm acayip tatlı istiyo valla yiycem bu defa off off...2 hafta oldu ağzıma sürmüom..bu defalıktan bişey olur mu kızlr ya ?

aslında sabahtan beri hiç bozmadım evdekilr malum getiridiler yine tatlıları baklavaları gözümün önünde valla dayamıom ya nolcak böyle..2 hafta da ilk defa bozuyorum ama off yesemde tadı çıkmıyo ya suç işlemişim gibi hissedim halbuki tatlı insanı mutlu edermiş..

haklisin kalori degerler hemen hemen ayni bendeki pakette 582 kalori yaziyor. kb degerlerinde asiri fark var anlamadim gitti:97:

valla ben aya araştırdım tadım marka antep fıstığı,fındığı ve bademi kabak çekirdeği ve ayçekirdeği kızlar çok düşük rahatlıkla yiyebilirsiniz ...

gecem güzel geçti, yedik,içtik,güldük..çok abartmadım sadece sütlü tatlı kaçtı,pasta yoktu, yarın işyerindeki kutlamaya da pasta istemedim, öğle yemeği yiyeceğiz sadece, bugün işe gitmediğim için yarına kaldı

valla vaguscum benimde cnm çok tatlı istedi bugün sınav dönemim bide valla ders çalışırken baklava gelio gözümün önüne..ben ki diyet öncesi bi gün yemesem ertesi gün illaki ve illaki yerdim şimdi 2 hafta oldu ağzıma sürmedim ama şimdi yiyorum ama mutsuz olaraktan ne yapsam valla kendime yaranamıom ki :((
senin kilo durumların nedir daha önce seni görmedim pek buralarda ben..yeni mi başladın ?

valla vaguscum benimde cnm çok tatlı istedi bugün sınav dönemim bide valla ders çalışırken baklava gelio gözümün önüne..ben ki diyet öncesi bi gün yemesem ertesi gün illaki ve illaki yerdim şimdi 2 hafta oldu ağzıma sürmedim ama şimdi yiyorum ama mutsuz olaraktan ne yapsam valla kendime yaranamıom ki :((
senin kilo durumların nedir daha önce seni görmedim pek buralarda ben..yeni mi başladın ?

1,5 aya yaklaştı başlayalı ama henüz 2,6kg verebildim, biraz yavaş gidiyorum ama sızlanmanın anlamı yok sonuçta tok kalabildiğimiz en güzel diyet, protein seviyorsak..tatlı alımı tümüyle ağız alışkanlığı, damak alışkanlığı ve de en önemlisi insülini dengelemezsek tatlıları rüyamızda bile görürüz, proteinlerimize devam edip insülini salgılatmamak en iyisi, zaten bir süre sonra tatlı istenmiyor..tatlı krizinde en iyisi bitter çikolata, baklava gibi şeyler zinhar yasak..

en iyisi ben bugün tatlıları yiyeyim bu hafta biraz yediğimi yakacak kadar spor yapsam ii olcak yoksa bu şekerler yağ olcak ya:(

günaydın arkadaşlar,
dün 20-25 ünite arası tamamladım diyetimi.
bugünü tatlı günü ilan etmiştim ama sabah canım pek birşey istemedi.1 elma yedim.şimdi de sütlü ve tek şekerli neskafemi içiyorum.

yine kuruyemiş,yine kararsızlık:))
kızlar ben de çok araştırdım kblerini.çıkardığım sonuç kbsi en düşük olan ceviz.ayrıca bu tür yemişlerin sabah yendiğinde dinçlik verdiğini ve uzun süre bizi ayakta tuttuğunu(enerji bakımından)biliyorum.dolayısıyla ben en çok ceviz tüketiyorum bu diyette.her gün mutlaka cevizim var zaten kbyi de ondan alıyorum genelde.
ekmek yemeyeli sanırım 3-4 gün oldu.yoğurt ve süte de bakmıyorum artık çünkü kbleri yüksek.
kendimce uyguladığım yöntemse şu:diyet yapmadığım günlerde bol bol meyve ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum.yani diyet esnasında yemekten çekindiğim besinleri serbest günlerime yayıyorum.
mesela bugün bol meyve yemeyi düşünüyorum,belki tatlı.onu da kalori hesabına dayandırarak yani abartmadan.

Kızlar yaklaşık olarak 2 haftadır yaptığım doktor eşliğindeki diyet listemi sizlerle paylaşmak isterim. KB diyetinden daha rahat yapılabiliyor. Süt, yoğurt ve yedirdiği eti düşünürsekde biraz benziyor... Ben bununla 900 gram verdim (bu geçen cuma idi. Bugün dahil 1,4 kg gitti). Başka bir topik açıpta dallandırmakta istemiyorum... İsteyen olursa bu diyeti tavsiye ederim çünkü doktorun verdiği bir diyet... Hepinize iyi bir gün dilerim. Öpüyorum kocaman.

08:00 2 ince dilim esmer ekmek
2 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
söğüş
çay (şekersiz)

10:00 1 porsiyon meyve

12:30 4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
2 porsiyon et/tavuk/balık
salata (yağsız)
1 su bardağı yoğurt
2 ince dilim esmer ekmek

15:00 1 porsiyon meyve

17:00 2 adet ceviz veya 5-6 adet badem/fındık

18:30 4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
1 su bardağı yoğurt
salata (yağsız)
2 ince dilim esmer ekmek

21:00 1 porsiyon meyve

22:00 2 adet ceviz

23:00 1 su bardağı süt

Kızlar yaklaşık olarak 2 haftadır yaptığım doktor eşliğindeki diyet listemi sizlerle paylaşmak isterim. KB diyetinden daha rahat yapılabiliyor. Süt, yoğurt ve yedirdiği eti düşünürsekde biraz benziyor... Ben bununla 900 gram verdim (bu geçen cuma idi. Bugün dahil 1,4 kg gitti). Başka bir topik açıpta dallandırmakta istemiyorum... İsteyen olursa bu diyeti tavsiye ederim çünkü doktorun verdiği bir diyet... Hepinize iyi bir gün dilerim. Öpüyorum kocaman.

08:00 2 ince dilim esmer ekmek
2 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
söğüş
çay (şekersiz)

10:00 1 porsiyon meyve

12:30 4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
salata (yağsız)
1 su bardağı yoğurt
2 ince dilim esmer ekmek

15:00 1 porsiyon meyve

17:00 2 adet ceviz veya 5-6 adet badem/fındık

18:30 4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
1 su bardağı yoğurt
salata (yağsız)
2 ince dilim esmer ekmek

21:00 1 porsiyon meyve

22:00 2 adet ceviz

23:00 1 su bardağı süt

woow ne çok ekmek var, güzel bi diyete benziyor ama işte bu diyetlerdeki sorun liste olması, yeneceklerin belli olması falan... ama bazı insanlarada bu sorun teşkil etmez, onlar için oldukça doyurucu bi diyet, kolay gelsin canım:13:

Back