• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet canim ton baligi ve göbek salata 6 puan sen 0 yazmistin ben o yüzden yazdim fazla oluyo diye bir yanlis anlama olmus rahatca yiyebilirsin

heh ıyı bari düşün düşün kaldım :)

bende zayıflamak istiyorum ama emzikliyim emzirmeyide bbırakmak istiyorum bu kilolardan da kurtulmak istiyorum

emziren bi arkadaş daha vardı protein yedıgım ıcın sutumde arttı kıloda verıyorum yazmış

Son düzenleme:
selam canim izmir yakinlarina gelicem sen hangi sehirdensin? kilo bildirimi yapmamissin yatmadan önce yazki aylin seni yarin listeye alsin ama bütün istedigi bilgileri tam yazmayi unutma:34:

merhaba peri abla..ben malatyada oturuyorum.ama izmir bana çok uzak ben de izmirde olsaydım sen de istersen görüşebiliriz diycektim :) ama nasip..
benim boy:162
kilo:60.800
hedef:55
ben listede miyim acep aylincimmmmmmmmm bu hafta al beni tamam mı listeye 1 haftadır sıra bekliom vallaa :(

kızlar aşırı derecede kabızlık sorunu çekiyorm form çayı içtim kayıslı ama karnımın ağrısından ölüyodum bugün yaa ne gündü :(
ya bi de bnim kabızlık kronik ama bu diyete 1 hafta oldu işte başlıyalı ama daha kötü oldum yani lütfen kızlar yardım offfffff :(

kayısıda yedim faydası olmadı aç karnına zaten bu diyette kb si çok yüksek ..diyetten önce yemiştim kayısıyı bana fayda etmiyor .

yardım edin kızlar yaa:(

kızlar aşırı derecede kabızlık sorunu çekiyorm form çayı içtim kayıslı ama karnımın ağrısından ölüyodum bugün yaa ne gündü :(
ya bi de bnim kabızlık kronik ama bu diyete 1 hafta oldu işte başlıyalı ama daha kötü oldum yani lütfen kızlar yardım offfffff :(

kayısıda yedim faydası olmadı aç karnına zaten bu diyette kb si çok yüksek ..diyetten önce yemiştim kayısıyı bana fayda etmiyor .

yardım edin kızlar yaa:(

sen yeşillik yemiyomusun canım, kabak rendele çiğ, sarımsaklı yoğurtla karıştır üstüne nane, o şekilde salata yap ye, maydonoz slatası yap ye bi demetten, bol limonlu biraz zeytin yağ, aynı şekilde roka, tere, kapuska ye, kırmızı lahana salatası ye, sadece kayısıyla olmaz tabii

İyi hafta sonları herkese..
Pericim söze kadar kesin 70 in altına düşersin...Bence sakın bırakma zaten 70 e gelmene de bişey kalmamış..
Kızlar bitter cikolata bir tık ben hergun yiyorum ogleden sonra neredeyse..Uzun bir suredir bu boyle..Yaklasık 4KB filan var benim yedigimde ben de ekmekten alacagıma cikolatadan almayı tercih ediyorum.Ona göre diger yediklerimi ayarlıyorum....Ben hiç bir sakıncasını görmedim bu kadar zamandır, kilo vermeye devam ettim yani..
Eşim bugun yurtdışına gidiyor iş için ben de kız arkadaslarımı çagırdım bende kalıcaklar 3 gece..Bir kac gun cok giremeyebilirim..Ama musait oldugum anda girecegim...Hepinize tekrar iyi haftasonları..

insallah aslicim 70'i terkederim bu duraksama engeline takilmasaydim simdiye coktan olmustum 2 kg cok bir kilo degil insallah gidene kadar veririm diye tahmin ediyorum duraksama bundan sonrada devam etmez herhalde yani:97:
bende kilo verdigim dönemlerde dahil bitter cikolata yiyordum dedigin gibi kb'yi dikkate alarak . kahve öncesi iki kare atiyorum agzima yavas yavas eriyor o kesinlikle insani tatmin ediyor:125:

merhaba peri abla..ben malatyada oturuyorum.ama izmir bana çok uzak ben de izmirde olsaydım sen de istersen görüşebiliriz diycektim :) ama nasip..
benim boy:162
kilo:60.800
hedef:55
ben listede miyim acep aylincimmmmmmmmm bu hafta al beni tamam mı listeye 1 haftadır sıra bekliom vallaa :(

cok uzakmisiz:37:
aylin daha listeyi yapmamis herhalde daha islerini bitiremedi
kabizlik icin chess cok güzel aciklama yapmis her gün mutlaka sebze ve etlerin yaninda bol yesil salata yemelisin

chesscim nerelerdesin
koruma programin nasil gidiyor

iyiyim canım benim, metabolizmanı şaşırtma planın nasıl gidiyor
ben yeme düzenimi fazla değiştirmedim canım ya, ara sıra kaçamaklar şeklinde devam ediyorum ama kilo almadım şükür
:13:

ne güzel siz 70 ler de siniz peri keske ben de görsem . 80 olsam .kilolar cok cabuk gitmiyo.almak kolay ama vermek cok zor.

iyiyim canım benim, metabolizmanı şaşırtma planın nasıl gidiyor
ben yeme düzenimi fazla değiştirmedim canım ya, ara sıra kaçamaklar şeklinde devam ediyorum ama kilo almadım şükür
:13:

bu koruma dönemini atlattinmi kolay kolay geri kilo almazsin:34:
gectigimiz hafta kilo veremedim insallah metabolizma sasmistir ama bugünü az zararla atlattim arkadasin cocugunun dogum günü vardi yarinda yine bir kutlama var ondan sonra SIKI bir hafta beni bekliyor bundan sonraki sürelerden acikcasi umutluyum duraksami dönemi gecmistir diye umut ediyorum:31:

ne güzel siz 70 ler de siniz peri keske ben de görsem . 80 olsam .kilolar cok cabuk gitmiyo.almak kolay ama vermek cok zor.

cok haklisin canim kilolar geldigi gibi gitmiyor .diet tam sabir isi arada motivasyonumuzu kaybetsekde pes edip birakmamaliyiz sende sabrettigin ve pes etmedigin sürece eminim ideal kilona ineceksin :13:
pes etmemek gercekten cok önemli sonucta yine bize zarari olacak onun icin sonuna kadar devam:34:

kizlar slm herkese...kilo verenleri tebrik ediyorum! veremeyenelrde üzülmesin sabirla dvm etsinler. bende adet dönemimdeyim. suan kuzenmde oldugum icin tartildim ve 67 ciktim. aksam 9da felan tartildim ama. benimde canim cok tatli seyler cekiyor ya:( cok mutsuzum bu yüzden. zor frenliyorum kendimi

sen yeşillik yemiyomusun canım, kabak rendele çiğ, sarımsaklı yoğurtla karıştır üstüne nane, o şekilde salata yap ye, maydonoz slatası yap ye bi demetten, bol limonlu biraz zeytin yağ, aynı şekilde roka, tere, kapuska ye, kırmızı lahana salatası ye, sadece kayısıyla olmaz tabii

cnm hergün kocamannn bir tabak salata yiyorum zaten etin yanında peynir mi yaptı anlamadım ki resmen bağırsaklarım kitlendi yaa :(
15 kb de o slta yapıyo benim diyette..anlamadım valla ne yapsam bilemiorum vala :(

cnm hergün kocamannn bir tabak salata yiyorum zaten etin yanında peynir mi yaptı anlamadım ki resmen bağırsaklarım kitlendi yaa :(
15 kb de o slta yapıyo benim diyette..anlamadım valla ne yapsam bilemiorum vala :(

demekki yeterli gelmiyo canım, bende de vardı bu yazdıklarım sayesinde sıkıntım kalmadı, sen bilirsin tabii canım

Son düzenleme:
bu koruma dönemini atlattinmi kolay kolay geri kilo almazsin:34:
gectigimiz hafta kilo veremedim insallah metabolizma sasmistir ama bugünü az zararla atlattim arkadasin cocugunun dogum günü vardi yarinda yine bir kutlama var ondan sonra SIKI bir hafta beni bekliyor bundan sonraki sürelerden acikcasi umutluyum duraksami dönemi gecmistir diye umut ediyorum:31:

inşallah canım, bence kesin etkisi olmuştur:13::13:

bağırsak tembelliği için bence yürüyüşünde faydası oluyor.özellikle hastanede yatan hastalarada bunu öneriyorlar. bence yürüyüşüde ihmal etmeyin.

selam,
2 günlük aradan sonra bugün tekrar başladımkbye.
yediklerim:
sabah yağda yumurta,5 zeytin,k.peynir
öğlen yoğurtlu kızartma(patlıcan ve biber),50 gr kadar ceviz
akşam için köfte çıkarttım.
25i geçmiyceğimi düşünüyorum bu mönüyle.

bende de basladi.yediklerimizle alakali galiba .yürüyüs de pek care degill. ben aci biber yemeye calisyom.hem metobalizma hizlaniyomus...

kizlarrr listeyi yapamadim birtürlü affedin.... yapmaya calisicam cok yogunum valla..
giremiyorum bile..
ama rejimi birakmadim...
öptüm sizleri

Back