ya canım ayağında hissettiğin rahatsızlık ne, bilektemi, taraktamı ne oluyor:26:
aslicim kilo almamis olmana cok sevindim mart ayini istedigimiz gibi degerlendiremedik insallah duraksamalara takilmadan en azindan nisan ayinda bunu telafi edelim bir 70' terkedemedim yaaa:84:
chess, aldante doğumgününüz kutlu, mutlu olsunÇıtır çıtır yaşlar dilerim
Arzu ve Aslı dönüşünüz süper oldu
Ben bu sabah hastanedeydim. Hala ayağımın nesi var onu anlamaya çalışıyorlar. Bir bulsak da rahatlasak. O yüzden sabah bir şey yiyemedim. Öğlen 5-6 köfte ve taze bakla yedim. Sonra iş arkadaşlarımı alışverişe götürdüm bir süper markete ve onlar deli gibi kek, çikolata aldılar. Yarım saat pastane-fırın bölümünde kaldık. Bir ara çıldıracağım sandım inanın. Dedim de zaten beni burdan çıkarmazsanız ekmeklere dalacağım. Çook zordu çok. Bir günlüğüne bozayım ben ne olacak diye kıvranıp durdum ama başarıyla çıktım geldim. Odamda iki parça tavuk, zeytinli ton balığı var. Akşama kadar onları tırtıklarım. Akşamüstü de göğüsliftingine gideceğim. Çok sarktı benim göğüslerim bu yaşta. 5 seans aldım, umarım işe yarar biraz.
Tarak kemiklerim ayağımı yere basınca sanki birbirine giriyor gibi oluyor. İlaç almazssam gece yatınca dizime kadar çıkan bir ağrı oluyor. Bazen çok hassaslaşıyor, dokununca yara varmış gibi acıyor. Ortopedist bir şey söyledi, tedavi oldum, olmadı, romotolog bir şey söyledi olmadı. Bu sefer daha detaylı bakıyorlar bakalım. Kemiklerde ve tendonlarda bir şey olmadığı için kesin romatizmal bir şey ama nedeni bulunmayınca çok ağır ilaçlar veriyorlar. O yüzden bekliyorum bakalım. Daha 3 ay önce günde en az 45 dakika hızlı ve yokuşlu yürüyüş yapardım, mağaracılık yapardım. Başta bunları yaparken oldu sandım ama değilmiş.
canim pes etme belki duraklama dönemindesin dir daha önce yaptigim diyetlerde 10 kilo sonrasi bende duraklama dönemi yasiyordum sonra tekrar veriyordum bakalim bu sefer ne olucak
bi de canim bu DOYGUN EKMEgi biz de burdan bulabilirmiyiz?
canim ilk günün cok güzel gecmis asli bahsetmis wasa diye bir ekmek ama gece asinaz bir ekmekten bahsetti
ARKADASLAR:92: bu hepinizi ilgilendiriyor gece asinaz bir ekmekten bahsetti kb degeri nerdeyse yok gibi bulabilirseniz ondan alin DOYGUN EKMEK kepeklisinde bir diliminde 1.1 kb var isterseniz google'dan bakabilirsiniz baska cesitleride var ama onlarin degerlerine bakmadim
Tarak kemiklerim ayağımı yere basınca sanki birbirine giriyor gibi oluyor. İlaç almazssam gece yatınca dizime kadar çıkan bir ağrı oluyor. Bazen çok hassaslaşıyor, dokununca yara varmış gibi acıyor. Ortopedist bir şey söyledi, tedavi oldum, olmadı, romotolog bir şey söyledi olmadı. Bu sefer daha detaylı bakıyorlar bakalım. Kemiklerde ve tendonlarda bir şey olmadığı için kesin romatizmal bir şey ama nedeni bulunmayınca çok ağır ilaçlar veriyorlar. O yüzden bekliyorum bakalım. Daha 3 ay önce günde en az 45 dakika hızlı ve yokuşlu yürüyüş yapardım, mağaracılık yapardım. Başta bunları yaparken oldu sandım ama değilmiş.
gecmis olsun canim, o mis gibi kokulardan kazasiz cikabilmissin:13:
semiluna canim gecmis olsun inssallah kisa zamanda tedavisi bulunur.
Canım ben de baktım şimdi, kepekli de öyle yazıyor ama bence bir hata var çünkü light olanda 7.31, tam buğdayda 10 birim kb görünüyor. Bunlar böyleyken kepekli 1.1 olamaz ki :44: Keşke olsa da tabii.. Bir de buğday unu var içinde tam buğday unu yok. Kepek ilave edilmiş. Koruyucu falan da yazıyor.
ya canım annemin böyle bi durumu vardı tarak kemiklerindeki ağrıdan duramıyodu özellikle yürürken ızdırap veeriyodu bi sene dr dr gezdi, sonra enteresan bi şekilde guatr çıktı, guatr ameliyattından sonra şikayetleri tamamen geçti, o yüzden sordum öyle bişey olabilir mi diye:26:
ben sadece kepekli ekmegin listedeki degerlerine baktim ama acikcasi ayrintilarina bakmadim incelemedim yani 1.1 kb görünce paylasmak istedim
chess, aldante doğumgününüz kutlu, mutlu olsunÇıtır çıtır yaşlar dilerim
Arzu ve Aslı dönüşünüz süper oldu
Ben bu sabah hastanedeydim. Hala ayağımın nesi var onu anlamaya çalışıyorlar. Bir bulsak da rahatlasak. O yüzden sabah bir şey yiyemedim. Öğlen 5-6 köfte ve taze bakla yedim. Sonra iş arkadaşlarımı alışverişe götürdüm bir süper markete ve onlar deli gibi kek, çikolata aldılar. Yarım saat pastane-fırın bölümünde kaldık. Bir ara çıldıracağım sandım inanın. Dedim de zaten beni burdan çıkarmazsanız ekmeklere dalacağım. Çook zordu çok. Bir günlüğüne bozayım ben ne olacak diye kıvranıp durdum ama başarıyla çıktım geldim. Odamda iki parça tavuk, zeytinli ton balığı var. Akşama kadar onları tırtıklarım. Akşamüstü de göğüsliftingine gideceğim. Çok sarktı benim göğüslerim bu yaşta. 5 seans aldım, umarım işe yarar biraz.
Valla olabilir hayatım çünkü bu doktor t3 t4 testleri de istedi. Bunlar guatr için yapılan tahliller diye biliyorum.
sildimmmmmmmm
sizleride görelim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?