Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aslicim kilo almamis olmana cok sevindim mart ayini istedigimiz gibi degerlendiremedik insallah duraksamalara takilmadan en azindan nisan ayinda bunu telafi edelim bir 70' terkedemedim yaaa:84:

ya canım ayağında hissettiğin rahatsızlık ne, bilektemi, taraktamı ne oluyor:26:

Tarak kemiklerim ayağımı yere basınca sanki birbirine giriyor gibi oluyor. İlaç almazssam gece yatınca dizime kadar çıkan bir ağrı oluyor. Bazen çok hassaslaşıyor, dokununca yara varmış gibi acıyor. Ortopedist bir şey söyledi, tedavi oldum, olmadı, romotolog bir şey söyledi olmadı. Bu sefer daha detaylı bakıyorlar bakalım. Kemiklerde ve tendonlarda bir şey olmadığı için kesin romatizmal bir şey ama nedeni bulunmayınca çok ağır ilaçlar veriyorlar. O yüzden bekliyorum bakalım. Daha 3 ay önce günde en az 45 dakika hızlı ve yokuşlu yürüyüş yapardım, mağaracılık yapardım. Başta bunları yaparken oldu sandım ama değilmiş.

aslicim kilo almamis olmana cok sevindim mart ayini istedigimiz gibi degerlendiremedik insallah duraksamalara takilmadan en azindan nisan ayinda bunu telafi edelim bir 70' terkedemedim yaaa:84:

canim pes etme belki duraklama dönemindesin dir daha önce yaptigim diyetlerde 10 kilo sonrasi bende duraklama dönemi yasiyordum sonra tekrar veriyordum bakalim bu sefer ne olucak
bi de canim bu DOYGUN EKMEgi biz de burdan bulabilirmiyiz?

gecmis olsun canim, o mis gibi kokulardan kazasiz cikabilmissin:13:

semiluna canim gecmis olsun inssallah kisa zamanda tedavisi bulunur.

canim pes etme belki duraklama dönemindesin dir daha önce yaptigim diyetlerde 10 kilo sonrasi bende duraklama dönemi yasiyordum sonra tekrar veriyordum bakalim bu sefer ne olucak
bi de canim bu DOYGUN EKMEgi biz de burdan bulabilirmiyiz?

kesinlikle pes etmem er yada gec bu kilolar gidecek yazin türkiyeye incecik gidicem bu seferki duraksama bayagi uzun sürdü ama nasil olsa gecicek o ekmegi burdan bulmamiz imkansiz hatta ben burda kb degeri uygun hic normal ekmek bulamadim onun icin wasa ekmegi en uygun geldi ona basladim gerci benim aldigimin markasi wasa degil ama sonucta ayni tür ekmek yani

Canım ben de baktım şimdi, kepekli de öyle yazıyor ama bence bir hata var çünkü light olanda 7.31, tam buğdayda 10 birim kb görünüyor. Bunlar böyleyken kepekli 1.1 olamaz ki :44: Keşke olsa da tabii.. Bir de buğday unu var içinde tam buğday unu yok. Kepek ilave edilmiş. Koruyucu falan da yazıyor.

ya canım annemin böyle bi durumu vardı tarak kemiklerindeki ağrıdan duramıyodu özellikle yürürken ızdırap veeriyodu bi sene dr dr gezdi, sonra enteresan bi şekilde guatr çıktı, guatr ameliyattından sonra şikayetleri tamamen geçti, o yüzden sordum öyle bişey olabilir mi diye:26:

gecmis olsun canim, o mis gibi kokulardan kazasiz cikabilmissin:13:

Sağol canım. Bulamam diye üzülme o ekmeği. Ben mail attım hata mı var diye zaten. Light olanda aynı bölmede karbonhidrat ve şeker alt alta yazıyor. Kb 7.31, şeker 0.6 gibi bir şey. Bence kepeklide kb birimini unutup sadece şekeri yazmışlar.

ben sadece kepekli ekmegin listedeki degerlerine baktim ama acikcasi ayrintilarina bakmadim incelemedim yani 1.1 kb görünce paylasmak istedim

Valla olabilir hayatım çünkü bu doktor t3 t4 testleri de istedi. Bunlar guatr için yapılan tahliller diye biliyorum.

attlımm çok teşekküürlerr bakalım kaldığımız yerden devamm..

bu arada çokk çokk geçmiş olsun canım acil şifalarr

insallah bu sefer görmüssündür sizleride görelim kizlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…