• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ARZUUUUUUUUUUUU:79:
canim diet ikizim bizi cok ihmal etsende:19: unutsanda:63: yeniden yine aramizdasin canim cok sevindim bu sefer birakmak yok ona göre:20: buranin diet üzerindeki etkisine kesinlikle katiliyorum aradan cok zaman gecsede önceleri kaplumbag sonralari camelion hiziylada gitsem:1: kilo vermekle halä savasiyorum:41: kalori dietindeki görüslerinde hakli olabilirsin ama benim yaptigim tam kalori dieti sayilmaz aslinda ekmek ve sekerden uzak duruyorum o kadar cok incelemiyorum sadece bünyem bu yeme sekline alistigi icin metabolizmayi sasirtmak icin yani. ayin 14'ünden beri hic kacamak yapmadim ve sadece 600 gr verdim onun icin bunu denemek istedim cuma yine kendi dietimize dönüs yapicam
yeniden hosgeldin canim aramiza bu sefer olacak:13:

teşekkürler canımmm!
valla hepinizi hayal etmeye çalışıyorum kafamda ama görmek başka tabi:)
canım bu şimdiki kilondaki halin mi?

bi de,bi de....
tekrardan kısacık anlatabilirmisin ekleme ve silmeyi.

google'a hizli resim yükle yaz en üstteki yaziyi tikla ordan resim bulup yükle veforumlar 3 yazan linki bu mesaj yazdigimiz yere kaydet
silmek icinde resim yazdigin bölümün altinda mesaj düzenleme yazisi var ya ona basiyorsun resmi silip yerine benim gibi sildimmmmmmmmmm yazabilirsin ve silinmis oluyor:34:

ben cikiyorum kizlar biraz isim var sonra disciye gidicem randevum var aksama görüsürüzzzzz:80:

biraz daha versen iyi olur.sanırım seninin kilo üst bölgede toplanmış.
yalnız yazılarında ne kadar samimi ve anaçsan fotonda da öyle.kişiliğin yüzüne yansımış sanki.
saol canim iyi düsüncelerin icin:16:
aynen bütün kilo üstte toplaniyor özelliklede yüzüm hemen tombis oluyor 60 kg benim icin süper oluyor yani daha 11 kg vermem lazim:24:

Arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Valla nasıl ihtiyacım vardı sanırm seni gormeye..Cunku ben de 1 aydır rejim yapmıyorum..Sadece arada girip girip yazıyorum...Ama artık bu pazartesiden itibaren işi cok sıkı tutmayı düşünüyodum..Senin de burda olman super oldu şimdi..Aslında en son sefer de gelicem artık buraya diye soz vermiştin ama yalan oldu..Sanırım artık kilo verme telaşı başladı sende de..Ben de artık mekik cekmeye de başlıyacagım ve cok sıkı rejim yapacagım..Seni gordugume cok ama cok sevindim.Sozde mayısa kadar inecektik istedigimiz kiloya:)) Yalan oldu tabi..Neyse temmuz agustosa kadar inelim bari..Umarım sen de gelirsin artık ve kaldıgımız yerden devam ederiz tatlım..
Pericim de cok sevinicek seni gordugune eminim..O da cok sordu seni bana cunku..Ama ben en son aradıgımda ulasamadım sana dedim rejim icin cok zorlamayayım nasıl olsa isteyince gelir..Umarım oyle olur..

bitannemmm bak hissetmişimmm demek ki bana ihtiyacınn olduğunuuuu kalpten hemenn koşarakkk gelmişimmm :) şaka bir yana benim de sizlere çok ihtiyacım var..

yarın tartılıp çizelgemi yenileyeceğim.. lütfen sende mümkün olduğunca beni ve yediklerimi kontrol et çünkü kafam allak bullak oldu 2 diyetten...
ben bugün ki mönümü paylaşayım..

sabah beyaz peynir izmir
yine beyaz peynirli omlet

öğle 1 nescafe sütlü 1 adet yuvarlak mavi yeşil mi ne onun çikolata kaplı kurabiyesi 4 kb var hemen telaşlanmayalım :)

öğleden sonra

birazcık beyaz peynir, yine 2-3 dilim tost kaşar peyniri
1 dilim uno light 3 ince dilim hindi füme

akşama doğru ızgara tavuk göğsü bizim aşçılar yapmışş rejime girdim diyee :)

akşam yine tavukkkkkkkk :) tavuk ızgara bol yeşil salata

o kadarr.. biliosunuz ben tavukkk ve peynir manyağı bir insanım.. dayanamıorum rejim yapmasamda hep onları yiyorumm.. çok peynirr yememin sakıncası olurr mu yani biliorum 0-1 kb ama çok yediğim için sıkıntı yaşarmıyım die telaşlanıorumm ama peynirdende vazgeçersem yemek yememin anlamııı kalmaaazzzzz :50:

:))) neysee sizi çok seviorumm.. peynir konusunda ciddiyimm.. aslıcımm çok yiyorum beyaz peyniri sorun olmazz di mii olmazzz de lütfennnn :52:

ARZUUUUUUUUUUUU:79:
canim diet ikizim bizi cok ihmal etsende:19: unutsanda:63: yeniden yine aramizdasin canim cok sevindim bu sefer birakmak yok ona göre:20: buranin diet üzerindeki etkisine kesinlikle katiliyorum aradan cok zaman gecsede önceleri kaplumbag sonralari camelion hiziylada gitsem:1: kilo vermekle halä savasiyorum:41: kalori dietindeki görüslerinde hakli olabilirsin ama benim yaptigim tam kalori dieti sayilmaz aslinda ekmek ve sekerden uzak duruyorum o kadar cok incelemiyorum sadece bünyem bu yeme sekline alistigi icin metabolizmayi sasirtmak icin yani. ayin 14'ünden beri hic kacamak yapmadim ve sadece 600 gr verdim onun icin bunu denemek istedim cuma yine kendi dietimize dönüs yapicam
yeniden hosgeldin canim aramiza bu sefer olacak:13:

canımmm diett ikizimmm ... artık pek ikiz sayılmayızzz.. bak ne güzelll incelmişin ben geri aldımm büttüünn kilolarıı.. ama böle yazdım diye bu diyeti yapanlar korkmasın hemen geri mi alcaz diyee ben öle bi bozdum kiii gece 1lerde 2 lerde mc donalds lar falann yedim pasta vss yani kendi kendimin içine ettimm...

yarın tartılıcam ppericimm 81-82 lerde olduğumu düşünüorummm yapcak bir şey yok daha fazla almadann duruma son demeliyimmm. lütfen sıkı birr destek beklioorumm

bu arada masummm gelmiomuşş sanırım çok üzüldümm acaba masal91 ne alemde

neysee öptümmm sizii çokkk

arzucum h.g. çok sevindim yeniden geldiğine.umarım bu sefer bırakıp gitmezsin bizi.biz bıraktığın gibiyiz.topikten ayrı kalmak banada hiç yaramıyo.hepten dağıtıyorum.

esracımm canımm çok teşekkürlerr... bu sefer gitmicem zaten gidemem bu kiloları vermemmm şart .. yaz geldii ben vereceğime gerii aldımmmmm çokkk mutsuzuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm :84:

ama neysee düzelticess inşallahhhh :70:

canımmm diett ikizimmm ... artık pek ikiz sayılmayızzz.. bak ne güzelll incelmişin ben geri aldımm büttüünn kilolarıı.. ama böle yazdım diye bu diyeti yapanlar korkmasın hemen geri mi alcaz diyee ben öle bi bozdum kiii gece 1lerde 2 lerde mc donalds lar falann yedim pasta vss yani kendi kendimin içine ettimm...

yarın tartılıcam ppericimm 81-82 lerde olduğumu düşünüorummm yapcak bir şey yok daha fazla almadann duruma son demeliyimmm. lütfen sıkı birr destek beklioorumm

bu arada masummm gelmiomuşş sanırım çok üzüldümm acaba masal91 ne alemde

neysee öptümmm sizii çokkk

Geldim canıımmm geldim yakında bende buradayım diyet alışverişimi yapayım başlıycam ama ben hiç kg. almadım Arzu o yüzden çok mutluyum.

bitannemmm bak hissetmişimmm demek ki bana ihtiyacınn olduğunuuuu kalpten hemenn koşarakkk gelmişimmm :) şaka bir yana benim de sizlere çok ihtiyacım var..

yarın tartılıp çizelgemi yenileyeceğim.. lütfen sende mümkün olduğunca beni ve yediklerimi kontrol et çünkü kafam allak bullak oldu 2 diyetten...
ben bugün ki mönümü paylaşayım..

sabah beyaz peynir izmir
yine beyaz peynirli omlet

öğle 1 nescafe sütlü 1 adet yuvarlak mavi yeşil mi ne onun çikolata kaplı kurabiyesi 4 kb var hemen telaşlanmayalım :)

öğleden sonra

birazcık beyaz peynir, yine 2-3 dilim tost kaşar peyniri
1 dilim uno light 3 ince dilim hindi füme

akşama doğru ızgara tavuk göğsü bizim aşçılar yapmışş rejime girdim diyee :)

akşam yine tavukkkkkkkk :) tavuk ızgara bol yeşil salata

o kadarr.. biliosunuz ben tavukkk ve peynir manyağı bir insanım.. dayanamıorum rejim yapmasamda hep onları yiyorumm.. çok peynirr yememin sakıncası olurr mu yani biliorum 0-1 kb ama çok yediğim için sıkıntı yaşarmıyım die telaşlanıorumm ama peynirdende vazgeçersem yemek yememin anlamııı kalmaaazzzzz :50:

:))) neysee sizi çok seviorumm.. peynir konusunda ciddiyimm.. aslıcımm çok yiyorum beyaz peyniri sorun olmazz di mii olmazzz de lütfennnn :52:

Tatlım bence yediklerin guzel gorunuyor..Zaten eskiden de genelde boyle yiyordun sen..Peynir konusunda bence istedigin kadar abartabilirsin ama çok tuzlu olmamasına gayret et..Cunku ictigin sular boşa gitmesin..Tabi önemli bir konuya degindim şuanda...Suyunu içiyosundur tekrar insallah Arzucum..Ben eminim sen yemeye devam da etsen suyunu içseydin kesin kilo almazdın bu şekilde..Lutfen artık suyunu da bırakma bizi de burda bırakma..Bak gelmezsen arıycam gel gel diye başının etini yiyecegim haberin olsun..Salatayı bol tut cunku sebze koymamışsın menune, bagırsakların çalışsın bişeylerden cok kuru beslenme..Suyunu da iç lutfen bak bi daha yazıyorum....

Back