bşlngç:72
geçen hafta:69.5
bu haftadün 69 bugün 70:2:istersen 69.5 yaz yine:)
hedef:65
boy:1.67
canım harika gidiyorsun.tebrik ederimgünaydin kizlarrr
kilo bildirimi bazi kisiler dogru yapmiyor lütfennn özen gösterin kizlarr
baslangic kg:
gecen hafta:
bu hafta/simdi:
verilen:
hedef:
boy:
bende bildirim yapayimmm
baslangic: 95
gecen hafta: 92,2
bu hafta: 90,7
verilen: 1500gr
hedef: simdilik 87
boy: 168
canım harika gidiyorsun.tebrik ederim
şimdiden 4 mü olmuş?
sagolll
4,4kg vermis oldum toplam
ama bu rejime 94 kg ile baslamistim, 95 ile degil
Kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum... benide aranıza alıp yardımcı olurmusunuz ?:26:
Çook teşekkür ederim.. kısaca kendimden bahsedeyim hemncik :)
hayatımda hiçç zayıf bir kız olmadım...
20li yaşlarımda 111, 24 lü yaşlarımda 105 kiloyu gördüm... ve o sene karar verdim böyle yaşamak istemediğime...
105 kilo ile başlayan diyet,spor serüvenim 6 ay sonra 72 kilo ile sonlandı.. yaklaaşık 4 bucuk yıl 2 aşa 2 yukarı kılomu korudum..
taki 2 yıl önce evlenene kdr.. :) ilk 2 ayda 13 kilo aldım.. akabinde hamilee kaldim.. 8 haftalık bebegımı kaybettım.. derken tekrar diyet 2 ay olmadan 79 a düşmüştümki tekra hamile kaldım altın kızıma :)
kızıma hamıle kaldıgımda 85 kılo ıdım yenıden..
evet kızlaarrr sıkı durun HAMİLELİĞİM 121 Kilo ile sonlandıgülüyorum ağlanacak halime...
8 bucuk aylık oldu kızım.. ve ben şuan bu sabah itibari ile 90 kiloyum... bu diyet mantıgıma yattı... kaldıkı hayatım boyunca asla diyett listelerine bagımlı kalmadım.. ama artık zorlanıyorum.. ve bu diyeti yapmak istiyorum...
biraz acemiyim kızlar .. sureklı okumayaa calısıyorum ama sizden yardım bekliyorum.. sabah 1 yumurta haşladım ve biras peynirle yedim...
baslangic kg:90
gecen hafta:90
bu hafta/simdi:90
verilen:0
hedef:75
boy:160
Kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum... benide aranıza alıp yardımcı olurmusunuz ?:26:
Hepinize teşekkürler kızlar... 3 haftadır yogun bir diyet yapıyordum.. son 1 hafta içinde o kadar dikkat etmemme ragmen 400 gr. verebilmişim ... :) saglık olsun.. cok azimliyim.. hırslıyım... BAŞARACAGIM... İNŞAALLAH.. nerde haata yaptım bulmaya calısıyorum.. bugunden itibaaren bu diyete başladım.. sonuç umarım istediğim gibi olur.. günde 3 lt su içiriyorrum ama buna nazaran sık wc ye gıdemıyorum.. acaba vucudum neden su tutuyorkı ?
kilo veren vermeyen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim bu arada, azimlerinden dolayı:13::13:
günaydin kizlarrr
kilo bildirimi bazi kisiler dogru yapmiyor lütfennn özen gösterin kizlarr
baslangic kg:
gecen hafta:
bu hafta/simdi:
verilen:
hedef:
boy:
bende bildirim yapayimmm
baslangic: 95
gecen hafta: 92,2
bu hafta: 90,7
verilen: 1500gr
hedef: simdilik 87
boy: 168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?