Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım harika gidiyorsun.tebrik ederim
şimdiden 4 mü olmuş?

Kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum... benide aranıza alıp yardımcı olurmusunuz ?:26:

Kızlar bende bu diyeti yapmak istiyorum... benide aranıza alıp yardımcı olurmusunuz ?:26:

Hoşgeldin, tabi oluruz. Bugün kilo bildirim günü. Yukarıdaki mesajlardan görebilirsin. Sen de kilo, boy, hedef yaz ve başla hemen. Ben çıkmak zorundayım ama sana detay verir arkadaşlar. Biz birbirimize destek oluyoruz her zaman

Çook teşekkür ederim.. kısaca kendimden bahsedeyim hemncik :)

hayatımda hiçç zayıf bir kız olmadım...
20li yaşlarımda 111, 24 lü yaşlarımda 105 kiloyu gördüm... ve o sene karar verdim böyle yaşamak istemediğime...
105 kilo ile başlayan diyet,spor serüvenim 6 ay sonra 72 kilo ile sonlandı.. yaklaaşık 4 bucuk yıl 2 aşa 2 yukarı kılomu korudum..
taki 2 yıl önce evlenene kdr.. :) ilk 2 ayda 13 kilo aldım.. akabinde hamilee kaldim.. 8 haftalık bebegımı kaybettım.. derken tekrar diyet 2 ay olmadan 79 a düşmüştümki tekra hamile kaldım altın kızıma :)
kızıma hamıle kaldıgımda 85 kılo ıdım yenıden..
evet kızlaarrr sıkı durun HAMİLELİĞİM 121 Kilo ile sonlandı gülüyorum ağlanacak halime...

8 bucuk aylık oldu kızım.. ve ben şuan bu sabah itibari ile 90 kiloyum... bu diyet mantıgıma yattı... kaldıkı hayatım boyunca asla diyett listelerine bagımlı kalmadım.. ama artık zorlanıyorum.. ve bu diyeti yapmak istiyorum...

biraz acemiyim kızlar .. sureklı okumayaa calısıyorum ama sizden yardım bekliyorum.. sabah 1 yumurta haşladım ve biras peynirle yedim...

baslangic kg:90
gecen hafta:90
bu hafta/simdi:90
verilen:0
hedef:75
boy:160

zeymuran hoşgeldin gerçekten inişli çıkışlı dönemlerin olmuş hamileliğinde çok fazla kilo almana rağmen 90lu kilolara çok güzel düşmüssün geri kalanıda inşallah bu diyetler verirsin aslında diyet gibi değilde sağlıklı yaşam olarak algılarssak daha güzel motive oluruz 746 liste var hergün ordan 50 kb geçmiycek şekilde yiyebilirsin ama kbleri sdaha aşağıda tutadabilirsin sana kalmış sürekli protein yediğin için öyle halsizlik falanda olmuyo yani bende hiç olmadı inşallah senide çok çok kilo vermiş bi şekilde devamlı aramızda görürüz

aylincim tebrikler bu haftada çok güzel vermişsin devamı dilerim

kizlar ben geldim:79:

kilo veren arkadaslarimi kutluyorum ben sadece 100 gr vermisim ama olsun yavas yavas da olsa sonunda citir olucaz nasil olsa

baslangic=81.7
gecen hafta=71.2
bu hafta=71.1
verilen=100gr
hedef=60
boy=165

merhaba zeymuran, Allah kızınla, sevdiklerinle mutlu bir ömür versin. kilo alınırda verilirde. önemli olan mutlu, sağlıklı yaşamak. forumda hep birlikte dayanışma içinde olup vermeye çalışıyoruz.
sende çok hızlı kilo alanlardansın anlattıklarından bunlar çıkıyor. ben 3 haftadır yapıyorum. kaçamak şampiyonu olmama rağmen 2 kilo gitti. en azından almıyorum oda birşey. kiloyu sabitlemede yardımcı oluyor bana bu diyet. bakalım direnç 4. hafta kırılırsa 2 kg daha gitsinde pörtleklerim azalsın :) hoşgelsin aramıza.

hosgeldin canim aramiza esra detaylari anlatmis kafana takilan birsey oldugunda her zaman yardimci oluruz baslangicta her aciktiginda kb degeri en düsük yiceklerden sürekli atistir yani ac kalma bünyen daha sonra buna alisir kolay gelsin:13:

Hepinize teşekkürler kızlar... 3 haftadır yogun bir diyet yapıyordum.. son 1 hafta içinde o kadar dikkat etmemme ragmen 400 gr. verebilmişim ... :) saglık olsun.. cok azimliyim.. hırslıyım... BAŞARACAGIM... İNŞAALLAH.. nerde haata yaptım bulmaya calısıyorum.. bugunden itibaaren bu diyete başladım.. sonuç umarım istediğim gibi olur.. günde 3 lt su içiriyorrum ama buna nazaran sık wc ye gıdemıyorum.. acaba vucudum neden su tutuyorkı ?

emziriyosan süt oluyodur canım

kilo veren vermeyen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim bu arada, azimlerinden dolayı:13::13:

kızlar tadım kuruyemişlerin arkasındaki besin değerleri
bazılar 100gr üzerinde bazıları 30 gr dikkat etmek gerekiyo
antep fıstığı açılmadı bi türlü onu ekleyemedim

Son düzenleme:
esracim detaylar icin cok saol konuyu yine basa getirmis gibi olucam ama benim aldigim pakettedeki degerlerle ayni degil benim aldigim paketlerde iki deger yaziyor birincisi 100gr'daki deger ikincisi porsiyon karsiligi yani oda genelde 25gr yada 30 gr oluyor kafam zaten bu kadar karisik normalde ayni olmasi gerekiyor ayni olmasa bile yakin olmasi gerekiyor ama ciddi fark var:44:

tebrik ederim Aylincim çok güzel kilo vermişsin . Bu arada veren tüm arkadaşları tebrik ederim.

Benim gibi veremeyenlerde üzülmeden hafta sonunda kaçamak yapmadan azimle yolumuza devam edelim.

Burada sanırım benimki özensiz oldu boy ve hedef değişmeyeceği için sorun olmaz diye düşünmüştüm ama olsun tekrar yazalım.

baslangic: 68
gecen hafta: 63,2
bu hafta: 63,5
verilen (alınan): +300 gr
hedef: 60
boy : 1,70

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…