• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar, sabah 1 nisan gibi bişeyle karşılaştık, bir ton bulantı, kusma ve ishal şikayeti olan öğrenci, personel geldi sabah kahvaltı bile yapamadım, anca şimdi girebiliyorum bildirimimi yapayım
baslangic kg:89.6
gecen hafta:87.8
bu hafta/simdi:87.3
verilen:300gr
hedef:60
boy:164

chescim sen tartıldın mı azallma yada eksilme var mı

canım aynıyım ama ben bu hafta da diyetteymiş gibi beslendim, yani diyete devam etsem hiç vermemiş olcaktım,:27: kaçamak bile yapmadım yani:31:
kaçamak hakkını salıya saklıyorum d. günüm:125::125:

kiloyu korumam hiç birden kendimi salmamakla beraber, yeme tarzımıda değiştirmek zorundayım, gerçi değiştirdim zaten ekmek yersem sadece 2 dilim uno denge yiyorum, onun dışında hiç tahıl ve bakliyat almıyorum, bi nevi tdd:13:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar yaklaşık 1- 1,5 ay önce bu diyeti yapıyordum ve buranın müdavimiydim ama sonra bıraktım ve bir süre sonra diyeti bile bıraktım ama halâ 68 kg yum yani kg almadım üstelik ne bulursam yediğim halde sadece sabahları 2 dilim ekmek harici ekmek yemiyorum. diğerlerinide abartmadan yiyorum. psikolojik olarak kendimi hazır hissettiğimde eşimin deyimiyle tavuk diyetime geri dönecem. ama kg vermesemde almadığım için mutluyum. Aslıcığım, Periciğim geçmişi okuyamadım inşallah siz hedefinize yaklaşmışsınızdır.

Selam arkadaşlar yaklaşık 1- 1,5 ay önce bu diyeti yapıyordum ve buranın müdavimiydim ama sonra bıraktım ve bir süre sonra diyeti bile bıraktım ama halâ 68 kg yum yani kg almadım üstelik ne bulursam yediğim halde sadece sabahları 2 dilim ekmek harici ekmek yemiyorum. diğerlerinide abartmadan yiyorum. psikolojik olarak kendimi hazır hissettiğimde eşimin deyimiyle tavuk diyetime geri dönecem. ama kg vermesemde almadığım için mutluyum. Aslıcığım, Periciğim geçmişi okuyamadım inşallah siz hedefinize yaklaşmışsınızdır.

masumcum nerelerdesin ayin 15'inde yeniden baslicam dedin gelmedin senin adina cok sevindim canim kilonu korumana cünkü bu diet kadar zor ve önemli
hedefime daha var ama benim kilo vermem cok yavasladi ayin 14'ünden beri sifir kacamaksiz yapiyorum ve sadece 600gr verdim bünyem bu beslenme sekline alisti diye düsünüyorum:61:

kizlar ben bir hafta beslenme seklimi degistiriyorum sadece metabolizmami sasirtmak amacli belki bundan sonra kilo vermeme etkisi olur diye düsünüyorum:44:

masumcum nerelerdesin ayin 15'inde yeniden baslicam dedin gelmedin senin adina cok sevindim canim kilonu korumana cünkü bu diet kadar zor ve önemli
hedefime daha var ama benim kilo vermem cok yavasladi ayin 14'ünden beri sifir kacamaksiz yapiyorum ve sadece 600gr verdim bünyem bu beslenme sekline alisti diye düsünüyorum:61:

Ya aslında haklısın gelicem dedim ama bir türlü başlayamadım diyet modundan çok uzaklaşmıştım. Yaptığım tek şey günlük 2 dilim kepek ekmek yemek karbonlu yiyecekleri sınırlı yemek. sende biraz değişiklik yap bakalım belki faydası olur. Beni bu diyetten soğutan 2 gün verip 3 gün alıyor gözükmekti o beni yordu. İnşallah en kısa zamanda moda girerim.

pericim tadımda boyle peymanda farklı haklısın biraz karışık bi durum bende şaşırdım açıkcası

chescim sağlıklı yaşam için en güzeli benistediğim kiloya ulaşsam bile (tabi hayal şimdilik) bu beslenme şekline bikaç bişey daha eklerim hayatıma devam ederim inşallah

pericim tadımda boyle peymanda farklı haklısın biraz karışık bi durum bende şaşırdım açıkcası

chescim sağlıklı yaşam için en güzeli benistediğim kiloya ulaşsam bile (tabi hayal şimdilik) bu beslenme şekline bikaç bişey daha eklerim hayatıma devam ederim inşallah

haklisin canim karisik bir durum en iyisi canimiz istediginde bir avuc icini gecmeden yemek gercek degerini bilmek imkansiz gibi birsey oldu yani:1:

baslangic kg:60
gecen hafta:59
bu hafta/simdi:58.8oo
verilen:200
hedef:55
boy:165
kilo veren herkesi tbr ederim.bende adece 2oo gr vermişim.geçen hafta tartılmamıştım zaten.

kizlar ben bir hafta beslenme seklimi degistiriyorum sadece metabolizmami sasirtmak amacli belki bundan sonra kilo vermeme etkisi olur diye düsünüyorum:44:

canım bende bideğişiklik yapmak istiyorum .bir haftaalık kalori sayarakmı devametsem diyorum.değişiklik olsun metobolizmam şaşırsın diye.

canım bende bideğişiklik yapmak istiyorum .bir haftaalık kalori sayarakmı devametsem diyorum.değişiklik olsun metobolizmam şaşırsın diye.
bende öyle düsündüm esracim biz ikimiz bu hafta kalori sayimi yapalim metabolizmayi sasirtalim belki ise yarar:13:

Son düzenleme:
selam kızalrr...
perıcımm arada burayıda takıp edıyorum :))) metobolzımanızı hızlandırmak ıcın sırkelı su ıcmenızı tavsıye ederım.. 1 bardak sıcak suya 1 yeemek kasıgı sırke ılave edıp ılık bı sekılde ıcın..:82: kolay gelsiinnn

selam kızalrr...
perıcımm arada burayıda takıp edıyorum :))) metobolzımanızı hızlandırmak ıcın sırkelı su ıcmenızı tavsıye ederım.. 1 bardak sıcak suya 1 yeemek kasıgı sırke ılave edıp ılık bı sekılde ıcın..:82: kolay gelsiinnn

bende ayni sekilde sizin topigin takipcisiyim:34: önceleri iciyordum sonra biraktim olmazsa yeniden basliyayim icmeye ama salatalarima biraz elma sirkesi ilave ediyorum tavsiyen icin saol canim:16:

kizlar ben biliyorsunuz carsamba katildim araniza kilomu da bildirmistim zaten persembeden beri regl olmaktayim ben kilomu haftaya cuma bildirsem olurmu.

bende ayni sekilde sizin topigin takipcisiyim:34: önceleri iciyordum sonra biraktim olmazsa yeniden basliyayim icmeye ama salatalarima biraz elma sirkesi ilave ediyorum tavsiyen icin saol canim:16:

ya canım aslında ben kendi kendime senin için böyle bişey düşünmüştüm, yani hem 50 kb yi geçmicen hem kalori hesabı yapcan, ikisi bi arada olunca faydası olurmu ki diye düşündüm:26:

rica ederım canım aksamalrı yatmadan once iç yada yapabılrısen sabah ac karnınaa:))))

Back