• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

cnmbenim boy 162 kilo 62 hedef 57 bakalım ben şimdi 5 günde 5 kilo diyetini yapıyordum bugün 3. günümdü yarındabu diyette meyve günüydü şimdi kb değerlerine bakınca vazgeçtim bu diyetten yoksa yarın sınırsız meyve yenecekti..ve çok hlsiz kaldım bi de başım dönüyor...ben bu diyeti 1 ay uygulasam 5 ki,lo verebilir miyim acep bilmedim ki ?

bence bünyene bağlı ama verebilisin bi rahatsızlığın yoksa, yaşta önemli tabii, yaşın çok gençse verirsin
bu diyette aç kalmıyosun, otur bi tavuğu haşla ye, 0 kb mesela
vucut kb alınca kb yakıp kalan kb yide depoluyo, sen kb almayınca yağdan yakmaya başlıyo, çok protein aldığındanda halsizlik çekmiyosun, gerçi burda halsizlik çeken arkadaşlar oldu ama ben çekmedim bende ilk haftalar ağız kuruluğu olmuştu sadece
hem kilo korumak istiyosanda bu diyet çok uygun, zaten verdikten sonra eskisi gibi yemeyeğe başlarsan yine alırsın, önemli olan kafada bazı şeyleri bitirip, beslenme tarzını değiştirmek
mesela dışardasın açıktın atıştırmaklık ıvır zıvır alcağına bi markete girip dil peyniri al 1 kb, gayette doyarsın
bide taş devri diyetini duydunmu bilmiyorum, gerçi o diyet değil, sağlıklı beslenme ve kb diyetine çok benziyo, onda da hiç un şeker, tahıl ve bakliyat yemiyosun, sebze, et ürünleri, süt ürünleri falan serbest, çok az da kuruyemiş ve şekersiz meyvelerden yiyosun, süt ürünlerini yiyosun ama süt içmiyosun bu arada taş devri diyetinde
yani sözün özü aç kalmadığın sağlıklı bi diyet bence, mineral eksikliğine karşı doğal mineralli şekersiz sodalardan içmeyi unutma

Son düzenleme:
bence bünyene bağlı ama verebilisin bi rahatsızlığın yoksa, yaşta önemli tabii, yaşın çok gençse verirsin
bu diyette aç kalmıyosun, otur bi tavuğu haşla ye, 0 kb mesela
vucut kb alınca kb yakıp kalan kb yide depoluyo, sen kb almayınca yağdan yakmaya başlıyo, çok protein aldığındanda halsizlik çekmiyosun, gerçi burda halsizlik çeken arkadaşlar oldu ama ben çekmedim bende ilk haftalar ağız kuruluğu olmuştu sadece
hem kilo korumak istiyosanda bu diyet çok uygun, zaten verdikten sonra eskisi gibi yemeyeğe başlarsan yine alırsın, önemli olan kafada bazı şeyleri bitirip, beslenme tarzını değiştirmek
mesela dışardasın açıktın atıştırmaklık ıvır zıvır alcağına bi markete girip dil peyniri al 1 kb, gayette doyarsın
bide taş devri diyetini duydunmu bilmiyorum, gerçi o diyet değil, sağlıklı beslenme ve kb diyetine çok benziyo, onda da hiç un şeker, tahıl ve bakliyat yemiyosun, sebze, et ürünleri, süt ürünleri falan serbest, çok az da kuruyemiş ve şekersiz meyvelerden yiyosun, süt ürünlerini yiyosun ama süt içmiyosun bu arada taş devri diyetinde
yani sözün özü aç kalmadığın sağlıklı bi diyet bence, mineral eksikliğine karşı doğal mineralli şekersiz sodalardan içmeyi unutma

valla cnm taş devri diyetini hiç duymadım ama şu 5 günde 5 kilo diyetinin 3 günü beni mahvetti..bana göre değil..başım dönüyor sürekli..açım bi de yaa:(ama şu bisküvi işini napcem ben bisküviyi kesemiorum..hangisi daha düşük kb li bilmiom şimdiye kadar ben kalorilerine bakardım sadece kb ye hiç bakmamıştım şimdiye kadr...sen ne kadar süredir yapıosun ?

cnm listeye kat beni de emi :) inş veririm bu diyetle ya 54 kilo idim 10 kilo aldım tam 2 sini bi şekilde vrdim eski halime 8 kilo var da be 57 olsam da yeter bana...

canım listeyi aylin yapıyo, sen boyunu kilonu, hedefini yaz o ekler

bi de cnm ben bisküvi filan yemeyi çok severim yapamıorum yeeden bana kb si olmayan ya da çok az olan diyet ürünü tavsiye edebilecek misin bilosan ?

valla canım diyet ürün hiç kullanmadım bilmiyorum ama prensipte diyette olsa bisküvilerde kb yüksek, sen bisküviyi ödül olarak koy sadece bence

valla cnm taş devri diyetini hiç duymadım ama şu 5 günde 5 kilo diyetinin 3 günü beni mahvetti..bana göre değil..başım dönüyor sürekli..açım bi de yaa:(ama şu bisküvi işini napcem ben bisküviyi kesemiorum..hangisi daha düşük kb li bilmiom şimdiye kadar ben kalorilerine bakardım sadece kb ye hiç bakmamıştım şimdiye kadr...sen ne kadar süredir yapıosun ?

ben galiba 1 ay yaptım bıraktım şimdi, gerçi tam bırakmadım, yeme tarzımı değiştirdim, korumak için, 61.6 ile başlamıştım şimdi 58 kiloyum

bi de etinin form bisküvileri var onlara bakıorum bzılarında şeker şu kadar dior kb bukadar dior..şimdi ben hangise bakıcam ki bilemeim sadece kb ye bakıcam seni bilo musun cnm ya?çıkamadım valla işin içinden..

bi de etinin form bisküvileri var onlara bakıorum bzılarında şeker şu kadar dior kb bukadar dior..şimdi ben hangise bakıcam ki bilemeim sadece kb ye bakıcam seni bilo musun cnm ya?çıkamadım valla işin içinden..

karbonhidrat değerine bakcaksın canım, toplamda yediklerin 50 karbonhidratı geçmicek ama sen bu kadar bisküviye aşıksan işin zor ya, bence bu alışkanlığını törpülemen lazım

günaydın kızlar

daha uyanamadık galiba ilk benyapayım kilo bildirimini. İyi bir bildirim değil ama asulden artık yapacaz mecburenki haftaya kendimizi bırakmayalım kilo alamayalım.
yani bu hafta benim sonuç iyi değil
geçen hafataki kilo :63,2
bu haftaki kilo : 63,5 (+300 gr):57::57:

neyse ben sizden güzel sonuçlar bekliyorum.

Kizlar gunaydin..
Laf olsun diye kilo bildirimi yapiyorum ben de simdik :)))
Aslinda diyet yapip da kilo bildirimi yaptigim gunleri ozlemiyor degilim..
Ne guzel verdigim kilolari bildiriyordum...
Ama ben kiloyu burda sabitledim..
Ne 100 gram cikiyor ne 100 gram eksiliyor ben anlayamadim bu durumu..
Neyse almiyayim da sorun degil gerisi..
Baslangic kilom 78
SImdiki kilom 66
Gecen hafta ile ayni
Boyum 1.63
Hedefledigim kilo 55 ama bayaa uzak simdilik :))

günaydın bayanlar
başlangıç kilom 65

geçen hafta 62,7

bu hafta 61,8 (900 gr)(yani 3. haftam)
boyum1,65
hedef 58
ilk hafta 2 kilo verdim 2. hafta veremedim bvu haftada 1 kilo .bence 3 haftada 3 kilo çok iyiçünkü 50 yi geçtiği oluyot tam hesaplıyamıyorum.

günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar!
benim dengeler altüst bu ara,doğal olarak kilo da öyle.
dün sabah 69dum.bu sabah 70 çıktım.şimdi ne yazdırsam bilmemki.en iyisi eski kilom kalsın.regl oluncaya kadar bu dengesizlik sürecek gibi görünüyor:(

kızlar gece gece kaynatmışsınız,şimdi de uyuyorsunuz sanırım:1:
dün tüm günü uyuyarak geçirdim nerdeyse.bahar fena çarptı beni:17:

günaydın kızlar

3 tane magnum yememe rağmen bu haftada vermişim çok şükür 600 gr darısı diğer arkadaşlarıma üstelik aferdersiniz ama kabızlık sorunuda yaşıyorum

bu kuruyemiş konusu gerçekten kafa karıştırıcı ben genelde paketin arkasındaki baz alıyorum listeyide 746. sayfayı çünkü nette bakdığım biçok listede bu şekilde hatta seneler önce gazetede vermişti bu listeyi oda bu şekildeydi

baslangic kg:80,5
simdiki kg:76,4
verilen kg:4,1
hedef kg:70 ilk hedef
boy 1,72

başlangıç 72,90
şimdiki 69,50
geçen hafta 67,20
bu hafta verilen- alınan: + 2,30
hedef 53
boy 1,60

Son düzenleme:
Günaydın çıtır adayları:71:

Üç hafta durduktan sonra bu hafta 200 gram vermişim :66:

Afferrinn bana :34:

baslangic kg: 79
toplam verilen kilo: 6.5
geçen haftaki kilo: 72.7
simdiki kg:72.5
bu hafta verilen kg:200 gr
hedef kg: 58
boy: 1.64

Son düzenleme:
ben bu rejıme uc gun once basladım bırsey sormak ıstıyorum sıze bır dılım kepek ekmek kızarmıs kac kb

günaydin kizlarrr

kilo bildirimi bazi kisiler dogru yapmiyor lütfennn özen gösterin kizlarr :14: :16:

baslangic kg:
gecen hafta:
bu hafta/simdi:
verilen:
hedef:
boy:

bende bildirim yapayimmm

baslangic: 95
gecen hafta: 92,2
bu hafta: 90,7
verilen: 1500gr :3: :8: :21:
hedef: simdilik 87