- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Hahaha tabi hemde baya etkili.dusunki surekli icilen sutun yerine yenisini uretmeye calisiyo vucut surekli kan ter icindeyim ki cok terleyen biri degildim normalde.emziren bi anne hic spor yapmasan gunde 500 kalori harcar emzirirken kilo almak tamamen bogazla alakali sut olsun diye abuk subuk seyler tuketmekten kaynaklaniyo:)ama ben bu kafaya hamile kalana kadar ulasamadim hamilelikten oncesinde 17 kilo aldim hamileyken sadece 8:)olsun gec olsun guc olmasin diyorum:)
Kızlar çok özür dilerim. Dün kilo bildirimi yapacaktım ama olmadı. 52,0 kg. Hiçbir değişme yok, ne yazik ki. Üzücü. :/
Kızlar, bu arada hazır meyveli yoğurtlar Karatay'da ne kadar izin veriliyor? Hazır pastorize yoğurt bile olmazken, sadece ev yoğurduna izin verilirken meyve yoğurdu biraz fazla doğal dışı gibi geldi sanki bana.
Kızlar, bu arada hazır meyveli yoğurtlar Karatay'da ne kadar izin veriliyor? Hazır pastorize yoğurt bile olmazken, sadece ev yoğurduna izin verilirken meyve yoğurdu biraz fazla doğal dışı gibi geldi sanki bana.
çalıştığım için mecburum sabah kalkıp kahvaltı hazırlama lüksüm yok malesef zaten 2-3 gündür yediğim bişey siz tüketmeyin bence de
Çok tebrik ederim. ☆☆☆
Kizlar kadir geceniz mubarek olsun, Allahim dualarinizi kabul etsin öpuyorum cok 😘😘
M ye düşüş ☺️☺️☺️
Eki Görüntüle 1200317
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esmacigiiim tebrikleer:)64 kiloya dustum m ye yine dusemedim benn😢tebrik ediyorum seniii
M ye düşüş ☺️☺️☺️
Eki Görüntüle 1200317
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlarcım
Dün neler yediğimi yazmıcamama hemen kızmayın deli gibi spor yaptım yürüyüş mesafesini uzattım pilatesi de abarttım inşallah dengelemişimdir :18:
Siz neler yaptınız anlatın bakıyım bayram da geliyo yarın akşam memleketim Burdur'a gidiyorum babananne hala kuzen herkes bekliyo beni çok özledim onları da. neyse ki bizim aile ekmek dışında karataya uygun besleniyo, ceviz desen her yerde ağacı var o yüzden gidip kilo alıcam diye bi korkum yok
kızlar diyete 12 gün önce başlamıştım 79.6 ile, şuan güncel kilom 76.6. salı günü kilo bildirimi yapamadım tartım bozuldu, dün yenisini aldım ve sabah tartıldım çok şükür üç kilo verebilmişim bu sürede. abimler bizdeydi, 6 yaşındaki yeğenimin ısrarlarıyla biraz kaçamak yaptım, daha doğrusu zorunda kaldım. ben de halam gibi diyet yapıyorum diyor ve yemiyordu hiç bişey şeyden cimcime. önümüz bayram, beni asıl bu korkutuyor. diyette olduğumu akrabalara duyurasım yok hiç. nasıl olacak bakalım.
Bugünün menüsü:
sabah karatay kahvaltısı, yumurta bir tane.
akşam 4 tane köfte, 4 kaşık mercimek salatası, yoğurt.
Dun
Sabah kkk
Aksam dereotlu cevizli cig kabak salatasi kofte
7 km yurudum
Çok severim bu kabak salatasını. ♥ ama biz cok az kavurarak yapıyoruz aslında. Böyle çiğ olarak daha sağlıklı, deneyeceğim ben de. :)