-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Selam Esmacım nasılsın ya ne zamandır yoksun bak, ama vermişsin kilo, aferin, konudan uzak kalıp da salmamışsın kendini, çoğumuz konudan kopunca saldık, şimdi yeniden toparlanma aşamasındayız.
Aman diyim 80li rakamlardasın diye pek sevindim bak sakın kilo almak yok !!!Ya telefona yüklerken problem oluyor bilgisayarda kullanmıyorum ara sıra buradan gireceğim sabah uyandım 90 ları görünce şok oldum
Dikkat etmeye çalışıyorumAman diyim 80li rakamlardasın diye pek sevindim bak sakın kilo almak yok !!!
hoşgeldin, tebrikler hedefine ulaşmana çok sevindimKizlaaar ben donduuum hedefime ulastim bu aradaaa.hatta 53.700um.korumaya calisiyorum spora devam hala istedigim gibi gorunmuyorum cunku.
Olabilir canim bilemiyorum ben diyeti birakmadigim icin.arada kacamaklarim oldu ama sadece menu bildiremedim.hoşgeldin, tebrikler hedefine ulaşmana çok sevindim
şimdilik listeyi dondurdum malum kimse kilo bildirimi yapmıyor, demek yazın verdiği gazla herkes kilo vermek istedi, ama sonra kapalı kıyafetlere dönünce, havalar serinlemeye başlayınca yine yemeye devam, demek ki öyle...
senin bilinçli olduğun belli canım, baksana ne kadar da güzel kilon var, kıskandımOlabilir canim bilemiyorum ben diyeti birakmadigim icin.arada kacamaklarim oldu ama sadece menu bildiremedim.
Aynen oyle.zaten oyle olmasa kimse kilolu olmazdi.ben cok istiyorum ama veremiyorum lafina kesinlikle inanmiyorum.gercekten istemiyolar.bi saglik sorunu olmadikca kilo veremiyorum lafi cok komik.senin bilinçli olduğun belli canım, baksana ne kadar da güzel kilon var, kıskandım
ha bir de şu da ilginç, senin kilon çok normal ama hala dikkat ediyorsun, diyeti bırakmıyorsun, devam ediyorsun.
ama kilosu fazla olanlar diyeti bırakmaya o kadar çok meğilli ki anlatamam, bunu yakın çevremde de gözlemledim. çok ilginç.
bir yazı okumuştum, kilolu insanların çoğu kendini aynada normal görüyormuş. anca dışarıdan çok kilolusun gibi bir ikaz gelince fark ediyorlarmış. tıpkı anoreksik insanların aynada kendilerini normal görmeleri gibi... demek ki o da bir çeşit hastalık.